Leprosin syyt ja oireet Tyylit elämässä

Yleensä myös nimellä Hansenin tauti, lepra on krooninen sairaus, joka johtuu bakteerien hyökkäyksestä, joka joskus jättää tappavan seurauksen. Tämän taudin ensisijainen luonne on mycobacterium leprae, joka on ainoa lepraasta vastuussa oleva bakteeri.

syyt and Symptoms of Leprosy

Tämä on yksi tauti, joka on ollut jo vuosikymmenien ajan ja tunnustetaan yhdeksi vanhimmista taudeista. Vuonna 1873 norjalainen G.A Hansen osti nämä bakteerit tunnetuksi, kun hän löysi patogeenin, joka käynnistyy isännät kehossa ja saa tarpeensa pois isännältä. Hän kuitenkin totesi myös, että nämä bakteerit ovat luonteeltaan hitaasti kasvavia ja hitaampia lisääntymisessä.

Lepros, joka on luonteeltaan krooninen, liittyy lähinnä ihoon ja hermostoon. Se aiheuttaisi ensin fyysistä vahinkoa iholle, joka oli lievä ja hienovarainen luonteeltaan, kuten sellaisten laastareiden muodossa, jotka eivät koskaan aiheuttaneet epämukavuutta. Tämän seurauksena se jätettiin huomiotta, kunnes hermoromahdus seurasi. Tuona aikana oikea hoito lepraan ei ollut mahdollista, koska minimi tietämys ja tuki.

Tänään on tietenkin lääkkeitä ja pillereitä, joilla hillitään meneillään olevaa prosessia. Kuitenkin lepra on hieman tarttuvaa, vaikka se ei ole tarttuva kuten kylmä tai kuume. Itse asiassa lääkärit sanovat, että tämä on melko harvinainen tapaus, joka on yhä harvinaisempi päivien kuluttua.

On olemassa kolme eri tapaa havaita lepra ja sen tyypit. WHO, Maailman terveysjärjestö luokitteli lepra, joka perustuu ihon pintaan tai vahingoittuneeseen. Kuten tuberculoid-lepra on leuto lievää muotoa, jossa ei ole paljon derma-kerroksia vaurioitunut. Se on yleensä muutamia haavaumia iholla ja se on sen loppu. Lepromatooninen lepra on vaikutusta ihoon huonoihin tapauksiin, joissa on naamioon muodostuneita noduleja.

Katso lisää: Malarian merkkejä ja oireita

Sitten on multibacillary lepra, joka aiheuttaa yli viisi nodules todisteita bakteereja siinä. Paucibakillaarinen leprossa ei ole enempää kuin yksi tai kaksi solmua ja se on tavallisesti bakteereja vapaa. Kolmannessa menetelmässä on kuusi erilaista eroa, jotka perustuvat sairauden vakavuuteen. Ne voidaan luokitella välituotteiksi, jotka tulevat ja parantavat omaa, raja-arvoista lepromatoottista lepraa, raja-tuberkuloosi-lepraa ja niin edelleen.

Leproosin syyt ja oireet:

Tämä artikkeli opastaa sinua siitä, mitkä ovat tärkeimmät syyt ja oireet leprosyistä, jotka auttavat sinua tietämään siitä.

Leproksen syyt:

Seuraavassa luetellaan joitain syitä ja syitä, miksi leprosessa esiintyy:

1. Bakteerit:

Nykyään lääkärit ovat vielä hämmentyneet lepron lähteen olinpaikasta. Aikaisemmin se oli yksi vakavimpien luontevimpien sairauksien joukosta. Mutta nyt ajan myötä se on parantunut itsestään ja nyt se on melko harvinainen tapaus. Mutta syy syy on edelleen bakteerien, mycobacterium leprae tai M.leprae lyhyesti. Ihmisten lisäksi tietty joukko eläimiä on tunnustettu tämän bakteerin lähteeksi, armadillo on spesifinen. Tämän tangonmuotoisten bakteerien läsnäolo on täysin syytetty lepraan saapumisesta.

2. Tarttuva:

Kun kerran suoritetussa tutkimuksessa todettiin, että leprosta kärsineiden amerikkalaisten prosenttiosuus on menneisyydessä asunut ympäröivässä lepra potilailla. Tämän on oltava se, miksi potilaat selviytyivät suuressa erottelukysymyksessä. Ihmiset tuolloin olivat prude ja judgmental aiheuttaa lepra potilaat kärsivät enemmän.

Leproksen tiedetään tapahtuvan kosketuksen kautta, kuten nenän pisaroina, kuten pisaroina nenästä tai suusta, kuten levyn tai ruoan jakamisesta tai jos joku aivastaa sinua. Kuitenkin lääkärit eivät ole aivan varmoja siitä, mihin syihin tai mihin polkuun se kestää.

3. Kehosi kyky:

Tutkijat ja lääkärit ovat sopineet siitä, että bakteerit M.leprae ovat läsnä useimmissa elimistämme fragmenttien määrissä. Se on kehon kyvyttömyys tehdä yhteistyötä bakteerien kanssa, joka aiheuttaa lepraa.

