Kuuluisia temppeleitä Suratissa Tyylit elämässä

Surat pidetään yhtenä Intian suurimmista kaupungeista ja on Surat-alueen hallinnollinen pääoma. Se on yksi Gujaratin suurimmista kaupungeista ja se on Intian kahdeksan suurinta kaupunkia. Kaupungissa on useita paikkoja, joilla on suuri uskonnollinen merkitys. Tämän kaupungin massiivinen väestö korostaa huomattavasti uskonnollista näkökulmaa, ja siellä on useita temppeleitä. Ihmiset kaikkialta maasta tulevat käymään Suratin eri temppeleissä. Itse asiassa kaupungin temppelit ovat hyvin asuttuja varsinkin vuosittaisissa festivaaleissa verrattuna mihin tahansa muuhun Intian suurkaupunkiin. Tässä on joitain parhaita temppeleitä Suratissa, joiden pitäisi käydä.

1. Ambaj-temppeli (vanha):

temppelit in surat

Kaupungin keskellä sijaitseva temppeli on äärettömän tärkeä Suratin maineen rakentamisessa. Uskotaan olevan yksi maan vanhimmista temppeleistä. Rathyatra esiintyy suratissa, ja tämä temppeleillä on valtava rooli tuossa tietyssä ajassa. "Rath" tai vaunu ajaa ihmiset ja on festivaali worthwhileable. Vaunu on koristeltu hopealla ja tämä käsite otettiin käyttöön ensin vanha taiteilija, joka aikoo asua Ahmedabadissa. Jokaiselle dasheralle tehdään tämä "rathyatra" ja ihmiset lähes maakunnasta tulevat seuraamaan tätä uskonnollista karnevaalia.

2. Shri Agam Mandir:

temppelit in surat2

Tämä on yksi suurimmista Agamin herruudesta tai temppeleistä, jotka sijaitsevat ympäri maata. Hotelli sijaitsee erittäin lähellä kaupunkia, suratin Agarm Mandir on nimetty legendaarisen Brahmin Gopin mukaan. Ihmiset ympäri maata tulevat tarkkailemaan tämän temppelin puja-kaavaa ja arkkitehtonista kauneutta. Temppeli on omistettu lordi Mahavirille ja siinä on kaunis jumalan patsas. Tämän lisäksi tässä temppelissä palvotaan myös muita jumalia. Myös jumalanpalvelijat ihailevat temppelin ympärillä olevia kirjoituksia.

3. Chintamani Jainin temppeli:

temppelit in surat3

Kaikista Suratin temppeleistä tämä on merkittävin. Jainin uskonnosta kuuluvat ihmiset tulevat usein vierailemaan temppelissä. Temppeli on valtava historiallinen merkitys, koska se rakennettiin Mughal keisarien valvonnassa 1500-luvulla. Temppeli näyttää Gujaratissa sijaitsevan suosittun kasvivärin seinillä. Temppelissä on myös taideteoksen laatu, joka on painettu puuseiniin. Jos olet taiteilija, niin tämä saattaa olla oikea paikka sinulle. Sekä temppelin sisä- että ulkokasveja on syytä mainita.

4. ISKCON-temppeli Suratissa:

temppelit in surat4

Monien ISKCON-temppelien ympärillä Intiassa, Suratissa sijaitseva temppeli on syytä mainita. Ihmiset eri puolilta maata ja maata tulevat käymään tässä temppelissä. Shrila Prabhupada perusti tämän temppelin ja sijaitsee Tapi-joen rannalla. Tämän temppelin ympäröivä kauneus tekee siitä suositun paikan.

Katso lisää:  Kuuluisia temppeleitä Varanasiin

5. Kantareshwar Mahadevin temppeli:

temppelit in surat5

Tämä on yksi vanhimmista temppeleistä Suratissa ja on omistettu Lord Shivalle. Paikallisen ihmisen mukaan tämä temppeli oli todella perustettu Äiti Kunti ja Pandavas. Legendoissa sanotaan samoin. Tämä on yksi kaupungin tärkeimmistä temppeleistä, ja satoja ihmisiä käy päivittäin.

Katso lisää:  Temppelit Ranchissa

6. Ambika Niketan-temppeli:

temppelit in surat6

Tätä temppeliä pidetään yhtenä kaupungin kaikkein pyhinä palvontapaikoista ja on kuuluisa ympäröivästä kauneudestaan. Temppeli sijaitsee Tapti-joen rannalla. Legendojen mukaan tämä kuuluisa temppeli rakennettiin 1800-luvun puolivälissä ja se on omistettu äiti-jumalattarelle, joka on yksi Ashtabhuja Ambika-jumalattaren monista inkarnaatioista.

Katso lisää:  Temppeli Ootyssä

Leave A Comment

+ 83 = 93