Kundalini Mudra – Kuinka tehdä askeleita ja etuja Tyylit elämässä

Elämää haittaa paljon stressitekijöitä. Jotkut niistä ovat esimerkiksi liikenneruuhkia, urapaineita, vertaisarviointeja, vanhempainpaineita, perheen jännitteitä, henkilökohtaisia ​​ja tulevia häiriöitä ja samoin. Kaikki tämä kestää ihmishenkiä ja häiritsee sitä kuin koskaan ennen. Ne luovat paljon hälinästä ja salakuuntelua, jonka vuoksi jokapäiväinen elämä on jonkinlaisessa huonokuntoisessa kunnossa.

Näillä on varmasti suuri vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Yksi suurimmista terveysvaikutuksista on epäsäännöllinen seksuaalinen elämä. Paljon jännitteitä, jos henkilökohtaiset elämäkumppanit kohtaavat koskaan aiemmin havaitut perheen tilanteet. Perhesuunnittelu on täysin satunnainen. Impotenssitapaukset ja komplikaatiot ovat kaiken aikaa korkeita.

kundalini Mudra 639

Terveellinen seksuaalinen elämä on avain onnelle. Kuvitelkaa, jos sinulla ei ole terveellistä seksuaalista elämää, miten nousisi aamulla ja toimisi parhaiten toimistossasi. Sinulla on vain ärtyisä tunne ja mitään muuta.

Katso lisää: Lotus Mudra Meditaatio

Kundalini Mudra Merkitys, vaiheet ja edut:

Joten tässä meillä on Kundalini mudra merkitys, suorittamalla toimia ja etuja, jotka auttavat sinua pääsemään eroon näistä seksuaalisista jännitteistä.

Kundalini Mudra Merkitys:

Oletko koskaan kuullut Kundalini Mudraa? No, se on ikivanha käytäntö, joka liittyy herättämään ja aktivoimaan seksuaalisia nautintoja kehossa. Se herättää seksuaaliset voimat ja poistaa kaikki tällaiset seksuaaliset jännitteet kehosta. Monet yoga-koulut, taistelulajien koulutuskeskukset ja jopa gynekologit suosittelivat tätä kundalini jooga mudraa. Kundalini mudra on kuin naamioisten ja feminiinisten voimien yhdistäminen tai yhdistäminen.

Joten, nyt te kaikki saatat olla erittäin kiinnostunut siitä, miten tehdä tämä mudra Kundalini? No, älä huoli, me kaikki olemme hyvin tietoisia siitä, että tämä mudras kundalini jooga on tullut olennainen osa päivittäistä elämäntapaa. Seksuaalisten jännitteiden tapaukset ovat lisääntyneet kuin koskaan ennen. Ja on parempi ottaa käyttöön jotain kasviperäistä ja elinikäistä tekniikkaa kuin turvautua joihinkin lääkkeisiin.

Katso lisää: Ksepana Mudra -hyödyt

Kuinka tehdä Kundalini Mudra:

  • Istu mukavassa puoli lotusasennossa. Voit istua kevyellä matolla tai tavallisella matolla. Monet asiantuntijat ovat ehdottomasti neuvoneet olla istumaan suoraan lattialle. Tämä johtuu siitä, että on olemassa joitain säteilyä lattiasta, joka ei ole hyvä, kun harjoitellaan kaikenlaista joogaa tai mudraa. Voit istua silmäsi suljettuna ja avata kokonaan valitsemasi, mutta suljetut silmät voivat auttaa keskittymään paremmin.
  • Molempien käsien pitäisi olla löysän nyrkkein.
  • Nyt vähitellen laajenna vasenta etusormi oikeaan käteen alhaalta ja aseta se oikean peukalon alustaan.
  • Oikean käden toisen sormen on peitettävä sormet ylhäältä. Sen on pidettävä löysästi ja lihavasti sormien hansasta ylhäältä.
  • Nyt sinun pitää pitää tämä asema mahdollisimman pitkälle alavartalon edessä.

Siinä on kyse mudran askeleista. Eikö se ollut hyvin yksinkertainen? Voit tehdä sen milloin tahansa päivästä. Olkoon se aamulla tai illalla. Aika ei ole rajoitus. Taajuuden osalta tee se kolme kertaa päivässä vähintään viidentoista minuutin ajan.

Katso lisää: Kartari Mudra

Edut Kundalini Mudra:

On olemassa valtava määrä kundalini mudra -edut. Seuraavassa luetellaan joitain merkittäviä etuja:

1. Pyyhi seksuaalisia jännitteitä ja ahdistuksia.
2. herättää seksuaalisen voiman tai energian itse.
3. Auttaa saavuttamaan luonnollinen ja terve orgasmia.
4. Tuo uusi regenerointijoukko ja energia itseesi.

Joten, tämä oli osa tämän kundalini mudran lukemattomia etuja.

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

+ 73 = 80