Kukkutasana (Arm Balance Pose) – miten ja hyödyt

Jooga on ollut hallitseva osa terveydenhuoltoa ja kehon oikaisua. Usein ihmiset valittavat joutumasta käydä kuntosalilla aamunkoittoa edeltävänä aamuna vain päästäkseen muutamiin harjoituksiin ennen hektistä toimistotyötä. Joillekin voi olla ilo, mutta monille he toivoivat, että heillä oli jotain lähemmäksi kotiin. Tämä johtuu pääasiassa siitä, miksi jooga on suositeltavaa kaikenikäisille ja kaikilla elämänaloilla. Joogan siunaus ei vain rajoita itseään rasvanpoistoon, vaan sillä on myös valtava rooli kehon hoidossa. Nykyinen artikkeli on yksi sellainen yoga kutsutaan Kukkutasana, josta puhumme pose rakenne, miten se ja hyödyt siitä.

Kukkutasana

Katso lisää: Hastapadasana Jooga

Kuinka tehdä se?

Tämä on varsin hauska asento, joka on helppoa, jos käytät sitä päivittäin. Tätä kutsutaan myös kaksoisposteeriksi, joka on peräisin varsinaisesta asennosta. Tämä aiheuttaa ensisijaisesti ruumiinpainon käsiisi ja pyytää sinua tasapainottamaan itseäsi yläraajiesi kautta. Hitaiden liikkeiden, eräiden venytysten ja kierteiden kautta tämä jooga voi olla monien pienien ruumiinosien hedelmä. Ennen kaikkea, yhdessä raskas hengitys, henkinen persoonallisuus myös lisääntyy jooga. Aloitaksesi, tarvitsemme mattoa, johon sinä itse sijoitat, polvet taivutettuina ja ristissä. Tätä kutsutaan padmasana tai lotus pose. Selkäsi olisi kohdistettava suoraan kaulaan. Odota ja varmista, että säilytät tämän tiukan luuterveyden jäykkyyden joogaprosessin aikana. Tämä on tärkeätä, koska pieni liukukappale yhdessä paikassa saattaa aiheuttaa ikävän vetovoiman tai lihasolmun, jos ei ole varovainen.

Kun olet istunut itsellesi, aja käsivartesi sisäreunasi alla olevaan maahan siten, että kätesi on nyt sijoitettu sisäisten reiden ja vasikoiden väliin. Tee sama toisella kädellä ja käytä nyt kämmenten paineita maan päällä nosta itse vähitellen. Silti katsot suoraan nousta maanpinnan yläpuolelle, kunnes käsivarret ovat suorat, tasapainottaen koko kehosi kun nostat itseäsi. Nostaessasi hengitä, johon hengität nyt.

Katso lisää:  Bharadvajasana Jooga Pose

Kaikki yoga-positiossa, sinun kannattaa katsoa suoraan ylös. Alkupäivät aiheuttaisivat törmäystä käsivarsiin, joten älä koskaan pidä kiinni asennosta, jos et enää ole tyytyväinen.

Kuinka tehdä se?

♦ Tämän joogan ensimmäinen ja tärkein hyöty on ylävartalon, erityisesti aseiden, vahvistaminen. Tämä on lähinnä pojille, jotka haluavat osoittaa hauisiltaan. Tämä on vain astinlauta siihen polkuun, jossa työskentelet käsivarren voiman kasvattamisessa ennen siirtymistä leveyteen. Jopa naisille tämä on hyvä keino vahvistaa ylävartaloa, pohjimmiltaan vahvistaen sitä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia pehmeiden käsivarsien heittämisestä.

Katso lisää: Krauncasana

♦ Kun nostat itsesi näkymättömällä jalustalla ja pidät se käsiasi, painat vatsaasi, joka nyt räpäyttää, jotta se pysyisi pystyssä. Siksi se on liittynyt vatsan vahvistamiseen, joka on myös hyvä tapa huolehtia ruoansulatushäiriöstä ja siihen liittyvistä ongelmista.

♦ Usein yksittäisen henkilön hermojärjestelmä ei välttämättä ole yhtä lähellä kehoa kuin odotettiin. Siksi tämän harjoituksen avulla työskentelemme kehon tasapainon ja silmien välisen koordinaation avulla. Kun teet tätä joogaa, meitä ehdottomasti kannattaa katsoa suoraan suuntiin, jossa siirrytään keskittymään sinne, jotta voit koordinoida kehon tasapainoa näköönne.

Leave A Comment

7 + 3 =