Kuinka tehdä Mehndi mallit – YK: n Top 3 | Tyylit elämässä

Mehndillä on tärkeä rooli maailmanlaajuisesti. Mutta sillä on oma merkityksensä Intian kulttuurissa juhlimaan useita toimintoja, erityisesti avioliittoja. Mehndi Rasamista pidetään erillinen seremonia, jossa jumalattomat mehndi-malleja sovelletaan kädet, käsivarret ja jalat arvokkaaseen ulkonäköön. Jotkut morsiot myös kantavat mehndi väliaikaisia ​​tatuointeja niiden takana, vyötärö ja kaulan osa antaa suunnittelijan käyttää uutta näkymää. Jotkut kastit Intiassa ovat myös perinteen tehdä mehndi muotoilu käsiin sulhasen.

Millä tavalla to Make Top 3 Mehndi Designs

Priory, naiset käyttivät minua muotoilun avulla sauvat muodostavat muodot, kuten ympyrät, sydämet, kukat ja paljon muuta. Mutta muuttuvassa kehityksessä mallit ovat myös ymmärtäneet suunnittelijan kosketuksen. Ajattelevat, miten tehdä minulle malleja antamaan kätesi kimaltelevalle ulkonäölle? Kuinka soveltaa mehandi-malleja, jotka antavat sille perinteisen länsimaisen kosketuksen?

Millä tavalla to Make Top 3 Mehndi Designs -2

Kuinka tehdä Mehndi mallit kotona:

Tarkastellaan joitain malleja ja tiedämme, miten mehndi-mallit suunnitellaan kolmella tavalla, mutta kuitenkin tyylikkäästi.

Millä tavalla to Make Top 3 Mehndi Designs -3

1. Intian Mehndi-mallit:

Intian mehndi on oma historiansa. Lisäksi tunnetaan nimellä henna, intialainen mehndi sisältää laajasti kauniita muotoja hämmästyttävällä käyrällä, kuten kukkasuunnittelulla, mango-malleilla, koristeellisilla piireillä, kurvilla bud-muodoilla, sydämen muotoilla ja paljon muilla. Intian Henna-mallit ovat pienin, joka täyttää kätensä täysin jättämättä yksittäisen nurkkaan tyhjää.

intialainen Mehndi Designs

Etsitkö uutta konseptia siitä, miten mehndi intialaisiin malleihin käyttää kukka kuvio! Tässä on, mitä voit kokeilla uudella design-mehndi-mallilla, jolla on etninen kosketus. Kukkahenkiset mallit näyttävät laajasti käytettyjen kukkien, kuten lootuksen, ruusun, yksinkertaisten sydänlehtikukkien, hennenpuvun malleja jne. Kukkamallit symboloivat onnellisuutta, iloa ja kukoistavaa tulevaisuutta parhaisiin toiveisiin, kun taas lootuksen muotoilu tarkoittaa erityisesti naisellisuutta, puhtautta, kauneutta, armoa ja aistillisuus. Söpöpuvut on suunniteltu hedelmällisyyteen ja iloon uudelle morsiamelle uudelle alulle.

intialainen Mehndi Designs -2

Toinen malli, jota käytetään laajasti koristeelliseen mehndiin, on riikinkukon muotoilu. Malleja kuljetetaan toisella kädellä, jota ympäröivät pienet charmit, antaen riikinkukalle uuden debyytin. Ne on myös luotu jaettuun tapaan, jossa täysi riikinkukko valmistetaan yhdistämällä kaksi kättä. Jotkut morsiamet myös kantaa pari riikinkukko ja peahen, joka on tarkoitus olla hyvä uuteen elämäänsä. Kauniit riikinkukon hennat kuvastavat taidetta, hyvää aikaa ja paljon muuta.

Näiden lisäksi kaikki muut mallit, kuten varpuset, papukaijat, kala, perhoset, vesimallit ovat myös tunnettuja etnisten esiintymisten.

