Mikä on Samadhi-jooga ja meditaatio – paikat ja edut

Mikä on Samadhi Yoga:-

Todellinen Yogi on joku, joka on riittävän pitkään harjoittanut pystynyt liittämään ja irrottamaan itsensä ja on saavuttanut vaiheen, jossa hän voi ymmärtää itsensä. Samadhi on valtio, jossa hän suostuu todelliseen persoonallisuuteensa. Se on kahdeksas ja viimeinen osa Jooga Sutrassa tai Patanjalissa. Se absorboi täysin yksilön tietoisuuden ja auttaa häntä tarkkailemaan paremmin. Se on korkeampi meditaation taso ja sitä opetetaan useissa kuuluisissa yogic-kouluissa. Samadhi Joogan peruskäsite on lueteltu alla olevasta ymmärryksestänne.

Millä tavalla to Do Samadhi Yoga poses

Samadhi Joogan edut:

Samadhi Joogasta on monia etuja. Se vähentää stressiä, tuo positiivisuutta ja vakautta omaan elämäänsä ja myös pitää sinut pois sairaudesta. Olet lähempänä Jumalaa ja keskity paremmin erilaisiin asioihin. Sinulla on myös masennus, ahdistus ja kipu.

Mitä vinkkejä käyttämään Jooga Samadhi aiheuttaa:-

1. Kolme lajia samadhi-joogasta:

Samadhi yoga

Samadhi-joogassa löydät kolme erilaista tyyppiä. Ensimmäinen on Samprajnata, joka on tietoinen mielentila. Toinen on Asamprajnata, joka tarkoittaa tajuttomuutta ja kolmas on Jata, joka tarkoittaa inerttiä. Ne auttavat sinua voittamaan egon ja kokemaan onnellisuutta.

2. Valmista itseäsi:

Mikä on Samadhi-jooga ja meditaatio - paikat ja edut

Ennen kuin aloitat jooga-istunnon, on suositeltavaa valmistautua itseesi. Samadhi-joogalle sinun on ensin istuttava jonnekin, joka on mukava ja rentouttava. Sijoita kätesi polviin ja sulje silmäsi. Tämä asema tunnetaan mudraksi.

Katso lisää: Jnana Yoga Vivekananda

3. Ohjaa ajatuksiasi:

Mikä on Samadhi-jooga ja meditaatio - paikat ja edut

Jotta saat syvemmälle jooga-istuntosi, sinun on pysyttävä vakaana ja hallittava ajatuksiasi. Vaikka tämä on silloin, kun erilaiset ajatukset alkavat tulla mielessäsi, on tärkeää, että keskität meditointiin. Joten on parasta poistaa kaikenlaisia ​​ei-toivottuja ajatuksia mieleesi. Anna sata prosenttia ja keskittyä.

4. Kuvittele ja tarkenna:

Mikä on Samadhi-jooga ja meditaatio - paikat ja edut

Voit aina kuvitella tarkentamisen paremmin. Kuvittele joogagurun kuva. Pysy rauhallisena ja pidä mieltäsi tasaisena. Poista kaikki ahdistus ja pelko ja ajattele kuvaa kulmien väliltä. Tämä auttaa sinua myös lisäämään pitoisuustasoa.

Katso lisää: Hyödyt Naurua Joogasta

5. Chant Mantras:

Mikä on Samadhi-jooga ja meditaatio - paikat ja edut

Seuraava askel sinulle on laulaa mantroja. Jos et ole tietoinen yhdestä, voit yksinkertaisesti sanoa Om. Varmista, ettet ole liian pehmeitä. Se saa aikaan lähes saman vaikutuksen. Kun laulaa, alkaa tuntea positiivisia värähtelyjä sisältä. Se antaa sinulle jumalallisen tunteen ja puhdistaa kehosi.

Katso lisää: Satyananda Jooga

6. Lopeta istunto:

Mikä on Samadhi-jooga ja meditaatio - paikat ja edut

Istunnon lopettamiseksi sinun täytyy saada tietoisuus ja olla tietoinen ympärillänne olevasta maailmasta. Sitten sinun täytyy tehdä joitain kämmenten. Sen vuoksi sinun täytyy hieroa molemmat kämmentänne ja aseta ne silmiisi. Suojele silmäsi kokonaan, kun teet tämän. Sitten voit siirtää kädet ja jalat hitaasti ja vapauttaa.

Katso lisää: Hyödyt Jooga aiheuttaa

7. Mitä tapahtuu kun harjoitat Samadhi-joogaa?

Mikä on Samadhi-jooga ja meditaatio - paikat ja edut

Kun harjoittelet Samadhi-joogaa, sinusta tulee niin syvälle meditaatioon, että et edes ajattele käytäntöä. Ajatusten hallinta on vain muistia. Sinä tunnet vain elämän lumoisuuden, onnellisuuden itsestäsi. Löydät rauhaa ja onnea siinä, mitä teet. Valtiota ei voida kuvata sanoilla. Se voi tuntua vain.

Miten Samadhi Meditaatio:

Meditaatio Samadhi:

Mikä on Samadhi-jooga ja meditaatio - paikat ja edut

Kun olet suorittanut aiemmat vaiheet, olet valmis meditaatioon. Voit meditoida niin kauan kuin haluat. Tämä vaihe auttaa sinua parantamaan henkistä tasoa. Kun meditaatio on ohi, sinun on lopetettava se samalla tavalla kuin olet aloittanut sen.

Kuvat Lähde: Shutterstock, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

+ 6 = 9