Miten Amlaa käytetään diabetekseen? | Tyylit elämässä

Diabetes on hyvin yleinen terveyskysymys näinä päivinä! Joka toinen joka kolmas on diabeetikko! Tämä on tullut yleinen sairaus, kuten yskä ja kylmä! Ei, diabetes aiheuttaa joko siksi, että insuliinin tuotanto on riittämätöntä tai koska kehon solut eivät reagoi kunnolla insuliiniin tai molempiin. Diabeteksen parantaminen juuresta ei ole mahdollista, kun se on hyökännyt kehoasi, se on koko elämäsi ajan, mutta sinun ei pidä jännittyä ollenkaan, vaan sinun pitäisi löytää keinoja tasapainottaa verensokeritasosi kehossa! Yksi tällainen tapa valvoa sinua sokeria kuluttaa amla! Kyllä, amla on erittäin hyödyllinen auttaa tasapainottamaan diabetesta hyvin tehokkaasti.

amla for diabetes

amla (tieteellinen nimi Phyllanthus emblica) tai intialainen karviainen on yksi tehokkaimmista yrtteistä, joita käytetään Ayurveda. Lääkärin on suosinut useita kroonisia sairauksia, erityisesti diabetesta. Mutta ennen analysoimista, onko Amla auttaa vähentämään sokerimääriä, tässä on joitakin mahtavampia etuja amla, että sinun täytyy tietää:

Amla on alhainen kaloreissa ja on runsaasti C-vitamiinia. Se auttaa myös painonpudotuksessa ja on hyvä hiusten kasvulle!
Yksi pieni amla on niin paljon C-vitamiinia kuin 2 keskisuuria appelsiineja. Mikä on hieno C-vitamiini?
Amlalla on myös runsaasti fenoliyhdisteitä, kuten flavoneja ja antosyaaneja, joilla on voimakas antioksidanttikapasiteetti. Mikä auttaa elimistösi toimimaan tavallisessa vaiheessa?

Se on myös runsaasti mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa ja fosforia, ja sisältää myös B-kompleksisia vitamiineja. Ja anna muiden puutteiden täyttyä myös!
Joten yleisesti amlla ravitsemuksellinen arvo tekee siitä lääkekasvien, joka edistää terveyttä kaikilla yksilöillä ja auttaa ehkäisemään, parantamaan ja vahvistamaan immuunijärjestelmääsi.

Katso lisää: Miten Aloe Veraa käytetään diabetekselle

Etu diabeetikoille:

Se tutkitaan ja on jopa tosiasia, että amlaksen antioksidanttinen ominaisuus tekee siitä käyttökelpoisen diabeetikoille. Polyfenolipitoisilla hedelmillä on itse asiassa ominaisuuksia, jotka voivat suojata kehoa korkean verensokerin oksidatiivisilta ominaisuuksilta. hän sama yhdiste on myös tehokas ehkäisemään insuliiniresistenssiä johtuen korkeasta fruktoosiruokavaliosta. Tämä tarkoittaa sitä, että hedelmät voivat todella auttaa insuliinin asianmukaisessa imeytymisessä ja johtaa diabeteksen verensokeriin.

Myös amla-uute tunnetaan merkittävästi alentuneista sokeripitoisuuksista indusoiduissa diabeettisissa rotissa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että amlan vahva vapaaradikaalinen raivausaktiivisuus ja sen tehokkuus oksidatiivisen rasituksen vähentämisessä ovat auttaneet glukoosin metabolian parantamisessa diabeettisissa rotissa.
Alla on muutamia helppoa ja yksinkertaista reseptiä, joiden avulla voit hallita verensokeriastasi, ja myös nämä ovat kotitekoisia ja puhtaasti ayurveda eivätkä siten aiheuta mitään haittavaikutuksia!

Ayurveda uskoo, että sokeripitoisuutta on valvottava vain luonnollisella prosessilla, mutta sitä voidaan kontrolloida myös lääkkeillä, joilla on tiukka ruokavalio. Diabetes aiheutuu haiman aiheuttamasta metabolisesta häiriöstä, kun se ei kykene tuottamaan vaadittua insuliinimäärää tai kun keho on osoitettu käyttämään tehokkaasti valmistettua insuliinia. Nyt palauttaa prosessi normaaliin kasvuvaiheeseen insuliinin tasolle elimistössä sinun on otettava jonkin verran puutetta ulkopuolelta.

Katso lisää: Miten lisätä B12-vitamiinia luonnollisesti

Alla oleva kirjallinen resepti on erittäin tehokas diabetekselle:

Tarvitset:

- 1 kämmen täynnä intialaisia ​​karviaisia
- Muutama Amla-kappaletta
- 2/3 tulsi -lehteä
- Yksi lasi vettä

Mitä sinun pitää tehdä:

  • leikkaa amla ja Poista siemenet Intiasta gooseberries
  • Liota Amla-palat yhdessä tulsi-lehtien kanssa lasin veden kanssa yön yli kaikki ominaisuudet amla ja tulsi
    Seuraavana päivänä saat vettä, joka sisältää.

Sinun täytyy juoda vettä aikaisin aamulla päivittäin ennen aamiaista

Edut:

Se auttaa silmäongelmia, virtsatietuja, iho-ongelmia, diabetes.

Katso lisää:  Aloe Vera aiheuttaa syöpää

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

54 − = 51