Kuuluisia miespuolisia julkkiksia Bollywoodissa Tyylit klo LIfe

Bollywood julkkis! Kuunneltuaan tämän, monet kasvot kuuluisia bollywood kuuluisuuksia tulee meidän mielestämme. Bollywodd on maailman suurin elokuvateollisuus, joten voit kuvitella, kuinka monta näyttelijää tuli ja menee. B-kaupunkilla on pitkä historia. Intialainen elokuvateatteri on valmistunut jo yli 100 vuotta ja tänä aikana se tarjoaa monia klassisia sekä viihdyttäviä ajanjaksoja. On olemassa monia useita kuuluisia miespuolisia julkkiksia, jotka säilyttävät asemaansa lahjakkaidensa ansiosta ja koska he saivat merkittävän hyväksynnän Intian elokuvissa, paitsi ylistivät myös lahjoittamistaan ​​Hollywoodin elokuville.

Miespuoliset julkkikset ovat kuuluisia, koska heillä ei ole vain lahjakkuutta vaan myös houkutteleva persoonallisuus, jolla on super sankarifysiikka ja korkea korkeus. Siksi tässä artikkelissa tutustun kuvaamaan 30 kuuluisinta kuuluisinta miestä.

Kuvia kuuluisista miespuolisten julkkisten Bollywoodissa:

1. Shahrukh Khan:

Shahrukh Khan

Hänet tunnetaan yhtenä Bollywoodin tehokkaimmista näyttelijöistä, ja hän on myös ensimmäinen intialainen näyttelijä, joka päätyy hindi-elokuvateollisuuteen myöhemmin kuin avioliitto. Ja hän on myös johtava Bollywood ilman mitään tukea Jumalan isiltä. Niinpä hän on usein lainattu "Bollywoodin kuningas". Hänen faniensa puolesta hänet tunnetaan myös kuningas Khaniksi. Aiemmin hänen sisäänkäynnin rakentamiseksi hopeiseen paneeliin hän esiintyi joissakin tv-sarjoissa. Lopuksi, hän suoritti sisäänpääsyn johtajana Deewanassa (1992). Ei enempää, hän on toiminut yli 70 hindielokuvassa. Hänen panoksestaan ​​Intian elokuvaan hän sai Padma Shri Intian hallituksen kautta vuoden 2005 aikana.

2. Ajay Devgan:

Ajay Devgan

Hänen alkuperäinen nimi on Vishal Veeru Devgan syntynyt 2. huhtikuuta 1969. Hän on intialainen elokuvaohjaaja, tuottaja ja kuuluisin näyttelijä. Hänen kovaa työstään hän tunnusti Bollywoodin tai hindielokuvan yhdeksi. Hän sai myös 2 kansallista palkintoa. Ajay Devgan aloitti näyttelemän uransa elokuussa Pyari Behmassa lapsi-näyttelijänä, aloitti uransa kuusi vuotta myöhemmin elokuussa Phool Aur Kaante ja sai palkinnon Best Performance -elokuvan palkinnosta. Devgn oli ensimmäinen Bollywoodin kuuluisuus hankkimaan kuusi paikkaa yksityisliikenteeseen, joka kuljetti ampumapaikkoja, kampanjoita ja henkilökohtaisia ​​matkoja. Nyt hän työskentelee johtava sankari ja onnellisesti elää hänen vaimonsa kajol ja kaksi lasten Nyasa ja Yug.

3. Akshay Kumar:

Akshay Kumar

Hänen alkuperäinen nimi on Rajiv Hari Om Bhatia ja hyvin kuuluisa intialainen elokuvataiteilija, taistelulajien taiteilija ja tuottaja. Hän esiintyi näyttelijänä yli 125 elokuvassa. Certin-raportin mukaan arvioidaan, että hänen elokuvansa boxoffice-kokoelmissa on saavuttanut 310 miljoonaa dollaria tai INR2000 crorea ja tällä hetkellä ainoa Bollywood-taiteilija, joka on tehnyt suuren, sekä tunnustanut olevansa hindin elokuvateatterin tärkein esiintyjä. Hänet tunnetaan myös hämmästyksestään ja siksi hänet on nimetty Intian Jackie Chaniksi. Hän aloitti Hari Om Entertainment -tuotantoyrityksen vuonna 2009. Hän meni naimisiin Twinkle khannan kanssa, Rajesh Khannan tytär ja Kapplea. Nyt hänellä on kaksi lasten Arav ja Nitara.