4. Nenä- ja suuvun pisarat:

Monien asiantuntijoiden mukaan lepraan sanotaan läpäisevän nenä- ja suuvun pisaroita. Tämä on yksi tärkeimmistä ja muista syistä lepra. Suljetut pitkittyneet kontaktit saattavat olla syynä näiden tautien esiintymiseen. Tämä bakteeri leviää nopeasti ja tekee kehosta heikkoa sisäpuolelta. Jos sitä ei ole parannettu oikeaan aikaan ja oikeilla tekniikoilla, se voi vahingoittaa kehoa massiivisella nopeudella ja saada sinut heikosta sydämestä. Monien mietintöjen mukaan lepros on yksi laajimmista leviävistä taudeista juuri nyt.

5. Heikko runko:

Henkilö, jolla on heikko keho, voi saada haitallisia bakteereja. Yksi yleisimmistä syistä lepra on heikko fyysinen kunto. Jos sinulla on huono hermo-kunto, sinulla on suuria mahdollisuuksia saada liikkumiseen liittyviä oireita. Se tapahtuu sekä miehillä että naisilla, ja joskus myös teini-ikäisillä ja lapsilla. Tämä on yksi haitallisimmista ja nopeasti levinneistä bakteeri-infektioista ikään ja jos sinun pitäisi ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin säästääkseen saamasta tartuntaa näillä sairauksilla.

6. Heikko häiriönsietojärjestelmä:

Jos käytössäsi on häiriönsietoinen häiriönsiedonsiirtojärjestelmä, on olemassa suuria mahdollisuuksia, että saatat olla tartunnan leprosyytteistä. Bakteerit perustivat tai löysivät Gerard Henrik Amrmaur Hansen, joka oli lääkäri. Hänen mukaansa, jos miehellä tai naisella on heikko immuniteettijärjestelmä, kyseisellä yksilöllä on suuret mahdollisuudet mennä alas lepraan. Ei ole mitään erityistä parannuskeinoa tästä syystä ja tämä voi helposti tartuttaa kenenkään ja kuka tahansa voi mennä alas tämän erityisiä sairauksia, jos hänen ruumiinsa ei saa kunnollista ruokaa, joka rakentaa koskemattomuusjärjestelmänsä.

7. Muikit:

Lääkäreiden mukaan on osoitettu, että lepros leviää tartunnan saaneen lonkan vuoksi. Tämä on yksi tärkeimmistä leparausaineista. Limaa sisältää bakteereja (tai viruksia), ja tämä voi levitä ihmisestä toiseen. Lepraan luonto on tarttuvaa (aiemmin käsitelty). Yleensä tärkeimmät bakteerit, jotka ovat vastuussa leprosta leviää hitaasti ja tämä voi haitata fyysistä kuntoa suuressa määrin. Yksi voi helposti sairastua eri haitallisia oireita lepra, jos he eivät ota asianmukaista huolta itsestään. Tartunnan saaneen henkilön on myös varmistettava, että taudin aiheuttama tauti ei levitä häneltä ulkoilmaan.

8. Mycobacterium Leprae:

Mictobaterium leprae on keskusteltu aiemmin tässä artikkelissa, mutta tässä kohdassa annetaan joitakin tosiseikkoja bakteereista, jotka sinun pitäisi tietää.

Mycobacterium leprae pidetään yhtenä tärkeimmistä lepraasyyksistä. Se on hapan nopea organismi ja se levittyy todella nopeasti koko kehossa. Se voi tehdä kehon heikoksi hyvin lyhyessä ajassa. Monien lepraasien joukossa tätä pidetään tärkeimpänä.

9. Muut vallitsevat sairaudet:

Jos kärsit jo jonkinlaisista sairauksista tai infektioista, sinulla voi olla myös lepra. Yksi voi helposti tarttua tähän bakteeriin, jos jotkut ennalta ehkäisevät taudit ovat jo heikentäneet fyysistä kuntoa ja koskemattomuutta.

10. Muut syyt:

On monia muita syitä, jotka lääkäreille tuntematon on lepra. Leproosin syyt voivat vaihdella henkilöstä toiseen riippuen hänen fyysisestä tilastaan. Ei ole mitään paljon, mitä voit tehdä tästä. Voidaan vain toivoa, että hän ei saa hyökkää ja hyökkää tämän haitallisen bakteeri-infektion kanssa. Jumalan fyysinen kunto (sisäisesti) voi pelastaa sinut hyökkäyksiltä.

Katso lisää: Lymfooman oireet miehillä

Oireet Leprosy:

Joitakin yleisiä lepra oireita on lueteltu alla:

1. Ihon merkinnät:

Usein ensimmäiset lepra-merkit ovat ihon laastareita, tiettyjä valkoisia hienovaraisia ​​laastareita iholla, joka vaikka on kutiava ja kipu vähemmän heikentää ihoa. Tällaisessa ajassa iho tulee yleensä kuivaksi ja hiutaleeksi ja usein ajoittain irtoaa, jos naarmuuntuu.

