Kuinka tehdä köysipuna? | Tyylit elämässä

Harjat ovat luultavasti muodikkaimpia sidottuja kampauksia, joita ei ole saatavana maailmassa, ei niiden suosion takia vaan erilaisten tyylikkäidensa vuoksi, joista voit valita tehokkaasti. Köyden punos on myös osa näitä suuria kampauksia, koska erilaisia ​​tapahtumia ja paikkoja, joita voit käyttää kampauksen.

köysi braid

Paras osa on se, että köysipunausta voidaan käyttää monenlaisiin tapahtumiin, häätilaisuuksiin, promteihin ja yksinkertaisiin yhteiskunnallisiin kokoontumisiin asti. Se antaa kaiken aikaa, että erilainen tyylikkyys, jonka jokainen nainen kuolee.

köysi braid

Step by Step -menetelmä Rope Braid:

Köyden punos on ainutlaatuinen siksi, että sen tilavuus ja paksuus ovat helposti saatavissa ja hoidettavissa, koska sen vähimmäisvaatimus on hyvä. Köyden punos menee hyvin pitkillä hiuksilla, koska tiheämpi lukko, sitä paremmin köysi punottu näyttää. Seuraavassa esitetyt ovat erittäin helppoja toimenpiteitä, joiden avulla voit tehdä köyden punokset tehokkaasti-

Pestä:

sampoolla Head

Ensimmäinen askel köysiradan tekemiseen vaatii pestäksesi hiuksesi. Suosittelemme hiusvärjäystä, joka on saatavilla sekä shampoosissa että hoitoaineessa. Tämä karvanpoistoaine helpottaa hiusten hiutumista. Kun pesu hiukset on täydellinen kuivaa se tehokkaasti pyyhe ja puhalluskuivain, mutta varmista, että käytät lämpöä estävä seerumi, joka auttaa pitämään hiukset pehmeä. Kuivat hiukset vahingoittavat päänahkaa, kun yrität pilliä, joten lämpöä estävä seerumi on paras.

Katso lisää:  Crown Braid Kampaukset

Erillinen käsityökalu:

Pesu hair mask

Paras tapa saada virheetön köysi punottu on saada erillinen käsijoukko auttamaan sinua. Jos autat jonkun kanssa köyden punoksella, paras prosessi on erottaa hiukset kahteen paksuiseen säikeeseen, yksi vasemmalla ja toinen oikealla kädelläsi. Aloita sitten solmua hiukset tehokkaasti köysipunokseen. Paras osa on, että on olemassa useita erilaisia ​​köysipälineitä, jotka voit valita itse valitsemallesi ensimmäisestä koulusta ennen prosessin suorittamista. Ottaa toinen henkilö auttamaan sinua varmasti vähentää aikaa tehdä köyden punos, jonka avulla voit keskittyä muihin asioihin.

Katso lisää:  Braid Virkattu hiukset

Tie The End:

Kun köysipunos on sidottu tehokkaasti, käytä paksua nauhaa tai leikkeen sitomaan päätä niin, että se pidetään paikoillaan tehokkaasti. Tämä estää köysiradan avautumisen. Kun tämä on tehty, mitään muuta ei tarvitse huolehtia.

Köyden punoksessa voi olla edessä sotkuisia kiharoita, jotka lisäävät hyvin tehokkaasti sisustusta. Voit aina avata hiukset useita leikkeitä tai muita lisävarusteita, jotka auttavat lisäämään kuvan, että hiukset auttaa sinua vetämään pois. Mitä kauemmin hiukset ovat parempia, mutta paras osa on köyden punos on ihanteellinen lyhyille hiuksille, vaikka liian lyhyt tuhoaa kampauksen.

Suoritetaan se:

Köyden punos on täydellinen kampaus kaikille häät. On myös hienoa, jos menette naimisiin, koska se kiittää perinteistä sekä länsimaista hääkuvaasi. Köyden punos on helppo tehdä verrattuna muihin häät kampaukset siksi se on saavuttanut suosiota. Muut kuin köysipuna voidaan käyttää tehokkaasti mihin tahansa yhteiskunnalliseen tai yritystoimintaan. Se todella tekee sinusta huomion keskipisteen, koska o sen rohkea, houkutteleva ilme, joka on tämän suuren ja monipuolisen kampauksen pääpiirre.

Katso lisää:  Parhaat hiukset pihalle

Kuvat Lähde: 2.

Leave A Comment

− 4 = 3