Miten akupainantapisteitä käytetään painonpudotukseen? | Tyylit elämässä

On usein kiireistä aikataulua, kun saamme yhden päivän pois, emmekä tiedä, mitä tehdä sen kanssa. Koko viikon työpanoksen, kodin vastuun ja monien muiden aikataulujen takia elämässämme on tullut niin pienikokoisia, ettemme voi yleensä omistautua kuntosalille. Kuntosalissa tarvitaan kiinteää harjoitteluaikaa, kiinteää harjoittelutietoutta, kiinteää omistautumista - nämä kolme on vaikea ylläpitää ja niin on jooga. Tarvitset mielenrauhaa keskittyneeseen joogahengitykseen. Sitten kun kovaa työtä ei ole, ansaitset pienen hoidon itsellesi. Joten ruokavalio on suljettu pois. Kuinka tämä on mahdollista, kun olet kokenut sekasortoa koko päivän?

Siksi kun saamme yhden päivän pois; Älkäämme tuhlaamatta sitä ajattelemaan, miten tuhlata se. Pikemminkin mene akupainanta lähimmässä hieronta salonki ja tuntea ero ilman merkittävää harjoittelua tai laihduttaminen.

Mikä on akupainanta:

acupressure points for weight loss

Riippumatta siitä, kuinka paljon kaupungistuneita olemme, ikivanha viisaus ei koskaan ole valhe. Akupainanta on sama kuin akupunktio vain tämä on turvallisempi menetelmä, jossa ei ole neuloja. Nämä ovat sekä vanhoja perinteisiä tapoja parantaa vartalon kipua, kipua ja jopa tiettyjä sairauksia, mutta nyt me vain puuttumme terveyskysymyksiin. Kun liikalihavuus tulee pysyväksi maapallon jäseneksi, akupainanta on turvallinen painonpudotusmenetelmä, jossa ruumiin oikeille keskittyneille alueille kohdistamalla paineella voimme kontrolloida vatsa-irrotusta. Yhdessä sen nopeasti näyttävien tulosten kanssa kourallinen 7 kiloa voidaan irrottaa vain 7 päivän välein.

Akupainanta hoito tapahtuu yleensä noin kuusikymmentä minuuttia ja henkilö on täysin imeytynyt pehmeällä kankaalla hoitoon. Harjoittelijan pehmeästi kohdistuu painetta tiettyihin kohtiin helpotuksen ja rentoutumisen saavuttamiseksi. Sellaisissa tilanteissa, joissa on yhteys stressiin, terveydenhoitoon, akupainanta osoittautuu tällaisissa tapauksissa. Painon menettäminen tulee kysymykseksi useille ihmisille, joten akupainantahoito olisi suurta apua ihmisille, jotka haluavat laihtua järjestelmällisesti. Akupainanta on hyvä laihtuminen ja lääkäri on suositeltavaa ennen paineita.

Katso lisää: Akupunktiopisteet selkäkipuun

Kuinka käyttää akupainantapisteitä Laihtuminen:

Toisin kuin akupunktio, akupainanta, jos tietää oikeista paikoista, voidaan suorittaa kotona itse tai ha-ystävän avun kautta. Mutta asiaa on tiedettävä. Myös paineenkäsittelyprosessi on olemassa. Prosessi alkaa kevyen hieronnan alueella ja siirtyy vähitellen kiinteämmäksi syvemmälle paineelle ja lopettaa sen taas kevyellä hieronnalla.

Akupainanta tarvitsee oikeita pisteitä laihtuminen ja antaa lukijoille tietoa täällä ovat 6 akupainanta pistettä laihtuminen kehomme.

1. Ear Point:

Akupainanta Points For Weight loss ear point

Näet korvalehden, juuri vastakappaleen vastapäätä, pienen kolmikulmainen lihaisen ruston - tämä on ensimmäinen painepisteemme. Tätä kohtaa kutsutaan ruokahalun ohjauspisteeksi, joka auttaa meitä vahvistamaan yli-ruokailutottumukset. Tarvitaan hyvää 3 minuutin yhtäjaksoista paineita korvakäytävään juuri korvakäytävän edessä. 3 minuutin paineen vapauttamisen jälkeen piste.

2. Lip Point:

Akupainanta Points For Weight loss lips point

Siirrä sitten keskelle kasvot juuri ylähuulon yläpuolelle, jossa laakson alue on läsnä. Kiila, joka sijaitsee aivan huulen yläpuolella, on seuraava asema, joka ohjaa laihtumista. Jos haluat päästä eroon äkillisistä ruoan ärsytyksistä, käytä 20 sekuntia paineen painetta alueelle ja päästä sitten irti.

3. Kyynärpää:

Akupainanta Points For Weight loss elbow point

Seuraava alue on kyynärualue. Aivan päinvastoin kuin kova kyynärpää on pehmeä rypistynyt herkkä alue, jossa suonet ovat näkyvissä sisäpuolella. Tämä on seuraava akupainantapainotuspiste. Sormet on sijoitettava kyynärpään viereen kyynärpään liitoksen sisäreunaan. Tämä helpottaa paksusuolen jännityksen solmua ja auttaa siten painonpudotuksessa. Tarvitaan vain yhden minuutin paine. Se on yksi painonpudotuksen parhaista akupainantapisteistä.

4. Polven kohta:

Akupainanta Points For Weight loss knee point

Pernan erityinen kohta herättää aineenvaihduntaa ja auttaa säätelemään vettä. Sormet on sijoitettava kohti sisempää jalkaa sääriluuhun. Joka on sijoitettu alle 2 tuuman polvipäähän jalan ulkosivulla. Jalkojen pyöreä kaatunut osa on pidettävä tiukasti kolmen minuutin ajan säädettäessä kehon vesitasoa ja veden painoa kehossaan metaboloituu. Tämä on paras painonpudotuksen kohtauspiste.

5. Nilkka kohta:

Akupainanta Points For Weight loss ankle point

Ruoansulatuskanava kiristyy painetta käyttäen kohti nilkan yläpuolella sijaitsevaa erityistä kohtaa. Perna sijaitsee sisärenkaan kohti luun yläpuolella ja jalan takana. Kun nilkkaisen luupisteen keskipiste sijaitsee, neljä pistettä voidaan sijoittaa pisteen yläpuolelle. Paineita tulee käyttää nuppien ja peukaloiden avulla yhden minuutin välein. Raskaana olevien henkilöiden on viitattava lääkäriin ennen paineita. Tämä vaatii 1 minuutin pidon. Tämä huolehtii ruoansulatusjärjestelmistä ja auttaa painonpudotuksessa.

6. Käsiosa:

Akupainanta Points For Weight loss hand point

Eri ruumiinosien tarkat kohdat tulisi sijoittaa kaikkeen sormen alle, jotta he voivat rentoutua ja helpottaa. Vasemman käden pienen sormen alla, pernan toiminta paranee. Ruoansulatuskanavan erityisten keuhkotalojen, sappirakon ja hormonaalisten rauhasien jne. Alapuolella toimivat erittäin tarkat paineet. Refleksipisteiden tulisi olla tarkasti kiinni, koska liiallinen paine aiheuttaa ongelman.

Leave A Comment

73 − = 71