Kuinka tehdä Punjabi Bridal Makeup | Tyylit elämässä

Make-up huolestuttaa kaikkia morsiamia ennen hääpäiväään. Tämä on luultavasti siksi, että ne eivät ole koskaan tehneet sitä ennen, ja kokeileminen meikkiartisteilla ei ehkä välttämättä sovi kaikille.

Joten tässä on muutamia helppoa vaihetta, joita voit seurata ja tehdä oman morsiamen meikkiä omalla. Kaikki mitä sinun tarvitsee käyttää on hyvä sarja meikkituotteita pitämään ulkoasua kestävä ja tuore koko seremonioita.

Punjabi bridal makeup

Punjabi Bridal Makeup Tips ja teknikot:

1. Perus:

Puhdista kasvot huolellisesti ennen pohjamaalin levittämistä ja lisää kosteutta. Sitten hieroa jääkuutioita kasvot sulkea huokoset ja tuntuu tuoreelta. Käytä korjainta ongelma-alueille, jotta saisit tasaisen sävyn iholle ja kaulalle. Pisteiden sijaan käytä korjaimen aistimiä tasainen sekoitus.

Seuraavaksi levität pohjaa koko kasvoille, etenkin silmien, kaulan ja leukojen riville pistekuissa. Sitten käyttää märkä meikkiä pad yrittää sitä iholla sekoittumaan. Tämä antaa pehmeän pohjan ja kirkkaan ilmeen kasvoille.

Lopuksi sulje pohjamallit compaqin kanssa. Käytä säätöä vastaavaa sävyä. Vältä yli jauhe, koska se saattaa tehdä ulkonäkö erittäin cakey.

2. Silmät:

Seuraavaksi tulee silmät. Aloita levittämään jauhe silmäluomien ja silmien alle.
Pandžan morsiamen meikki on rohkea kimalteleva kosketus silmiin, joten käytä kevyt pohja kannen yli, erityisesti silmän sisäkulmassa.

Antamaan ulottuvuuden silmille, käytä tummempaa sävyä ulkokulmassa ja sekoita yhteen. Aseta sisä- ja ulkokulma-sävyt uudelleen ja sekoita tummempaan viimeistelyyn.

Jos käytät luudasta, käytä vaaleutta, joka sopii vaatteisiin. Levitä samanlainen pohja otsan luu, sitten kimallus ja sekoita hyvin sileä viimeistely.

Käytä 2 kerrosta mustaa ripsiväriä ja mustia tai ruskeita silmäluomia kannessa.

Silmämeikin viimeistelemiseksi käytä Dark Kohl tai Kajal silmien alle ja viimeistele värillisellä Kajal-hinnalla tarvittaessa.

Katso lisää: Hindu Bridal Makeup

3. Posket:

Glittery-ilmeen vuoksi posket on korostettava järkevästi, jotta kasvot eivät näytä kovin tylsältä. Varmista siis, että käytät pohjapinta-alaa tai persikka-vaaleanpunaisia ​​alivärejä.

Käytä perusääntä leukalinjalla ensin. Aloita sisäpuolelta ja liikuta ylöspäin aivohalvauksia otsaan. Tämä parantaa kasvojen ominaisuuksia ja tekee kasvoista kauemmin.

Levitä appelsiinin appelsiinikaapeli, jossa on hieno, glittery viimeistely. Älä käytä hyvin kiiltävää tai hyvin tummaa sävyä. Tämä saa sinut näyttämään tylsältä. Vältä myös kermaperusteisen bluserin käyttöä. Kasvot näyttävät öljyisiltä ja tummilta hetkinä.

Katso lisää: Gujarati Bride Makeup

4. Huulet:

Jälkeenpäin käytä sopivaa huulipunan sävyä ja käytä seuraavia ohjeita.

Käytä pohjaa huulille ja aseta se jauheeksi.

Huulipunalla määritellään huulet. Älä hahmota ulkosivulla muovailemaan huulia, se tekee huulista laajaa.

Seuraavaksi käytä perusväriä ja levitä tasainen kerros käyttäen ohutta huulten harjaa alareunassa. Levitä tummempi päällys yläosaan, jolloin huulet näyttävät pulleilta.

Päätä kiilto alemman huulen päälle ja sekoita harjalla. Käytä erittäin kevyesti kiiltävää ylälehteä.
Olet nyt valmis iso päiväsi. Näiden nopeiden ja helpon vaiheiden jälkeen voit ammattimaisen kaltaisen ulkoasun menettämättä omaisuuksia kalliisiin salonkipaketteihin. Ennen kaikkea, jos teet make-up itse, se varmasti antaa sataprosenttisen tyydyttävän lopputuloksen.

Katso lisää: Maharashtran Bridal Makeup

Kuvan lähde: 1

Leave A Comment

− 2 = 2