Makarasana (Crocodile Pose) – miten ja sen edut

Jooga on puhuttu jo vuosia ja vuosia alkaen esi-isiemme maailmasta ennen heitä. Jooga alkoi lähinnä seuraajien pyhien rituaalisen uskonnon avulla ja ylitti selvästi kaikki rajoitukset saavuttaakseen mainetta, ettei mikään muu harjoittelutieto ole koskaan kirkastettu. Viimeaikainen kuntoilumaailma on kihlannut maailmaa, ja nyt ideologiat, jotka pysyvät rajoitetusti vain fyysisesti kunnossa.

Jooga voi kuitenkin käyttää meitä enemmän kuin fyysistä kuntoa. Joogalla voi nyt saada henkistä helpotusta masennuksesta ja rauhallisuudesta. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi jooga on niin paljon parempi kuin harjoittelu rutiineja. Tässä artikkelissa käsitellään tällaisen yoga-nimikkeen etuja ja vaiheita nimeltä Makarasana.

makarasana 25

Makarasana (krokotiili aiheuttaa):

Ohjattu hengitys ja hidas käsi eleiden ja liikkeiden avulla jooga tukeutuu tiettyihin saavuttamattomiin asentoihin ja poseihin, jotka sisältävät vähäisiä venytyksiä ja kierroksia ja vain tämän koko menettelyn kautta, että jooga täyttää ehdot. Makarasanaa ei kuitenkaan pidetä yhtenä kovimmista asentoista.

Itse asiassa tämä on yksi helposti saatavissa olevista poseista ja tunnetaan myös krokotiili-poseerina. Makarasana on johdettu lopullisesta muotoilusta, joka jäljittelee laiskaa krokotiilia. Nyt on olemassa kaksi versiota tästä joogasta, aloittelijoista ja ammattilaisesta. Hanki joogamatto valmiiksi ja aloita harjoituksesta.

Vinkkejä aloittelijoille - Makarasana (krokotiili aiheuttaa):

Makarasana on kova haaste erityisesti aloittelijoille. Voi kestää jonkin aikaa lantion, alaselän ja kainalojen avautumista tarpeeksi, jotta näissä asaneissa vaaditaan täydellistä liikkumisaluetta. Kriittinen asia, joka on huomattava näiden asanojen aikana, on kehittää tiettyä kärsivällisyyttä, koska näiden harjoitusten käytöksen aikana esiintyvät aggressiot ovat vain tulipalossa, mikä aiheuttaa vammoja.

Katso lisää: Maha Mudra Edut

Kuinka tehdä se?

  • Menkää alas matolle, kasvoillesi ensin, kun kosketat otsiasi maahan. Selkäranka on venytettävä varmistaen, että alahaavat ovat suorat ja ulospäin ulottuvat.
  • Varmista, että varpaasi koskettavat maata nilkassasi kohti kattoa. Tässä vaiheessa molemmat kädet pitää olla molemmilta puolilta ja palmut, jotka lepäävät vieressäsi.
  • Syvä uloshengitys seuraa tätä poseeraa, ja kun teet niin, nosta päätä harteiltasi ja keskittykaa nyt kauemmas aseisiin. Yritä jäljitellä venettä, kun nostat hitaasti jalkoja, jolloin pääsi kallistaa hieman.
  • Pidä kiinni hengityksestä muutaman sekunnin ajan ennen kuin päästät sen liikkeelle ja säilytät alkuperäisen asennon.

Edut Crocodile Jooga Pose:

Maha Mudra -joogaa edut ovat lukemattomia, koska se tarjoaa joustavuutta keholle ja rentouttaa mielen. Makarasanan seuraava poseeraus perustuu pääosin kehon rauhallisuuteen, jossa pitkän työtä ja vaivaa pitkin voit halutessasi valita tämän harjoituksen jäähtyäksesi itsesi alas. Kun makaat ja venytät jalat suoraan, lihaksen jäykkyyden aiheuttama kipu, joka riittää, vapautuu. Syvä hengitys uskotaan lieventävän ruumiillasi myrkkyjä, mistä syystä alkaa tuntea paremmin tämän tekemisen jälkeen.

Katso lisää: Neljä palkallista Staff Pose

Edellä kuvattu entinen asento keskittyy rungon jäykkyyteen ja luo tai jäljittelee uudelleen veneen muodostumista, vapautat kehosi tiukat solmut ja jännityspisteet. Siksi lihakset alussa saattavat aiheuttaa hieman kipua, joka myöhemmin venyisi kehon joustavuuteen.
Se on erinomainen tapa pitää alaselän lihakset tasaisena ja vankkana, kun nostat niitä, mikä luo lievän hammonaisen ja siten jännitysvoiman pienessä selkääsi.

Varotoimenpiteet ja vasta-aiheet:

On olemassa erityisiä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joita ihmisten on noudatettava ennen tämän jooga-aseman harjoittamista. Yksi tärkeimmistä seikoista on varmistaa, että kehosi on mukava harjoitella asanaa. Jos sinulla on vakava selkävaurio, kannattaa välttää Makarasana. Ne, joilla on niska-vammoja, välttävät kaulan painetta tai tukea ja antavat sen pysyä neutraalina. Muussa tapauksessa aseta taitettu huopa kaulan ympärille tukena asan aikana. Merkittäviä vasta-aiheita ovat raskaana olevat naiset ja astma- ja ripuliinihoitajien on suositeltava pidättäytymään harjoittamasta näitä joogaasentoja, ellei asiantuntijoiden tiukassa valvonnassa. Ihmisiä, joilla on polven vammoja ja murtuneita luita, ei myöskään suositella käyttämään näitä asentoja.

Katso lisää: Kuinka tehdä Cat Pose

Makarsana (Crocodile Pose), kuten monet eteenpäin suuntautuvat mutkat, pidetään korjaavana asiana, koska sen lempeä rauhoittava vaikutus. Sanotaan myös elvytettäväksi kehosta, lievittää stressiä ja ahdistusta. Raskaus kehossasi on yleinen ongelma, josta me kaikki kohtaamme silloin tällöin. Vedämme jänteen täällä ja hermolla siellä joka kerta, jos emme ole varovainen ja tarkkaavainen harjoittelemalla näitä asentoja. Tämä harjoitus auttaa sinua huolehtimaan kehon jäykkyydestä ja jäykkyydestä venyttämällä lihaksia ja tuomalla niihin joustavuutta. Tämä jooga on ollut yhteydessä myös sydämeen, jossa sydänongelmia voidaan pitää paikoillaan tekemällä tämä asento päivittäin. Kuitenkin, kun taivutat tällä kertaa, pidä hengästyttää hetken, kunnes sydämesi alkaa lyö nopeasti. Myös vatsaan kuuluvat munasarjat, ja siksi tällä joogalla on myös käsi leikkiessään kuukautisten epäsäännöllisyydestä ja ongelmista. Tämä on hyödyllistä lähinnä naisille, jotka kärsivät jatkuvasti paljon näistä ongelmista. Yoga ikuisesti tiedetään puhdistavat mieltäsi yhdessä kehon kanssa ja tämä on vain yksi monista eduista, joita tämä jooga voi tarjota sinulle.

Kuvat: Shutterstock

Leave A Comment

− 3 = 4