Miten lopettaa Hating Yourself? | Tyylit elämässä

Vanha sanonta menee: "Et ole ruma, yhteiskunta on". Kun sanotaan, miksi sitten vihannut itseäsi? Miksi annat muiden määrätä, kuinka kävelet, puhut, pukeutat ja seurustelet? Olet vapaa hengellinen yksilö, joka on tehty jumalalliseen tyyliin, joten miksi sallia kenenkään vetää loistoasi? Todellisemmin sanottu kuin tehty, mutta yhdeksänkymmentä prosenttia nuorista ja nuorista aikuisista kärsii tällä hetkellä alhaisesta itsetunnosta. Tänään haluaisimme puhua tästä enemmän kanssasi, jotta opit hyväksymään merkit. Tässä ovat merkkejä siitä, miten voit lopettaa vihanne itsesi. Lukekaa siis ja pidä se ajan tasalla.

Miten lopettaa Hating Yourself? | Tyylit elämässä

Vinkkejä rakastamaan itseäsi:

Oletko nähnyt suosittua poikaa tai tyttöä koulussa? Katso, kuinka monta kaveria heillä on, ja millaista massiivinen tuuletin seuraa käsitellä. Mutta odota, se on, mitä todella haluat, sillä jos katsot syvälle elämääsi, sama suosittu poika tai tyttö koulussa on yksinäinen lapsi. Heillä on naamio onnea, ja vaikka heillä on mahtava runko, käytä hyviä vaatteita, ryntäävät rikkailla lapsilla ja ajavat karkeita ajoneuvoja, syvälle he eivät ole onnellisia. Mutta tuo näyttää siltä? Ei, koska he ovat oppineet rakastamaan itseään, he eivät ole vihaantaneet tapaa, jolla he ovat, ja koska muut ovat innostuneita olemasta heidän ympärillään ja seuraamaan heitä.

Miten lopettaa Hating Yourself? | Tyylit elämässä

Ensimmäinen asia, jonka on ymmärrettävä, on, että olet yksilö. Kyllä, joskus vanhemmat ja ystävät, koko yhteiskunta voi olla julma ja he rakastavat vertailua. Aivan kuin vaatteita, ruokaa ja syötävää ruokaa, mitä aikaa nukut ja mitä teet, kun olet käyttämättömänä, he tekevät tuomioita kaikesta. Jos kuitenkin olet hyväksynyt itsesi yksilöksi omien tarpeidenne mukaan, muista jättää huomiotta toiset negatiiviset huomautukset ja nauttia siunauksesta ja ihmeestä, joka on SINUN.

Opi, että jokainen BODY on ainutlaatuinen, joten jos haluatkin, että tasainen abs, sinun täytyy työskennellä sen puolesta. Voit silti syödä mitä haluat ja silti ansaitaksesi tämän mahtava elin. Kun pysyt kunnossa, pysyt iloisena ja motivoi myös pukeutua hyvin. Ihmiset sitten huomaisivat hehkun kasvosi, joka tulee sisäänpäin. Tämä johtuu siitä, että olet motivoitunut itseäsi olemaan vahva ja miellyttävä, ei muille vaan itsellesi ensin. Kun ihmiset näkevät kuinka paljon rakastat ollessasi itseäsi, omalla valinnalla ja luonnollisilla tavoilla, he haluavat olla ystäväsi. Kukaan ei halua olla jonkun kanssa tylsä ​​ja negatiivinen, joten sinun on muutettava itsesi itsellesi, ennen kuin sallitte muiden huomata, että muutos sinussa.

Katso lisää:  Kuinka olla kateellisia muille naisille

Rakastaminen tekee kaiken eron:

Katsokaa kehoa, silmiäsi, nenääsi, ihoa, hiuksiasi. Jokainen kehosi tuoli on sinä, paljain alaston totuus, joka on tehty jumalallisessa tykkäämisessä. Sinun on ymmärrettävä, että huolehtimalla mielestäsi ja kehossasi, olisit sopiva koko ajan. Tämä antaisi sinulle voimaa tehdä päivittäisiä toimintoja ja käyttää mieltäsi. Terveelliset mielet eivät koskaan anna tilaa negatiivisille kommentteille ja kritiikille. Tutki kuitenkin negatiivisia kommentteja, jotka tulevat mukaan, oppia siitä ja siirry, älä jätä niitä.

Miten lopettaa Hating Yourself? | Tyylit elämässä

Jos et voi rakastaa itseäsi ensin, miten odotat toisten kunnioittavan, hoitavan ja rakastan sinua? He sanovat, että kaikki alkaa YOU: lla, mikä on niin totta. Joten mene eteenpäin ja hemmotella itseäsi, ravitse kehoa, mieliä ja sielua, ja kun se tapahtuu, sinä automaattisesti alkaa rakastaa sinua.

Katso lisää: Suhtautumista sukulaisiin, joita vihaat

kuvia Lähde: 1, 2, 3.

Leave A Comment

93 − 83 =