4. Aamir Khan:

Aamir Khan

Aamir Hussain Khan suosittu Bollywood-julkkis, ohjaaja ja tuottaja sekä näyttelijä Aamir Hussain Khan syntyi 14. maaliskuuta 1965. Hän esiintyy ensimmäisen kerran vuonna 1973 lapsina näyttelijänä Yaadon Ki Baaraatissa. Hän aloitti ammattikokemuksensa elokuvan holi kanssa ja sai menestystä Qayamat Se Qayamat Tak. Nyt hän on tunnetuksi näyttelijä ja kutsutaan usein B-Townin perfectionistiksi. Häntä pidetään myös yhtenä vaikuttavimmista toimijoista. Aamir Khan teki itsensä menestyksen synonyymiksi. Nykyään hän äskettäin esiintyi Dhoom -3: ssä ja satymave Jayate. Hänet valitaan myös UNICEFin kansalliseksi edustajaksi, joka tukee lasten ravitsemusta vuonna 2011.

5. Hrithik Roshan:

Hrithik Roshan

Hrithik käyttää heikentämättä kuin hän oli lapsi, joten hän osoittautuu ujo ja karkea lapsi. Hän on syntynyt 10. tammikuuta 1974, ja hän on nyt suosittu Intian elokuvantekijänä sekä parhaiten tunnustettuina mukautuvana näyttelijänä ja ponnistuksellisen etiikan ansiosta. Kun hän oli 21-vuotiaana, diagnosoi sairaus nimeltä Scoliosis. Hän kuitenkin voittaa tämän ongelman ja tulee kiva tanssija, näyttelijä kovasta työstä. Hän valmistui elokuvan sisäänkäynnin tärkeimmäksi rooliksi vuonna 2000 Kaho Naa ... Pyaar Hai ja myös saavuttaa Filmfare palkinnot parhaan näyttelijän sekä parhaan mies-debyytti hänen toimia tässä elokuvassa. Hän meni naimisiin Suzanne Khanin kanssa ja hänellä on kaksi poikaa, Hridhaan ja Hrehaan.

6. Saif Ali khan:

saif Ali khan

Hän on myös tunnettu nimellä Nawab Saif Ali Khan, joka syntyi 1970. Hän sai suosionsa Bollywood-elokuvien roolista. Hän valmisteli näyttelijänsä ensimmäisenä esiintymisenä Yash Chopran elokuvan Paramparassa. Hän toimi monissa elokuvissa. Nyt hänet on toteutettu lyijyn roolina monissa kuvissa. Saif on Mansoor Ali Khanin poika, krikettipelaaja ja viimeinen ns. Nawab Pataudi äitinsä kanssa, näyttelijä Sharmila Tagore. Hän naimisissa julkkis Kareena Kapoor pitkän suhteen jälkeen.

7. Amitabh Bachchan:

Amitabh Bachchan

Hän on kaikkein ikonimainen Bollywood-näyttelijä. Hän syntyi 11. lokakuuta 1942 Allahabadissa. Hän alunperin sai mainetta 1970-luvulla kuten hindulaisten elokuvien "vihainen nuori mies" ja työskennellyt 180 intialaisessa elokuvassa ura-alueella, joka leviää yli neljä vuosikymmentä. Mutta tämä suuri näyttelijä tulee ikuisesti harkitsemaan hänen eksklusiivista tanssitaitoaan myös tärkeä dialogi tyyli. Nyt hän on noin 70-vuotias ja mitattuna intialaisen elokuvan arvostetuimmista näyttelijöistä, ja hänet tunnetaan myös Bollywoodin kuuluisana näyttelijänä. Faneilleen tunnustetaan myös Big B: ksi.

