Kuinka tehdä ranskalainen manikyyri? | Tyylit elämässä

Kuinka tehdä ranskalainen manikyyri? Mikä on ranskalainen manikyyri? Manikyyri on kosmeettinen hoito, joka pohjimmiltaan edellyttää kynsien täydellistä hoitoa, joka alkaa arkistoinnista, muokkaamisesta, hieronnasta ja lopulta polish.

Parhaat Method to Perform French Manicure

Ranskalaiset kynnet, jos ne on valmistettu oikein, näyttävät erittäin puhtailta ja hienostuneilta. Se näyttää äärimmäisen naiselliselta ja tyylikkäältä. Akryyli plus geeli Ranskalaisella manikyyrillä on oltava parempi ammattilaisille, koska ne on tehtävä huolella. Jos haluat säästää rahaa, lue tämä artikkeli saadaksesi parhaan menetelmän ranskalaiselle manikyyrille.

Paras tapa suorittaa ranskalainen manikyyri:

1. Vaatimus:

 • 4 erilaista kynsilakka;
  Kynsinauha
  pohjamaali tai harjan täyttö - värilakka
 • top coat - valkoinen tai kerma kärki lakka
 • Kynsinauhaöljy tai muu syötävä öljy
 • Puuvilla
  Hirviölevy
 • Käsi plus kynsien kosteusvoide - Kynsilakanpoistaja

2. Kynsilakanpoistaja:

Poista vanhat kynsilakat kynsilakanpoistimella puuvillapohjalla.

3. Kynsinauhaöljy:

Levitä hieman kynsinauhaöljyä ja hankaa se. Anna sen täyttää samalla kun kynsi lievitetään. Oliiviöljy muutoin ruokaöljy toimii aivan yhtä hyvin.

Katso lisää:  Kuinka tehdä Ombre Nails

4. Tiedota kynsi:

Ei ole mitään syytä, että on kauniisti lakattu kynnet, jotka ovat rajuja. Ota höyhenpöytää ja pudota se kynsien kärkeen yksinkertaisesti yhdestä suunnasta, odottaen, että saat haluamasi muodon.

5. Tyhjennä leikkautesi:

Kynsit ovat naulan luonnollinen jakautuminen, mutta öljy iholla tarkoittaa, että kynsilakka ei kiinnitä sitä pitkään. Näin lievittää kynsiä jyrkkä kynnet lämpimässä vedessä, tämä voi alkaa 15 minuuttia. Voit myös käyttää kynsinauhoja kynsillesi, tarjota käsiäsi eräänlainen kosteusvoidetta ja tarttua kiinni kalvoon 15 minuutin ajan.

Tämä pehmentää leikkauksia ja kosteuttaa kätesi. Jos haluat poistaa kuolleet kynsikat, hieronta kynsinauha kiinni erittäin pienissä piireissä niin, että kuollut kynsinauha hierotaan pois.

Katso lisää:  Nail Art Harjat

6. Puhdista kädet:

Poista kaikki naulapöly ja lika pois, jotta et sinetöisi sitä. Puhdista kynnet alas pienellä kynsilakanpoistimella uudelleen, jotta öljy jää jäljelle, koska se lähtee lakkaa hiutumaan.

7. Levitä pohjakangas:

Puhdista pullon puolella oleva lisäosa. Sivele 2 muulla tavalla 3 huolellista aivohalvausta. Pohjamaali suojaa kynsiesi värjäämästä värillisellä lakalla olevista pigmenteistä.

Ranskan kieli manicure how to

8. Laita Vinkki:

Käytä kynää valkoista tai muuta kermanväristä. Vedä varovasti ohuen viimeistelylinjan poikittain naulan luonnollisen valkoisen kärjen. Epäilemättä linja näyttää alun perin karkealta, anna sen kuivua, ja jos tarvitset, aseta toinen ylämäempi viiva sen päälle. Vihjehakemuksen helpottamiseksi saat pienen pahvia pahvia ja leikkaa timanttimuoto. Aseta kynsi siihen ja harjaa valkoinen kärki. Se loppuu lakkaa, joka kulkee iholle.

Katso lisää: Kuinka tehdä vesilamppuja kynsille

9. Smear The Color:

Harjaa värilakka sen jälkeen. Jälleen kerran vahvista, että harjalla ei ylitä. Voit asettaa enemmän kerroksia, jos haluat syventää väriä. Odota, että ensimmäinen kerros kuivataan koskettamalla plus ja aseta sitten toiseen kerrokseen. Tyypillinen väri, jota käytetään ranskalaiseen manikyyriin, on läpikuultava vaaleanpunainen, muuten beige.

10. Levitä päälle päällys:

Päällyste on kiinteä, kirkas päällyste. Se lukkiutuu väreihin ja suojaa naulaa.

11. Anna sen kuivua:

Jos haluat hyvää ranskalainen manikyyri, jätä se vähintään 5 minuuttia aikaisemmin kuin tarkistaa, onko se kuiva. Epäilemättä pelkäät, että kynnet ovat edelleen halpoja; laita pieni kynsinauha öljyyn, jotta ne päättäisivät vaatekappaleesi.

12. Järjestä: Nyt voit käyttää päällystettä naulanväristä.

Leave A Comment

6 + 1 =