Lapsettomuus ja vauva – Top 9 | Tyylit elämässä

Niin kuin sinäkin, vauvasi tyttö haluaa näyttää hyvältä, ja vaikka Yhdysvallat tavallisesti odottaa vauvan kasvaa valtavaan ikään, kunnes harjoittelevat korvaavia lävistyksiä, useimmat itämaat osallistuvat ajatukseen lävistää vauvan korvat. Nyt yksi haittapuoli tähän ajatukseen olisi, että vauvat tuntevat kipua enemmän iässä ja kipua ei voi auttaa reseptillä kipulääkkeillä. Silti on olemassa erilaisia ​​ideologioita, joita kunnioitamme ja jos haluat mennä eteenpäin korvasi lävistyksessä, tässä on luettelo kaikista tyypeistä, joista haluat valita.

Vastasyntynyt korva korvakoru on uskonnollinen tapana monissa yhteisöissä. Nämä tekniikat alun perin olivat peräisin Intiasta ja myöhemmin kiinalaiset säilyttivät ja muokkaavat niitä. Korvan ulko-osassa on paljon tärkeitä akupunktio- ja akupainantapisteitä. Pisteen, jossa vauvan korvat lävistetään, tunnetaan astman hoidosta. Siksi myös muinaiset intiaanit sekä miehet että naiset käyttivät korvakoruja. Mutta aika, tämä käytäntö vauvan korva piercing kuolee hidas kuolema. Se on osa perinteitä ja rituaaleja perinteitä, mutta nyt on laaja muotitieto. Ottaisitko vauvan kosmeettiseen korvaan lävistyksestä vai kultaavalle kultakorille, se toimitetaan. Mutta sinun pitäisi olla kaksinkertainen varma ennen kuin noudatat kosmeettista tapaa.

Kuitenkin ennen tätä, ota vauva rutiininomainen tarkastus, varmista, että kaikki hänen elin vitals ovat asianmukaisella tasolla ja valmis menettelyyn.

Suunnittele pää:

korva piercing for babies1

Kun teemme jotain, tavallinen tavoite on suorittaa menettelytapa täydellisyyteen, mikä kuvasta on syvällä tässä kuvassa. Kuvassa näkyy, kuinka voit laittaa tämän pyöreän chakra-korvakorun lapsellesi ja saada hänet virheettömästi huipentamaan sitä. Tämä on ornate kultainen korvakoru kevyt ja pieni helmi asetettu aivan keskelle. Vastaa nämä hänen valkoinen rintaliivit tai valkoinen hattu, jos voit. Tämä on hyvä vauvan korva piercing koruja.

Tyypit Early Piercing vauvoille:

Tiedämme, että korvan lävistys on tuskaa ja olemme varmoja, ettet halua kiduttaa lapsiasi sen kanssa. Tässä on joitain tyyppisiä korvan lävistyksiä lapsellesi, jota kannattaa harkita.

1. Lääketieteellinen korvan lävistys:

Lapsesi kautta lääkärin korvan lävistyksiä saa ammatillista hoitoa lääkäri tai pediatri. Hänet koulutetaan steriilillä tekniikoilla ja haavanhoidolla. Käyttämällä laitetta lävistys poistaa potilaan ja potilaan saastumisen mahdollisuuden. Laitteet eivät pääse kosketuksiin ihon kanssa.

2. Neulan lävistys:

Neulan lävistys tehdään yleensä kultaseppä. Neula on ontto ja siinä on terävä piste, joka tekee reiän korvakorusta. Neulaa pidetään turvallisena. Muista tehdä hyvän metalli -renkaan korvakorut.

3. Armeija:

Seuraavaksi menetelmä on ase ampui vauvan lävistyksiä. Gun-ammunta on melko kivuton verrattuna neulaan. Vauvan korvakappale asetetaan tavallisesti näiden kahden laitteen väliin. Kun liipaisinta puristetaan, jousi vapautuu, jolloin laite sulkeutuu suurella paineella. Nastoja pakotetaan korvatulpan läpi kiinnittämällä se kitkan taakse.

Kipu joko neulan, lääkärin tai ampuma-aukon kautta aiheuttaa kipua. Vaikka neula on suhteellisen kivulias, se on kuitenkin turvallinen. Gun shot on täysin kivuton.

  • Anestesia voi olla hyvä vaihtoehto vauvoille. Heillä ei ole mitään pienintäkään kipua, joten voit pyytää lääkäriltä jonkin verenpolttoa.
  • Verenvuoto on toinen lävistysten yhteinen sivuvaikutus. Kun on ampuma tai neulan lävistys, tulee jonkin verran vuotoa. Ole valmis siihen ja älä kumota, kun todella näet sen vauvan korville.
  • Infektio ja allergiat ovat toinen tavallinen haittavaikutus vauvan korvan lävistyksiä. Varmista, että käytetyt välineet ja korut ovat steriilejä ja heikennä. Varmista, että henkilö käyttää puhdasta kättä ja käsienpesuainetta.