8. Salman Khan:

ylin bollywood actors

Hän on yksi boliman kuuluisimmista kuuluisuuksista. Häntä tunnetaan usein B-kaupungeina "paha poika", hänen kykynsä kävellä ongelmaan on varjellut ihmisten näkemystä hänestä esiintyjänä. Hän on tunnetun käsikirjoittajan, Salim Khanin ja hänen ensimmäisen puolisonsa Salman lapsi. Se oli hänen toinen elokuvaansa Maine Pyar Kiya, koska hän toimi pääroolissa, joka hankki hänelle Filmfare-palkinnon parhaasta miesten esityksestä. Noin kahdeksan elokuvasta, joista hän on esiintynyt, on kertynyt bruttopalkkaa yli INR100 croreista tai 17 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Hän työskentelee yli 80 Hindi-elokuvassa ja tulee hindin elokuvateatterin eturivin esittäjänä. Hänet mitataan yhdeksi halutuimmista poikalapuokista 45-vuotiaana.

9. Dharmendra:

Dharmendra

Tämä luettelo on puutteellinen ilman tätä nimeä. Hän on kuuluisa fanien keskuudessa hänen komean silmäyksensä vuoksi. Teollisuudessa hänet kutsutaan nimellä "Garam" Dharam, hän on hindin elokuva ja komea mies. Hän aloitti ammattiinsä Arjun Hingoraniin Dil Bhi Tera Hum Bhi Tere (1960) kanssa, mutta hän nousi erikseen sävyltään Phool Aur Patthar (1966). Vuonna 1997 hän sai Filmfare Lifetime Achievement Award -palkinnon. Hän meni naimisiin 2 kertaa ja hänellä oli 6 poikaa - Sunny Deol ja Bobby Deol sekä kaksi tytärtä, Vijeeta plus Ajeeta, Esha ja Ahana.

10. Abhishek Bachchan:

Abhishek Bachchan

Abhishek Bachchan on kuuluisa intialainen elokuvataiteilija sekä Amitabh bacchanin poika. Hän sai 3 Filmfare Awards -tapahtuman ja kansallisen palkinnon vuodesta 2010 Paa-tuottajaksi. Hän on myös yksi Bollywoodin korkeimmista palkkioista. Hän aloitti elokuvansa vuonna 2000 pakolaisen kanssa. Hän astui Aishwarya Raiin, Intian näyttelijään ja kaipaamaan maailmaa vuonna 1994. Abhishek ja Aishwarya Oprah Winfrey -näyttelyssä näyttivät Bollywoodin kuuluisimpia kuuluisuuksia. Heillä on tytär miehitetty Aaradhya Bachchan.

11. Ranbir Kapoor:

Ranbir Kapoor

Hän on rishi kapoorin poika, joka syntyi 28. syyskuuta 1982 Mumbai Maharashtrassa. Hän on kuuluisa Bollywood-näyttelijä, joka varmasti tuhoaa tuhansien naisten sydämet ja tekee heidät maailman kanssa. Hän on liittynyt rakkaudella naisarjoihin, ja hänellä oli edelleen pitkäaikainen yhteys näyttelijä Deepika Padukone, joka houkutteli joitakin vakavia median huomioon. Hän sai enemmän kuin 5 filmfare-palkintoa hänen esityksestään, kun hän saalii rotuun hänen isoisastaan ​​suurelta Bollywood-näyttelijältä Raj Kapoorilta. Hän on yksi arvostetuimmista ja ihailluista Intian toimijoista ympäri aikamme.

12. Rishi Kapoor:

Rishi Kapoor

Etelä-Mumbaissa syntynyt hän on elokuvan ohjaajan toinen poika sekä näyttelijä Raj Kapoor. Hänen mielestään on yksi komeimmista houkuttelevista Intian elokuvateattereista. Hän aloitti karjalaisen isänsä elokuvassa Mera Naam Joker, 1970, kun hän esiintyi isänsä lapsuuden roolissa. Hän valmisteli debyyttinsä elokuvan Bobby-elokuvan aikuiseksi vuonna 1973. Hänen seurustelussaan hän on menestyvä näyttelijä. Hän meni naimisiin Neetu Singhin kanssa ja hänellä on kaksi lasta - Ranbir Kapoor ja Riddhima Kapoor Sahni.

