Kuinka tehdä Kerala Bridal Makeup | Tyylit elämässä

Intia on monipuolinen maa, jolla on monipuoliset kulttuurit. Elämäntapa ja häät tyylit, joita seuraavat kaikki kulttuurit ovat erilaisia. Esimerkiksi Marwarin häät on täysin erilainen kuin Bengalin tai Keralan häät. Tänään keskustelemme siitä, miten Keralan morsiamen meikkiä sovelletaan. Kerala on valtio, joka tunnetaan sen erilainen maku ja kulttuuri. Kerala brides yleensä kuluvat valkoinen sari kultainen raja, joka on ladattu kultaisia ​​koruja. Häät pidetään yleensä aamulla tai päivällä. Joten meikki ei saa olla liian glittery. Se olisi tehtävä tavalla, joka sopii yhteen pukun kanssa, ja morsius erottuu väkijoukosta. Elegance on yksi sana, jonka Kerala morsian noudattaa tiukasti. Joten tässä on pieni opetusohjelma, joka opettaa sinulle, miten Keralan morsiamen meikkiä.

Kuinka tehdä Kerala Bridal Makeup | Tyylit elämässä

Kuinka tehdä Kerala Bridal Makeup:

VAATIMUKSET:

 • Kasvojenpesu
 • Hyvä kosteusvoide
 • peitevoide
 • Luomiväri
 • Silmävuoraus
 • Huulipuna
 • Pieni jauhe / irrallinen jauhe
 • pohjamaali
 • Huulirasva
 • Ripsiväri
 • Kajal
 • Huulikiilto
 • Huultenrajauskynä

Siivota:

Hyvän kasvopesun avulla puhdistetaan epäpuhtaudet ja lika kasvoilta. Pat kasvosi kuiva pyyhe. Noudata sitä hyvällä väriaineella.

Katso lisää: Telugu Bridal Makeup

kosteuttava:

Levitä hyvää kosteusvoidetta ihon mukaan niin, että iho on hydratoitu eikä karkeita laikkuja ole.

Primer:

Pohjamaalaus tulisi levittää pohjaan meikkiä pitempään pitempään.

Concealer:

Hyvää merkkituotteita tulisi käyttää piilottamaan tummat laastarit ja puutteet. Sitä tulee levittää silmän ympärille, virheitä jne.

Foundation:

Yksi pitäisi olla hyvin varovainen, kun valitaan hyvä merkkijono. Sen pitäisi mennä ihon sävyyn. Yleensä pitäisi olla ääni, joka on korkeampi kuin ihonväri. Ei 2-3 shades ylös, koska se on silloin, kun se antaa erittäin vääriä ilme.
Säätiötä tulisi soveltaa pisteissä pyöreässä liikkeessä. Voidaan käyttää ruusuvesiä, jotta se voi sekoittua pohjaan ihon kanssa.

Katso lisää: Etelä-Intian Bridal Makeup Kuvat

Silmämeikki:

Tämä osa on varmasti suurimman osan ajasta. Sitä tulisi käsitellä huolellisesti, jotta silmään saadaan hienovarainen mutta tyylikäs silmänräpäys.

Silmänräpä: Valittavana on valoisa ruskea tai pronssi. Silmänympärystä ei tule käyttää kulmakarvojen läheisyydessä. Käytä silmävarjon harjaa sekoittamaan sen hyvin. Yksi katkoviiva on myös kohdistettava alempaan kansiin.

Silmänympäryspuikko: Käytä keskipitkää paksu silmäluonnosta. Älä sie sitä ulospäin, koska haluamme pitää sen yksinkertaisena päivällä.

Kajal: Keskipitkää kajal-riviä tulisi käyttää. Vedenpitävä ja tahriintumaton kajal olisi valittava.

Ripsiväri: Käytä kahta hyvää curling-ripsiväriä.

Katso lisää: Tamil Wedding Bridal Makeup

Punastua:

Valittavana on päiväsaikaan varjostettu lähde lähemmäksi luonnollista hämärtymistä. Käytä sitä poskipyöriä korostamaan sitä hyvin.

Loose powder / powdered powder:

Levitä hieman irtonaista jauhetta tai puristettua jauhetta. Varmista, ettet käytä sitä liikaa. Juokse vain vähän.

Huulipuna:

Ennen huulipunan levittämistä on käytettävä hyvä huulirasva, jotta huulet ovat pehmeät ja hydratoituneet. Lipliiniä tulee käyttää. Yksi pitäisi käydä hienovaraisella sävyllä. Persikka- tai sävyjä persikka, seos vaaleanpunaista tai punaista voidaan käyttää. Levitä huulipuna huulipunan harjalla. Kiilto on valinnainen. Käytä blotting-paperia ylimääräisen huulipunan poistamiseksi.
Levitä kerros irrallisesta jauheesta ja pistä se sitten huulipunalla olevaan pyyhkäisypaperiin pitkäksi aikaa.

Bindi:

Iso punainen bindi on olennainen osa Keralan morsiamia.
Lopulta ulkonäkö on valmis varastamaan miljoonat sydämet.
Käytä näitä vinkkejä erityiseen meikkiin, joka saa upean mutta hienovaraisen ulkoasun elämäsi tärkeimmistä päivistä. Hyvä kampaus olisi myös valittava vastaamaan meikkiä ja pukua. Kaikkien pitäisi olla tyylikkäitä päivän lopussa.

Kuvat Lähde: 1

Leave A Comment

41 − 31 =