2. hermojaukot:

Yksi tärkeimmistä paikoista, joissa lepros osuu sinuun, on ääreishermostasi. Leprosy on krooninen sairaus, joka pitää itsensä alhaalla matalammaksi suurempana ajankohtana pienillä vihjeillä täällä ja muualla, jotka menevät huomaamatta, esimerkiksi ihon laastareita. Kun vakavuus lisääntyy, hermot alkavat vaikuttaa. Tämä voi jos pitkään huomiotta jättää jopa johtaa aistien puutteeseen tietyissä osissa.

3. Nenän ongelmat:

Usein sanotaan, että nenänne voi olla tämän taudin lähetin yhdestä ruumiista toiseen, kun bakteerit jättävät yhden ruumiin isännöimään toiselle. Nämä loiset bakteerit usein vaikuttavat nenään muodossa nenäverenvuotoa. Voi olla lievä verenvuoto nenän kautta sekä voimakkuus ja nenä.

4. Haavauma Kunto:

Sairauden laajentuessa on usein haavaisia ​​olosuhteita, jotka on havaittu, jotka aiheuttavat haavaumat jalkojen pohjien alla. Jos tämä ei huomioida, se voi aiheuttaa niin huonoa reaktiota, että jalkaamputaatio tulee ainoaksi ratkaisuksi.

5. Nodules and Boils:

Vaikka laastarit ovat vain pieni vaikutus lepra, tärkein vääristyminen ihon johtuu saapumista nodule kuten kokkareita ja kiehuu, joka häiritsee ihoa sekä numbing tunteita niin paha, että se voi halvaantunut.

6. Optinen hoito:

Usein toisinaan emme ehkä tiedä, mutta optiset hermot silmässä ovat myös kärsineet. Tämä jos pitkäaikainen voi jopa johtaa näkemättä.

7. Lihaskipu:

Yksi yleisimmistä lepra oireista on lihasheikkous ja satunnainen väsymys. Tämä on tavallista vanhuksille ja jopa kypsille miehille ja naisille. Jos olet saanut tartunnan haitallisilta bakteereilta, on melko yleistä, että sinulla on lihas-oire. Myös leprosta kärsivät teini-ikäiset tuntevat tämän nimenomaisen oireen. Tämä liittyy usein liiallisiin kipuihin aseiden lihaksissa ja menettää tunne tunne lihaksissa. Ihmiset, joilla on tämä erityinen lepra-oire, joutuvat käymään kovaa aikaa koko taudin vaiheen ajan.

8. Tunnehäviö:

Kaikkien lepra oireiden joukossa tämä on tunnetuimpia. Tämä erityinen oire näkyy ihmisissä koko maailmassa ja tapahtuu kaikenikäisille ihmisille riippumatta siitä, ovatko he miehiä vai naisia. Lääkäreiden mukaan tämän tyypillisen oireen ansiosta voimme helposti selvittää, onko kyseinen henkilö kulkeutumassa haitallisen vaiheen aikana, jossa he ovat leprosyyttejä. Ääreishermoston osallisuus on ensisijainen syyllinen tässä tapauksessa. Ehto voi olla äärimmäisen vaikea, sillä jos oire ei ole kiinteä, se voi johtaa hermojen tuntemattomaan hukkaan.

9. Ripsien silmävaurioita:

Silmäkipu ei ole loppu. Silmissä on useita muita lepra oireita. Monien lepraasioiden yhteydessä tehtyjen asianmukaisten tutkimusten mukaan on analysoitu, että kulmien ja silmäripsien menetykset ovat melko yleisiä lepra-infektion aikana. Yksi voi helposti irrota näkemystä (tilapäisesti) johtuen leprosesta ja valitettavasti tämä on yksi tunnetuimmista lepra oireista. Sekä miehet että naiset kärsivät tästä oireesta ja tämä voi pilata heidän ulkonäönsä. Koska vaurioituneella iholla, jos silmien ja silmäripsien menetyksistä on tappiota, niin yksi näyttää ruma todelliselta.

10. Ihon paksuuntuminen:

Ihon laastareiden lisäksi ihon paksuuntuminen on melko suosittu lepra-oire. Iho muuttuu todella paksuiseksi, kun taas yksi kärsii leprosesta. Ihon paksuuntuminen liittyy usein vakaviin ihosairauksiin sekä monia muita ihon ja kehon ärsytyksiä. Tämä oire on yksi pahimmista lepra oireista koskaan.

Katso lisää: Oireita keuhkosyöpä

Tässä artikkelissa on joitain parhaita lepron oireita ja syitä, jotka ovat osoittautuneet täysin tarkkoiksi. Nämä ovat näkyvimpiä, ja tämä luettelo on järjestetty eläväksi tutkimukseksi, joka perustuu lepron syihin ja oireisiin.

Leave A Comment

64 − 57 =