13. Rajesh Khanna:

Rajesh Khanna

Tänään hän ei ole kanssamme, mutta hän on aina mukana luettelossa tykkää kuuluisien julkkisten. Häntä pidetään yhtenä houkuttelevimmista ja vaikutusvaltaisimmista toimijoista Intian elokuvateatterissa. Tämä julkkis näyttelijä tunnetaan myös Intian elokuvana "Ensimmäisenä Superstarina". Hän sai parhaan näyttelijän palkinnot 4 kertaa ja nimitettiin 27 kertaa samaan luokkaan. Hänelle myönnettiin myös elokuva-elämää koskeva palkinto palkinnolla vuonna 2005. Hänen uransa aikana hän toimi yli 160 elokuvassa.

14. Kunal Kapoor:

Kunal Kapoor

Hän on 36-vuotias näyttelijä ja kuuluisa Bollywoodin maapallolla. Syntynyt Mumbaiissa 18. lokakuuta 1977, tämä hindielokuvan tähti on kenties paremmin tunnustettu hänen osuutensa palkitussa elokuvassa Rang De Basanti, joka saavutti Filmfare-palkinnon parhaana näyttelijänä vuonna 2006. Aluksi hän on pätevä pilotti ja sisältää lentävän yhden suosikkiharrastuksensa. Tällä hetkellä hän valmistautuu kilpailemaan kansallisessa rallikilpailussa alle urheilun entisen mestarin.

15. Vivek Oberoi:

Vivek Oberoi

Hän syntyi 3. syyskuuta 1976 ja osallistuu Ajmerin Mayo Collegessa. Lontoossa toimivan näyttelijän toimipisteenä hänet on merkitty muulla tavoin kuin NYU: n pomo, joka (luonnollisesti) vei Vivekin pois New Yorkiin, missä hän pääsi maisterin tutkintoon elokuvateatterissa. Nyt hän työskenteli käsikirjoittajana ja ostaa ensimmäisen autonsa rahoista, jotka hän ansaitsi siitä. Hän on erittäin kuuluisa, kun hän on liittynyt aishwarya rain kanssa.

16. Zayed Khan:

Zayed Khan

Hän syntyi 5. heinäkuuta 1980 ja on nyt intialainen näyttelijä ja tuottaja, jotka esiintyvät useissa Hindi-elokuvissa; parhaiten tunnustettu hänen esityksensä Main Hoon Na. Hänen vanhempansa ovat aiemmin Bollywood Sanjay Khanin näyttelijä ja sisustussuunnittelija Zarine Khan. Hän on nuorin neljästä lapsesta. Vuonna 2005 hän meni naimisiin hänen lapsuuden ystävänsä Mallaika Parekh kanssa ja hänellä on 2 poikaa, Zidaan ja Aariz. Sinun täytyy tietää, että hän on kuuluisa vaatteistaan, kengän poimimisesta, kampauksesta, väsyneistä usein hihaton baniyaneista, valkoisia kenkiä.

17. Anil Kapoor:

anil Kapoor

Hän on myös listan kaikkein ikonisin julkkis. Yli 50-vuotiaana hän varmasti kilpailla monien näyttelijöiden kanssa "hotness" panoksissa. Tämä herrasmies on hieman iso päinvastoin; syntyi jouluaattona vuonna 1956. Hän on näyttelijä ja tuottaja. Hänellä on vaikuttava ura, joka on kestänyt yli kolmekymmentä vuosikymmentä ja joka on antanut hänelle täydellisen kokemuksen yrittääkseen käsiään tuottaa. Hän myös laulaa monissa elokuvissa itselleen. Hän tuotti elokuvan Gandhi, My Father vuonna 2007, ja hän voitti paljon palkintoja, kuten National Film Award, mukaan lukien Best Scenography, Supporting Actor plus Special Jury Award.

18. Fardeen Khan:

Fardeen Khan

Hän on myös yksi kuuluisimmista julmuuksista, jotka syntyivät 8. maaliskuuta 1974, joka tunnetaan hänen vallitsevasta Bollywoodin urasta. Vuonna 1998 hän aloitti Carrere-näyttelijänsä hindisessä elokuvassa Prem Aganilla, koska hän on saavuttanut Filmfare-parhaan esityksen palkinnon. Fardeen Khan on naimisissa Natasha Madhwaniin.

19. Dino Morea:

dino Morea

Hän syntyi 9. joulukuuta 1975 banglore, on kuuluisa julkkis näyttelijä ja malli, jotka tulevat näkymään Bollywood elokuvia. Hän alun perin esiintyi Pyaar Mein Kabhi Kabhissa Rinke Khannaa vastapäätä. Sen jälkeen hän toimi Raazissa, Ssshhh ... Rakht ja Acid Factory, Baaz: Bird in Danger, Gunaah. Hän on myös kuuluisa ulkonäöstä ja lahjakkuudesta.

