Kuuluisia puistoja Vadodarassa, jossa on kuvia Tyylit elämässä

Intia on kulttuurin, kulttuuriperinnön ja arkkitehtuurin maa. Maisemat ovat romanttisia ja sen luonnonkaunis kauneus kiehtoo. Tuleva puistoihin ja virkistyspaikkoihin, Guadaradin Vadodara on yksi niistä erityisistä paikoista, joissa voit nauttia ja rentoutua itseäsi kokonaan. Tämä tila johtaa nopeasti kohti kehitystä, ja se on hyvin yhteydessä useisiin maan merkittäviin kaupunkeihin, kuten Delhiin ja Mumbaisiin. Se on Gujaratin suurin kaupunki ja tunnetaan myös sen kulttuurikaupungiksi. Jos aiot vierailla joissakin näistä eksoottisista Vadodaran paikoista, olemme listanneet Vadodaran parhaita puistoja.

Kauniita puistoja Vadodarassa kuvia:

Tässä ovat parhaat puistot Vadodarassa.

1. Sayaji Baug:

puistot in vadodara

Sayaji Baug on yksi Vadodaran parhaimmista ja vakiintuneimmista puistoista. Puut, maisema, vihreä ruoho ja rakenteet ovat kauniita ja hyvin pidettyjä. Tultaessa tähän paikkaan voit rentoutua, kun sää tällä alueella on miellyttävä ja nautittava.

2. Champaner Pavagadhin arkeologinen puisto:

puistojen-in-Vadodara-Champaner-Pavagadh-arkeologista-puisto

Champaner Pavagadhin arkeologinen puisto Vadodarasta on toinen hyvin tunnettu paikka ja sijainti. Se on historiallista merkitystä ja kulttuuria. Se on tuhansia kävijöitä vuosittain ja on varsin tunnettu puisto Gujaratin osavaltiossa. Muistomerkit ovat hyvin pidettyjä ja vakiintuneita. Jos olet innolla tutustua arkeologian Intian, sinun pitäisi varmasti tulla tähän paikkaan.

Katso lisää: Ernakulam Park

3. S Cube Water Park:

puistojen-in-Vadodara-s-kuutio-vesipuisto

Vadodaran S Cuben vesipuisto on yksi parhaista huvipuistoista, joihin vierailet. Siinä on hienoja dioja, jotka varmasti jännittävät ja herättävät sinua. Jos odotat hauskanpitoa perheen ja ystävien kanssa, tämä on paikka, johon sinun pitäisi tulla.

4. Ajwa Fun World Water Park:

puistojen-in-Vadodara-Ajwa-fun-maailma-vesipuisto

Ajwa Fun World Water Park on jännittävä ja hauska kohde Vadodara, että sinun pitäisi käydä. Kuljetukset ovat varmasti paras elämänkokemuksesi. Lapset aikuisille kaikki haluavat tulla Fun maailman vesipuistoon, koska hauska ja iloinen tämä loistava paikka on tarjota.

Katso lisää: Huvipuistot Ludhianassa

5. Gujaratin hauska maailma:

puistojen-in-Vadodara-Gujaratin-fun-maailmaan

Gujaratin hauska maailma on toinen hauska paikka ripustaa perheesi ja ystäviisi. Vesi on viileä ja ratsut ovat mahtavia. Kesällä on runsaasti ihmisiä, ja sen suosio näyttää kasvavan ajan myötä. Gujaratin hauska maailma on varmasti paras paikka olla.

6. Jambughoda Wildlife Sanctuary:

puistojen-in-Vadodara-jambughoda-villieläinten-Sanctuary

Jamboweroda Wildlife Sanctuary tarjoaa maan eksoottisimmat ja kauniimmat lajeja ikinä. Sijaitsee Vadodarassa, tämä paikka on erinomainen etsintätarkoituksiin. Jos haluat toivoa enemmän Intian villieläimistä, Jambughoda Wildlife Sanctuary on ehdottomasti paikka, johon sinun pitäisi tulla ja käydä.

Katso lisää: Puistot Bangaloressa

7. Vadhvana Kosteikko ja Eco Leirintäalue:

puistojen-in-Vadodara-vadhvana-kosteikko-ja-ekologisen leirintäalue

Vadhvanan kosteikko ja Eco-leiri ovat ihana ja loistava paikka mennä. Puutarhat ovat kauniita ja paikat ovat täysin eksoottisia. Paikka on hyvin luonnollinen ja sinun tulisi ehdottomasti tulla tänne perheesi ja ystäviesi kanssa.

8. Vishalan kaupunginpuisto:

puistojen-in-Vadodara-vishal-khadi-ekologisen leirintäalue

Vishalan kaupunginpuisto on Vadodaran ylpeys. Kauniit luonnonkauniit, luonto ja paikat ovat kauniita ja hämmästyttäviä. Puistot ovat mielikuvituksen ulkopuolella, ja paikka on ehdottomasti vierailun arvoinen.

9. Vadodaran kansallispuisto:

puistojen-in-Vadodara-kansallisten-park-of-Vadodara

Vadodaran kansallispuistot ovat maailman parhaita paikkoja. Lajit ovat eksoottisia ja eläimet täällä ovat hyvin kauniita ja houkuttelevia. Ne heijastavat maan villieläimiä ja rikas perintöä sekä osoittavat, kuinka Intian eläintarhat ja puistot ovat hyvin pidettyjä ja hyvin hoidettuja..

Leave A Comment

83 + = 87