Läpiviennin jälkeen vauvan korva lävistys hoito on välttämätöntä.

  • Pese kätesi huolellisesti.
  • Käytä puuvillapalloa tai pyyhkeitä levittämään alkoholin tai antibioottisen voiteen hankausta korvalle tai lohkoille.
  • Kierrä varovasti korvan korvaketta.

Kun korva korvataan, poista korvakorut ennen nukkumaanmenoa joka ilta. Juo alkoholi, kun poistat ne ensin ja varmista, että ne ovat puhtaita ennen kuin käytät niitä uudelleen.

Pidä se yksinkertaisena:

korva piercing for babies2

Nyt tämä on paras tapa pitää asiat nöyrästi tyylikkäästi. Et halua häiritä kaveria raskalla korvakorusta, joka painaa hänet alas ja pitää hänet epämiellyttävänä. Siksi paras tapa on valita yksinkertainen nastat, väriltään vaalea, joka vastaisi ikää, mutta silti tekee hänestä trendikkään. Se, että se on tuskin pieni, on vain toinen tyyli. Tämä on myös hyvä poikavauva lävistys.

ripustimet:

korva piercing for babies3

Korvakorut tulevat eri tyyliin ja kuvioihin, ja tässä on toinen klassinen tyyli, jota pidät. Tämä erityisesti korvakoru roikkuu hieman, kuten korvakoru alkaa lähteestä, mutta pääharrutus pala on hieman alhaisempi kuin leuat. Usein nämä korvakorut ovat hieman raskaita, vaikka erikoisvalmisteilla on myös kevyitä ominaisuuksia.

Klassinen rengas:

korva piercing for babies4

Kaikki ne nuoruusvuodet, jotka vetävät rengasta pois klassisesta tyylistä, on vihdoin maksanut sinut hyvältä ja nyt haluat toteuttaa sen lapsellesi. Tämä on luultavasti yksi syy siihen, miksi lapsesi olisi valittava pieni kultainen rengas, joka pitää ikivanhan luokan paikallaan ja pitää korvat houkuttelevana.

Pearly-asiat:

korva piercing for babies5

Vastaa hänen helmiäiset valkoiset helmet korviinsa. Tämä korvakoru perustuu yksinomaan valtava kiiltävä helmi, joka muodostaa koko korvakorun. Jälleen kerran tämä on ripustin, joka päättyy korvan leukan yläpuolelle, ja siksi erityistä huomiota tulisi kiinnittää renkaan.

Pieni Dazzle:

korva piercing for babies6

Timanttisormus on vielä yksi lapsuuden klassikko. Voit tehdä tämän korvakorun ehkä muilla muutoksilla lapsesi korvaan, mutta aina on mahdollista, että häikäisevän kiven voi lisätä jonkin verran painoa. Tällaisina aikoina korvakorun pohja tulisi kevyesti tasata painoa tasaisesti.

Tulipallo:

korva piercing for babies7

Tulipallo ei ole muuta kuin söpö, vähän tulinen sormus, punainen ja kaunis, joka olisi vain osuma kuin mikään muu. Se on pieni ja pyöreä ja kova ja varmasti lapsesi suosikki. Voit myös kokeilla tätä poikavauva tuottaa samanlaisia ​​vaikutuksia.

Kaksoset:

korva piercing for babies8

Alkaen pieni baari, kaksi twin kiviä hämmästyttää ja kimallus korvissaan, täydellinen timantti korvakoru hopea pohja. Jotta asiat olisivat kevyitä tai turvallisia, voit jopa halutessasi valita faux-timantteja. Tämä on todellakin tyylikäs tapaus, jossa on trendisuuntausnäkymä.

Vain tähti:

korva piercing for babies9

Viimeinen listalle näyttää jotain tähtikalaa, kaunis ja houkutteleva pehmeällä sinivalkoisella sinisellä kallolla keskellä ympäröivät pienet silmäni häikäisevistä kivistä. Tämä antaa alas olla täydellinen sarja pikku vauva.

Vauvoilla on herkkä iho. Vaikka haluat ehkä harkita parasta vaihtoehtoa uudesta syntymästä tulevasta korvauksesta, varmista, että valitset vain parhaan. Varmista, että annat riittävän hoidon ja anna vauvan kärsiä enää kidutusta. Varo jatkuvasti muita tartuntoja tai nestettä, jotka yleensä näkyvät. Varmista, että vain ammattilaiset tekevät tämän lapsellesi.

Kuvien lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

52 − 44 =