Kuinka saada pysyvä hiusten suoristus – edut ja niihin liittyvät haittavaikutukset

Lähes kaikki naiset pitävät suorasta kiiltävästä ja silkkisestä hiuksista. On hyvin ongelmallista käyttää tasaajia päivittäin. Se vie aikaa ja myös lämpö voi vahingoittaa akseleita. Voit mennä pysyviin oikaisuhiuksiin, vaikka se onkin kallista, mutta voi kestää muutaman kuukauden. Se voi maksaa sinulle 4000 / - INR 6000 / - INR. Normaalit salongit voivat tehdä tämän sinulle edullisemmilla hinnoilla. Jos valitset ammattialustoja kuten L'Oreal Professional tai Habibs, se voi luultavasti polttaa taskusi.

Markkinat olivat nopeita ottamaan käyttöön joitakin pysyviä hiusten suoristusvoiteita, jotka ovat välttämättömiä hiusten säilyttämiseksi täydentämisen jälkeen.

Pysyvä Hair Straightening

Pysyvä hiusten suoristus on normaalia. Ensiksi keratiinirakenne hajotetaan käyttäen natriumperäistä kemikaalia. Se tekee akseleista hallittavan toisen prosessin. Toinen prosessi on hapettimen käyttö, joka neutraloi keratiinin ja tekee hiuksista suorat.

Katso lisää:  Kasviperäisiä kasvohoitoja

Pysyvä hiusten suoristus:

On kuitenkin olemassa erilaisia ​​prosesseja tämän tekemiseksi. Jotkut prosessit voivat olla enemmän kemikaaleja ja lämpöä kuin toiset. Se riippuu siitä, minkä tyyppistä hoitoa valitset. On olemassa periaatteessa 3 tunnettua pysyvää hiusten suoristuskäsittelyä. Tässä meillä on myös jalostusmenetelmä pysyvän hiusten suoristamisen tekemiseen.

 • Keratiinihoito.
 • Japanilainen lämpökäsittely.
 • Kemiallinen käsittely.

1. keratiinihoito tunnetaan myös brasilialaisena tekniikkana:

Brasilian tekniikka on erittäin suosittu tekniikka. Tämä on ylivoimaisesti tunnetuin kaikista muista tekniikoista, jotka suoristavat hiuksesi. Tässä prosessissa yleensä keratiinikerros infusoidaan jo olemassa olevan keramiikkarakenteen kanssa, ja se sopii täydellisesti kuitujen kanssa, jotta niiden luonnollinen rakenne pehmenee ja suoritetaan. Tämä antaa sinulle silkkisen suoran ulkonäön ja lukot tulevat hyvin kiiltäviksi.

Jos päätät saada sen kalliilta olohuoneesta kuten L'Oreal, se voi maksaa sinulle noin 4000 / - INR ja 6000 / -INR. Se voi olla jotain kallista, mutta tulokset kestävät melko muutaman kuukauden. Mikään näistä hoidoista ei ole pysyviä, vaikka niitä kutsutaan pysyviksi, koska sinun ei tarvitse ottaa säännöllisiä laitteita, kuten suoristusaineita ja muita harjoja tai puhalluskuivausta, jotta hiukset pysyvät suoranaisesti.

Edut:

Se auttaa myös pääsemään eroon kipeydestä ja akseleista tulee hyvin sileä. Hiuksesi saa takaisin kiiltonsa ja loistaa. Yhdessä tulee hoitokustannukset. Se voi olla kallista riippuen siitä, mikä valitsema keratiini merkki ja myös salonin maine.

Tämä antaa sinulle ongelman vapaan oikaisun. Tulokset asianmukaisella hoidolla voivat kestää jopa 6-8 kuukautta. Tämäkin riippuu myös hiusten kasvunopeudesta. Kun hiukset kasvavat, he saavat takaisin normaalin tekstuurinsa ja siksi jos hiuksesi ovat hiukset ennen, se palaa olemiseen 6 kuukauden kuluttua. Nämä eivät ole elinikäinen hoito, johon voit luottaa. Mutta tällaisia ​​elinikäisiä hoitoja ei kuitenkaan ole. Hiukset saavat aina alkuperäisen rakenteensa, kuten aaltoilevat tai kiharat tai kuivat, kun syntyi.