20. Dev Anand:

dev Anand

Myöhään Dev Anand oli nuorekas näyttelijä Intian elokuvateatterissa, jota ikimuistoisesti muistaa hänen tapaanan antaa vuoropuhelulle nopeasti ja miellyttävän ravista pään puhuessa. Devista tulee Devin brändi hindisessä elokuvassa. Ziddi, 1948 hän sai ensisijaisen saavutuksensa. Koska hänen sisäänpääsynsä on aikuinen, hän on ylittänyt yli 5 vuosikymmenen ja toiminut ylimääräisessä yli 110 elokuvassa. Hänen uransa aikana hän esiintyy erilaisissa ominaisuuksissaan. Intian hallitus antaa hänelle Padma Bhushan -palkinnon vuonna 2001 ja lisäksi Dadasaheb Phalke -palkinnon vuonna 2002. Hän sulautui Kalpana Kartikille ja oli poikansa Suneil Anand vuonna 1956.

21. Arbaaz Khan:

Arbaaz Khan

Salman knan veli ei riitä tekemään sitä, koska hän on myös kuuluisa intialainen elokuvan tuottaja, näyttelijä ja ohjaaja, joka syntyi Maharashtrassa 4. elokuuta 1967. Hänellä on elokuvataustainen tausta ja tämä hienostunut ja tunnustettu Bollywood-näyttelijä kierrettiin hopeisen näytön itse . Hän sai niin monia palkintoja, kuten Stardust Awards, IIFA Awards, Apsara palkinnot "Best Villain", Filmfare Awards, "Paras tukeva näyttelijä", "Hottest New Film" ja "Best Movie" jne..

22. John Abraham:

Johannes Abraham

Hän on kuuluisa entinen malli, tuottaja ja elokuvanäyttelijä. Hän aloittaa elokuvansa elokuvassa Jismin vuonna 2003. Myöhemmin, kun hän on toiminut kaupallisena mainosmallina ja yrityksinä, jossa hän ansaitsee Filmfare-palkinnon parhaasta esityksestä, seuraa hänen ensimmäinen kaupallinen saavutus, Dhoom vuonna 2004. Hän perustaa oman elokuvantekijänsä John Abraham Entertainment ja perusti elokuvan Madras Cafe, koska hän on myös päätoimittaja. Hänen urheilullinen, lihaksikas ja lihaksikas persoonallisuus on hankkinut hänelle aseman olevan yksi parhaimmista ja voimakkaista Bollywoodin seksisymboleista. Nyt hän on yhteydessä Priya Runchaliin, joka on NRI-rahoitusasiantuntija ja McLeodganiin sijoittautunut USA: n.

23. Arjun Rampal:

Arjun Rampal

Hän on 41-vuotias kiihkeä Bollywood-näyttelijä on varmasti valmistanut nimen itselleen vuosien varrella. Hänet mitataan Bollywood-näyttelijänä ja tuottaa, järjestää TV-ohjelmia, malleja ja ylimääräisiä. Moniulotteisena näyttelijänä hän on Fmous hyvästä ulkonäöstä ja vetovoimasta. Joten hänet viitataan "hunk" ja hänet valittiin yhä Intian "eniten toivottavaksi mieheksi" vuonna 2012. Hän sulautui kauniiseen Miss India Mehr Jesiaan ja hänellä on kaksi tytärtä.

24. Prabhu Deva:

Prabhu Deva

Hän on moniulotteinen julkkis työskenteli ohjaajana, näyttämötaiteilijana, näyttelijänä, mutta hyvin tunnistettuna Intian elokuvak koreografina. Hän viettää 25-vuotiaita elokuvateolli- suutta viihdyttäjänä. Hän voitti kahdella National Film Awards -palkinnolla Best Choreography ja kuuluisa Michael Jackson of India. Hän on hyvin keskittynyt, kun hän on yhteydessä Nayantaraan.