2. Arabian Mehndi-mallit:

Mietitkö, miten tehdä miehillesi sopivia malleja jopa pieneen tilaisuuteen! Etsitään malleja, jotka antavat kätesi tyylikkään ilmeen! Arabian mehndi-mallit ovat sille parhaita. Tällaiset mallit sopivat mihin tahansa tilanteeseen tai jopa väliaikaisen tatuoinnin hankkimiseen keholle. Arabia mehndi on yhdistelmä useista pienistä kuvioista, joita kuljetetaan enimmäkseen käsien keskellä. Arabiaiset mallit antavat yleensä kätesi kirkkautta. Mutta se ei peitä kättä kokonaan ja siksi, se ei ole ihanteellinen morsiamen mehndi muotoilu.

arabialainen Mehndi Designs

Mallit arabiaksi mehndi valmistetaan yleensä kukkaideoista, jotka on liitetty viiniköynnöksiin, jotta kasvava ulkonäkö ranteesta sormen kärkeen. Mallit ovat myös suotuisa tehdä rannehanskat, rannerenkaita, rengasratkaisuja ja paljon muuta. Ne ovat pieniä ja laaja, paksut reunukset antavat sinulle tummia värejä. Jotkut myös antavat sille suunnittelija koskettaa soveltamalla sitä dual mehndi kartiot, musta ja säännöllinen. Muotojen raja on valmistettu mustilla mehndi -puhelimilla, kun pienien viinitarhojen, pisteiden, silmujen jne. Täyttö suoritetaan säännöllisesti. Tämä antaa ainutlaatuisen mutta sydän kiinni koskettaa arabian mehndi.

arabialainen Mehndi Designs -2

Arabian mehndi mallit laajasti symboloivat ylivoimaista todellisuutta, naisellisuutta, armoa, kauneutta, menestystä, elinvoimaa ja paljon muuta, jotka ovat ensisijaisia ​​kaikissa tilanteissa. Se antaa graceful katsoa ei vain saree ja mekkoja, mutta myös länsimaisia ​​asuja.

3. Indo-Länsi-Mehndi-mallit:

Etsitkö miten tekee mehndi-suunnittelun, joka on sekoitus vanhoja ja uusimpia malleja! Haluat antaa eksklusiivisen adventin käsiisi erityisissä tilaisuuksissa, kuten häät, karva chauth, uskonnolliset toiminnot, vauvan suihku ja paljon muuta! Tässä on melko trendikäs muotoilu, jota käytetään laajasti mihin tahansa tarkoitukseen.

Intian Länsi Mehndi Designs

Indo-western mehndi -mallit ovat täydellinen ottelu snazzy-sukupolvelle joka etsii jotain uutta joka kerta. Tämäntyyppisten mehndi-mallien muodot ovat innoittamia arabian mehndi -malleista, kun taas täyteaineiden mallit, charmit ja muodot ovat innoittamia perinteisistä mehndi-malleista. Se kantaa myös samankaltaisia ​​kukkien, sydämen, riikinkukon, viiniköynnöksen jne. Muotoja, mutta eri tavalla. Ne on yleensä painettu käsiin koristamaan kihara-osia kuten kämmenet, ranteen puolet, sormet jne. Ne myös koristelevat jalkoja nilkoilla, jaloilla ja toe-sormilla.

Intian Länsi Mehndi Designs -2

Indo-western mehndi antaa myös silmäyksen nykyaikaisiin malleihin, arabian mehndi-malleihin ja intialaisiin mehndi-malleihin. Se on myös näkyvä mehndi-suunnittelu, jonka morsiamet ovat valinneet hääpäivinä. Symmetriset mallit antavat myös aukkoja kädille, jotka ovat täynnä myös kimaltelevia värejä. Se voidaan kuljettaa molemmissa pienissä malleissa ja suurilla malleilla hakijan valinnan mukaan.

Joten nyt saat vastauksen kaikkiin kyselyihisi, jotka liittyvät siihen, miten mehandi-malleja voidaan käyttää mihinkään mahdollisuuteen! Kaikkien edellä mainittujen mallien lisäksi voit valita myös marokkolaisista malleista, Glitter mehndi -mallit, Mughlai mehndi-mallit, Bridal mehndi -mallit, moniväriset mehndi-mallit jne. Valintasi ja tilaisuutesi mukaan. Kaikki lähes kuljettavat samoja muotoja ja malleja, mutta niillä kaikilla on omat ominaisuutensa ja eronsa. Laajasti harkittu mehndi-malli on sellainen, joka on tehty alttasta, joka on eräänlainen henna, jota käytetään laajalti Bengalissa koristellakseen morsiamen kädet ja jalat. Se on täydennys niille, jotka kärsivät allergioista hennan tai mehndin kautta.

Leave A Comment

24 + = 30