Kuinka tehdä oikea Shampooing? | Tyylit elämässä

Hiustenhoito on yksi tärkeimmistä asioista, joita meidän kaikkien on tehtävä. Kuitenkin joskus yksinkertaisin hiustenhoito, kuten säännöllinen shampoo voi olla hyvin hämmentävä tai väärin ajoittain.

Millä tavalla To Do Proper Shampooing

Jos emme shampoo, käyttämämme hiustuotteet ja lika, jota kuljetamme matkustettaessa, voivat kertyä ajan mittaan hiuksissamme ja päänahkassamme ja aiheuttaa ärsytystä päänahassa ja vahingoittaa hiuksia. Joten vältä tämä epämiellyttävä tunne, shampoo on päivittäinen välttämättömyys. Niin helppoa kuin monille meistä tuntuu, mutta useimmat meistä eivät hieroa hiuksiamme oikein. Tässä artikkelissa luemme yksinkertaisista toimenpiteistä, jotka voivat olla hyödyllisiä oikeassa shampoolla ja hoidettaessa hiuksemme terveyttä.

Katso lisää: Kuinka käyttää hiusgeeliä tytöille

millä tavalla to use shampoo properly

Kuinka tehdä kunnollinen shampooing:

Tunnista tuotteesi:

Tunnista oikea tuote hiuksille koon, rakenteen, voimakkuuden ja värin mukaan. Voit kysyä stylistiltasi samaa.

Hanki shampoo / hoitoaine / pehmo kätevä:

Ota shampoo, hoitoaine ja kampa. Käytä kampa hiuksiesi ennen suihketta, jotta vältät kaikki haavat.

Katso lisää: Miten hiukset hiukset

Märkä hiukset:

Liota hiuksesi kunnolla veteen niin paljon kuin pystyt vähintään 30-45 sekuntia niin, että hiukset ovat täysin märät. Tämä on välttämätöntä, jotta hiusten hiusten hoito ei ole kuivaa. Hiusten liottaminen lämpimässä vedessä on hyvä poistaa hiuksista kertyneen lian. Jos sinulla on pitkät hiukset olkapääsi alle, voit mieluummin pitää hiuksesi, ennen kuin käytät shampooa pitämään terveet pisteet ja täyttämään kynsinauhat kosteudella.

Ota shampoo:

Riippuen hiusten pituudesta, ota shampoo vähintään summa, joka vastaa kolikoiden kokoa kädessäsi.

millä tavalla to properly shampoo your hair

Ole hellä:

Hiero hiuksiasi ja päänahkaa varovasti sormillasi pukeutumaan. Sinun on varmistettava, ettet hieronnut sormenjäljillä. Hieronnan pitäisi olla enemmän pään yläosassa. Juuret on hieroittava varovasti ja shampooed. Hiukset, jotka ovat lähinnä päänahkaa, ovat nuorin ja niillä on siksi enemmän öljyä, joten paras tapa on kastella juurista loppuun asti. Varmista, että hiusten kärki on hyvin hoidettu shampoolla.

Käyttämät aivoitukset ovat välttämättömiä, kun ne kastuvat. Ole lempeä ja vältä pyöreitä aivohalvauksia, jotka saattavat vain oksentaa hiuksiasi. Aloita juurista pystysuunnassa. Tämä myös lisää veren virtausta päänahkaan.

Katso lisää: Kuinka hiutella hiuksiasi

Huuhtele hyvin:

Nyt huuhtele kaikki shampoo ulos haalealla vedellä, ennen kuin jatkat eteenpäin.

Kunto Sileä:

Ota pieni määrä hoitoaine hiustesi pituudesta ja koostumuksesta riippuen käden kämmenelle. Levitä hoitoa aloittamalla kaulan nape. Aloita nyt kampaamalla hoitoaine sormillasi niin, että pääset hiusten kärkeen. Pyyhi sormesi siten, että tila on levitetty tasaisesti.

Hoitoaine after shampooing

Huuhteluaine:

Jos hoitojasi niin opettaa, jätä hoitoaika 2-3 minuuttia hiuksiin liotukseen. Ellei se ole hiustenhoitoa, jota ei tarvitse pestä, huuhtele hiukset uudelleen lämpimällä vedellä levittämällä hoitoa tasaisemmin. Huuhtele kunnes hoitoaine pestään ulos.

Kuivaa terveille ja kiiltäville hiuksille:

Tee hiukset kuivaksi pyyhkeellä ilman, että sinun pitää puristaa hiuksesi, sillä hiukset ovat heikot. Älä räjäytä kuivua kuiville hiuksille, koska puhallus tekee hiuksista enemmän haalimainen joskus. Luonnollinen kuivuminen vain jättää hiukset puhtaamman ja terveemmän.

Leave A Comment

− 3 = 3