Katso lisää:  Bollywood Nainen näyttelijä Kuvia

25. Mithun Chakraborty:

Mithun Chakraborty

Hänen alkuperäinen nimi on Gouranga Chakraborty on kuuluisa näyttelijä ja yrittäjä ja sosiaalityöntekijä. Hän voitti 3 National Film Awards -palkinnot. Hän suoritti näyttelijänsä sisäänkäynnin kanssa kitaran draamaa Mrigayaa (1976), sillä hän voitti alkuperäisen National Film Awardinsa parhaalle näyttelijälle. Chakrabortyä pidetään yhtenä Intian elokuvanteknologian suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista toimijoista. Häntä esiintyy disco-tanssijana. Nyt hänet nähdään tuomarina DID- tai Dance India Dance -esityksessä.

26. Sanjay Dutt:

Sanjay Dutt

Hän on myös toinen ikoninen Bollywood julkkis, joka on näyttelijä sekä tuottaja. Hän on Sunil Duttin ja Nargis Duttin synonyymi. Dutt on kuitenkin nauttinut päätuotannosta elokuvajuhlien valikoimassa romanttisesta komediaan, ja se on ollut gangstereiden, roistoiden, poliisien rooli elokuvien toimesta, jotka ovat voittaneet fanien ja intialaisten elokuvan kriitikot, jotka ovat voittaneet Duttin vertaansa vailla olevaa adulationia hänelle, koska "Deadly Dutt", hänen maratonin kuvauksen tällaisesta kirjasimesta.

27. Shahid Kapoor:

shahid Kapoor

Äskettäin olet nähnyt hänet elokuvan haiderissa ja hän soittaa elokuvan päähenkilöä ja lupaa olla super. Hänet näytetään Delhiin, joka on syntynyt 25. helmikuuta 1981. Hän aloittaa elokuvansa mainoksilla sekä mainoksilla, jotka sisältävät musiikkivideoita hänen kokoelmistaan. Hän esiintyi hos-elokuvassa 2003 Ishq Vishkin johtajana, että hän voitti Best Male Deutkin palkinnon Filmfare Awards -palkinnossa. Hän sai hyvin huomiota suhteessa kareena kapooriin.

28. Ayushmann Khurrana:

Ayushmann Khurrana

Nyt hän on tämän luettelon nuorimmat kaverit. Ainakin 29-vuotias, intialainen näyttelijä, Ayushmann on hajonnut ... runsaasti! Hän tällä hetkellä ankkuroi TV-ohjelmia, laulaa ja esittelee! Hänen sisäänkäynnin elokuva varmasti ampui hänet ihanaa tähtiä ja mihin aikaan 2012 osuma Vicky Donor vapautettiin, sillä saattaa olla kaarevat päät paitsi se auttaa myönteisesti saada hänet huomautus.

29. Naseeruddin Shah:

Naseeruddin Shah

Hän on yksi enemmistönsä kuuluisasta Bollywood-esiintyjistä ja johtajasta. Häntä arvostetaan laajasti yhdeksi Intian arvostetuimmista palkkio-elokuvateattereista. Naseeruddin on intialaisen rinnakkaisen (uuden aallon) elokuvateatterin merkittävä toimija. Hän on voittanut useita palkintoja urallaan laskemalla kolme National Film Awards -palkintoa, 3 Filmfare Awards -palkintoa sekä parhaana näyttelijän palkinnon (The Volpi Cup) Venetsian elokuvajuhlilla. Intian hallitus on hämmästynyt yhdessä Padma Shrin sekä Padman Bhushanin siviilipalkintojen kanssa avustaan ​​Intian elokuville. Hänellä on kaksi poikaa seuraavasta avioliitostaan ​​Vivaan ja Imaad.

Katso lisää: Sexy Polvipituus mekot

30. Armaan Verma:

Armaan Verma

Armaan Verma syntyi Mumbaissa 23. maaliskuuta 1999 Bollywood-elokuvien Intian lapsiryhmän näyttelijänä ja ylhäältä tunnustettuna hänen kuvauksestansa vuoden 2011 mega-budget -elokuvassa Ra.One, jossa hän esiintyi pelin pojana suunnittelija, pääosassa Bollywood-näyttelijöiden vieressä Kareena Kapoor, Shahrukh Khan ja Arjun Rampal.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29 ja 30

Leave A Comment

33 − 28 =