Madhya Pradeshin kulttuuri ja festivaalit Tyylit elämässä

Oikealla keskellä kaikkia valtioita ja kaupunkeja, aivan Intian sydämessä on valtio, jonka nimi on Madhya Pradesh. Kyllä, Intian sydän, Madhya Pradesh on yksi Intian suurimmista valtioista, joiden heimopopulaatio on noin 20 prosenttia tai enemmän Intian koko väestöstä. Monien kansallispuiston, Madhya Pradeshin tai MP: n suosimana asuminen on metsän ja eläimen hyvin tunnettu säiliö, joka on runsaasti tässä tilassa. Mutta tietääksemme nämä alkuperäiskansalaiset siviilit tässä valtiossa täytyy osallistua tiettyihin kulttuurillisiin kokoontumisiin ja festivaaleihin, joita juhlitaan laajalti eri puolilla maata ja näin ollen tässä artikkelissa löydät Madhya Pradeshin kulttuurin ja festivaaleja.

Madhya Pradeshin kulttuuri ja festivaalit:

Madhya Pradeshin kulttuuri ja festivaalit Tyylit elämässä

Koska kaupunki ja heimojen konkreettinen taajama, Madhya Pradesh kokee usein matkailutoimintaa ja tämän vuoksi uskonto-etnisyys suvaitsevainen valtio juhlii monenlaisia ​​festivaaleja, kuten yhteistä uutta vuotta ja joulutapahtumia. Tämän lisäksi jotkut muut perinteiset festivaalit ovat-

Madhya Pradeshin kulttuuri ja festivaalit Tyylit elämässä

Helmikuun ja maaliskuun alkuvuosina Pachmarhi-festivaalia juhlitaan Pachmarhissa. Keskeinen vetovoima on surullisen shivratri mela, joka kokenut tällä kertaa. Tämä juhla palvelee Herra Shivaa epäonnistuneina harrastajina Herran Shivan pyhässä pyhäkössä satpura-alueella. Mahadeon temppeli tai sen vieressä oleva mäki on täynnä sellaisia ​​harrastajia, jotka tarjoavat rukouksiaan ja palvojiaan. Pienet kaupat ja messut järjestetään myös viihdekohtona. Vaikka tämä on vain yhden päivän juhla, Khajuran tanssifestivaali, joka myös juhlii ympäri vuoden, on seitsemän päivän mittainen tanssitapahtuma, joka on yksi tärkeimmistä kulttuuritapahtumista, joissa kaikki paikalliset, turistit ja jopa kuuluisuudet parveilevat, kokeilevat ensimmäistä kertaa luokan kulttuuri-lahjakkuus. Tämä 29-vuotinen juhla juhlii länsimaisten ryhmien valaisevien temppelien edessä Khujraoon, tarjoaa kaikille paikallisille ihmisille tansseja kuten odissi, kuchipudi, kathakali jne..

Katso lisää: Tärkeitä Nagalandin festivaaleja

Madhya Pradeshin kulttuuri ja festivaalit Tyylit elämässä

Joulukuun loppupuolella marraskuun puolivälissä järjestetään Chetiyagiri Vihara -festivaali Sanchissa, jossa tämä yhden päivän juhla kertyy buddhalaisille periaatteille ja normeille. Kun tuhannet buddhalaismunkkeja ja pyhimyksiä sattuvat Sanchiin osallistumaan tähän festivaaliin, Buddhan kahden opetuslasten pyhäkköjä palvotaan ja katsotaan. Tämä lupaava päivä ympäröi kokonaan näillä löydöksillä, joiden tiedetään olevan buddhan kaksi alkuopettajaa.

Tansen-musiikkifestivaali järjestetään tällä kertaa. Myytti palaa Akhbar-vuoteen, kun Tansen, yksi Akbarin tuomiosta yhdestä yhdestä koruista haudattiin sinne Gwaliorissa, ja näin tämä festivaali, joka on kulttuurinen musiikkitapahtuma, tapahtuu Gwaliorissa. Muusikot ympäri maailmaa, julkkikset ja nuoremmat taiteilijat ja kaikki muut vierailevat tämän tapahtuman yhteydessä. Vaikka se on yhden päivän yksi tapahtuma, ylellinen ja tuore kokoelma joidenkin parhaista ääniä maassa tekee siitä varsin kannattava muisti.

Katso lisää: Länsi-Bengalin festivaalit

Madhya Pradeshin kulttuuri ja festivaalit Tyylit elämässä

Madhya Pradeshin tila myös juhlii Dussheraa hauskalla ja loistavalla tavalla. Tämä valta pakattu 10 päivän festivaali alkaa ympäröivästä mytologisesta tarinasta, jonka Lord Rama on joutunut maanpakoon ja päättyy hänen paluunsa eli Dussheran kanssa, kun jäljitelmä vihollisen kuninkaasta Ravana on rakennettu hevosista ja muista syttyvistä aineista ja kun tämä klooni on joka päätyy useita jalkoja korkealle, se asetetaan tulelle, joka symboloi hyvän voittoa ja pahan tuhoutumista.

Katso lisää: Festivaalit Tamil Nadussa

Madhya Pradeshin kulttuuri ja festivaalit Tyylit elämässä

Sitten on Ganesh Chaturthi, elefantin jumalan palvonta ja monet muut.

Näiden tunnettujen festivaalien lisäksi on olemassa myös muita heimojen festivaaleja ja perinteisiä heimojen messuja ja mäkiä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5.

Leave A Comment

1 + 9 =