Mikä on laserterapia hiustenlähtöön ja sen eduihin

Mikä on Laser Therapy hiustenlähtöön?

Hiustenlähtöön käytettävän laserterapian tyyppi on matalan tason laserhoito (LLLT). Tämä on turvallinen hoito laserleikkauksella, jota on jo jonkin aikaa tutkittu, jotta voidaan tarkkailla sivuvaikutuksia ja muita terveysindikaattoreita. Sitä käytetään nyt parantamaan miesten ja naisten hiustenlähtöjä, sekä geneettisiä että luonnollisia. Sitä on jo käytetty hoitamaan alopesia, joka on yleinen miehillä, tai miesten kaljuuntuneisuus. Alhaisen tason laserterapia kutsutaan yleisesti kylmämerkitykseksi, pehmeällä laserterapialla, punasilmäterapialla, bio-stimulaatiolla tai valokuvan bio-modulaatiolla.

laser--for-hiusten-tappio

Alhaisen tason laserhoito androgeenisen hiustenlähtöön:

Alhaisen tason laserit, joita käytetään hiuksiin Syvähoito koskee laitteita, jotka lähettävät laservalon päästä päänahkaan ja edistävät hiusten kasvua. Tähän käsittelyyn asti tähän käytettyihin lasereihin kuuluvat Excimer (308 nm), helium-neoni (632,8 nm) ja fraktioerbium-lasi (1550 nm). Alhaisen tason laserhoito (LLLT) käyttää laitteita, joissa on liitetyt diodit. Nämä diodit lähettävät punaista valoa (aallonpituus 630-670 nanometriä), jotka voidaan lähettää käyttämällä konepeltiä tai päätykappaleita, salonkeja tai yläpuolella olevia paneeleita tai kädessä pidettäviä laitteita.

Katso lisää: Mesoterapia hiustenlähtöön

Hair Max® Laser Comb (Lexington International LLC, Yhdysvallat) on ainoa laserlaite, joka väittää saaneen 501 (k) vapaata FDA: ta valokalvon välineenä miesten kaljuuntumisen tai androgeenisen hiustenläpän hoitoon ja hiusten miesten ja naisten kasvua vuosina 2007 ja 2011. Niissä on myös paristokäyttöisiä malleja, joissa on 7, 9 tai 12 punaista valoa, jotka kulkevat kampan läpi hampaidensa läpi.

Mistä tiedät, jos olet ehdokas Low Level Laser Therapy varten Hiustenlähtö kohtelu?

Alhaisen tason laserhoitoa voidaan käyttää miehille ja naisille, joilla on kuvion kaljuuntuminen tai harvennus hiukset, jotka johtuvat luonnollisista tekijöistä tai perinnöllisistä sairauksista. Nor-puun-Hamilton-luokitusta tunnetulla järjestelmällä tarkistetaan hiustenlähtöasteen miehillä. Ludwig-Savin Scale -järjestelmää käytetään naisten hiustenlähtöasteen tarkistamiseen. Nämä järjestelmät kuvaavat hiustenlähtöä molemmissa sukupuolissa.

Jos sinulla on hiusten kasvua Ia-V: ssä Norwood Hamilton -luokituksissa miehillä tai sinulla on Ludwig-Savin-asteikko I-4, II-1, II-2 naisille, olet oikeutettu tähän hoitoon. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on I-IV-ihon prototyyppi Fitzpatrick-luokituksessa tai etuläpän tai hiustenlähtöön, olet oikeutettu tähän hoitoon.

Katso lisää: Kasviperäinen hoito kotona

Edut Low Level Laser Therapy hiustenlähtöön tai hiustenlähtöön:

  • Alhaisen tason laserhoito (LLLT) on hiusten regeneraatiomenetelmä, joka soveltuu miesten ja naisten sukupuoleen.
  • Alhaisen tason laserterapialla (LLLT) ei ole ollut vakavia haittavaikutuksia, joita on tähän mennessä raportoitu hiustenlähtöön.
  • Alhaisen tason laserhoito (LLLT) on kiputonta .
  • Matala-asteinen laserterapia (LLLT) on ympäristön kannalta turvallinen.
  • Alhaisen tason laserhoito (LLLT) on halvempaa ottaen huomioon käytettävissä olevan hoidon laatu ja korjaavan hoidon varmuus.
  • Alhaisen tason laserhoito (LLLT) on suhteellisen nopea ottaen huomioon muut hiusten kasvun muodot.
  • Alhaisen tason laserhoito (LLLT) koostuu kannettavista laitteista tai kädessä pidetyistä.
  • Alhaisen tason laserhoito (LLLT) korjaa hiusten kasvun pään kruunusta etulinjassa.

Katso lisää: Ayurvedic Home korjaustoimenpiteitä Hair Fall

Hiusten kasvua ja kasvua on havaittavissa 6 - 12 viikon kuluttua hiilihävyttömän hoidon jälkeen matalan tason laserterapiassa (LLLT). Tätä laserterapiaa ei voida käyttää jonkinlaisten lääkkeiden kanssa. Ota yhteys lääkäriisi, ennen kuin valitset tämän hoidon.

Kuvan lähde: 1.

Leave A Comment

88 − 83 =