Kuinka tehdä yksinkertainen kakku? | Tyylit elämässä

Syntymäpäivä ei ole koskaan täydellinen ilman kakkua ja tämän päivän artikkelissa annamme sinulle käsiinsä kokemuksen siitä, kuinka juhlia syntymäpäivää hieman persoonallisemmin. Tavallisesti syntymäpäivien aikana järjestetään usein kakkuja henkilökohtaisista kaupoista, mutta tällä kertaa ei anna rakkaallesi henkilökohtaisempaa kosketusta. Kakkujen valmistus on todella helppoa, jos työskentelet oikeilla ainesosilla. Itse asiassa teidän upea kakku tehdä taitoa miksi kakkuja vain rajoitettu syntymäpäiväjuhlia ja häitä? Kakkuja voi käyttää iltaisin yli kupin teetä. Kakut voivat olla aamiaisen jälkeen aavikko ja kakut voi olla aikaisemmin harrastettu. Kummassakin tapauksessa nautit siivu kakusta joka kerta ei tarvitse olla ajaa varastossa sinulle.

Millä tavalla To Make A Simple Cake

Hanki materiaalit oikein:

Perusasia, jolle olisi tarvetta, olisi kakkuja jauhoja ja joitain munia. Leivinjauhe on vielä yksi ainesosa, jolla on tärkeä rooli kakunvalmistuksessa ja niin on maito ja maitojauhe. Jotakin sokeria ja suolaa tarvitaan myös. Nyt jokaisella kakulla on pieni maku, ja sinun on päätettävä, mikä maku käyttää parhaiten sinulle. Pieni etikka voidaan pitää kätenä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Voi on viimeinen ainesosa luettelossasi ja jos valitset yksinkertaisen kakun, sinulla on kaikki ainesosat, joita sinun pitäisi vaatia ajan myötä.

Muuta kuin, että tarvitset voin paperia, joka voi ostaa mistä tahansa läheisestä päivittäistavarakaupasta, sopivasta muotoisesta pannusta ja taikinakoneesta, puisen lusikan ehkä.

Katso lisää:  Miten tehdä inkivääri kakku

Aloita toiminta:

Ensimmäinen vaihe kakunvalmistukseen on sekoittaa olennaiset ainesosat yhteen. Kulhoon kaadetaan puolitoista kupillista jauhoja ja yhdessä kupillisen veden ja kahden munan kanssa. Lisää nyt yksi kuppi sokeria ja puolet teelusikallista lusikallista suolaa. Pussissa yksi rkl leivinjauhetta ja yksi kuppi jauhemaitoa. Mahdollista myös yksi kuppi maitoa, joka pitäisi kaataa kaksi tai kolme kuutioa voita. Vähintään 100 g voita tarvitaan.

Katso lisää:  Helppo Cinnamon Rolls Resepti

Nyt kun kaikki nämä kaadetaan kulhoon, sekoita ne kunnolla puisen lusikan kanssa. Tätä me kutsumme taikina ja usein on olemassa erityisiä taikina sekoittajia tai kakku sekoittimet saatavilla, joka auttaa sinua korjata taikina kunnolla. Sinun on varmistettava, että taikina sekoitetaan kunnolla, jotta aineet eivät pääse puristamaan. Sileä ja hieno johdonmukaisuus olisi säilytettävä, jotta kakku voitaisiin arvioida tehokkaasti. Jos kyseessä on eggless kakku, poista muna yhtälöstä ja jatka loput.

Midway sekoittamalla taikina lisätä yhden teelusikallinen kasviöljy yhdessä makuja, jotka voivat olla vaniljakuppia tai jauhetta tai nestettä. Suklaan tapauksessa lisää kaakaojauhetta vaniljan kanssa ja sekoita se uudelleen.

Katso lisää:  Kuinka tehdä manteli voita kotona

Leipomisistunto:

Nyt tuo kakku leivinpannu ja rasvaa ja jauhe se hyvin. Näin se auttaa kakun kiinni astian pohjaan niin, että lopussa leivonta voit yksinkertaisesti työntää sitä ulos pannusta. Usein tapauksessamme rasvaa pannu ja peitämme sen sisäpuolella seinät voileipällä. Ravista tasaisesti pannu tasaisesti. Seuloa se tasoittamaan seosta.

Ennen tätä voit tarvittaessa lämmittää uunin. Tämä käynnistää prosessin. Käännä uuni 350F: een viisi minuuttia ja aseta sitten kakkujauhe.

Seuraavaksi jatketaan leivontaa 350F: ssä seuraavan puolen tunnin ajan, ja tuohon aikaan näet kakunne virrata ja saada aikaan johdonmukaisuutta.

Tuo kakku ja käännä pannun päälle, jotta se liukuu koristelevyyn.

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

53 + = 55