Tämä tekniikka on ylivoimaisesti eniten käytetty ja turvallinen hiuksillesi. Ei ole mitään johtopäätöstä siitä, miksi tätä kutsutaan Brasilian hoitoksi, mutta tämä antaa sinulle suorat lukot jo muutaman kuukauden ajan. Tämä on myös luonnollinen kiinteä hiusten suoristusratkaisu. Lisäksi se soveltuu sekä miehille että naisille.

2. Japanin terminen kunnostus ja edut:

Tämä ei ole paljon täysin todistettu menetelmä. Tämä ei myöskään anna parempia tuloksia kuin edellä mainittu menettely. Tämä voi kuitenkin olla hyviä tuloksia, jotka kestävät, mutta edellyttäen, että käyt tavalliseen kosketukseen. Tämä on halvempaa kuin edellä mainittu menettely ja se voidaan tehdä valituissa salongeissa. Tässä menetelmässä akseleita käsitellään ensin perusteellisesti kemikaaleilla. Se antaa kemiallisen sidoksen alkuperäisten akselien päälle.

Tämä puolestaan ​​katkaisee alkuperäiset keratiinijohdot. Seuraavaksi, kun sidokset ovat rikki, jotta uusi keratin kerros istuu tiukasti siihen, sitä käsitellään suurella kuumuudella. Se voi olla hyvin haitallista ja yleensä näinä päivinä ihmiset eivät mene tähän hoitoon ennen ja jos et halua viettää muutama taalaa vähemmän eikä mennä Brasilian hoitoon.

Kun akselin sidokset hajoavat ja keratiini on tehty istumaan kunnolla, hiukset asetetaan jälleen voimakkaaseen kemialliseen käsittelyyn. Tämä toinen kerros kemikaaleista tekee keratiinista vielä vahvempaa. Joten tässä vaiheessa akselit kulkevat paljon kemikaaleja ja myös runsaasti lämpöä. Tämä voi olla hyvin haitallista ja akselit voivat menettää elinvoimaansa. Sinun tulee ja täytyy neuvotella trikologin tai oikean asiantuntijan kanssa, ennen kuin harkitset hoidon jatkamista. Sinun tarvitsee myös säännöllisiä koskettamisia pitämään suoraa ulkonäköä.

Ne käyttävät myös joitakin pysyviä hiusten suoristusosia saadakseen sen oikein, mikä tarkoittaa, että se ei ole kemiallista. Hiukset voivat menettää luonnollisen elinvoimansa ja saatat joutua ajoittamaan säännölliset tapaamiset salissa.

3. Kemiallinen hoito ja hyödyt:

Tämä on toinen pysyvä hiusten suoristusmenetelmä. Tässä yksi tietty määrä keratiinijoukkoja hajoaa kemikaaleilla ja tämä tekee akselin rakenteesta sileän. Jos vähemmän joukkovelkakirjalainoja on rikki, hiukset eivät tule suoriksi. Jos useampi joukkovelkakirjalainojen määrä on rikki, se voi aiheuttaa hauraita ja heikkoja hiuksia. Se riippuu tämän tekniikan ammattilaisesta. Kyseinen henkilö olisi pitänyt hallita kemiallista taitoa, muutoin se voi johtaa huonoihin tuloksiin. Tämä oikaisuprosessi on täynnä kemikaaleja, mutta lämpö ei ole paljon tässä prosessissa.

Kuinka saada pysyvä hiusten suoristus - edut ja niihin liittyvät haittavaikutukset

Sivuvaikutukset pysyvistä hiuksista suoristavat:

Onko pysyviä hiuksia suoraviivaista ohuita tai paksuja hiuksia varten? Hiusten suoristamiseen liittyy tiettyjä mahdollisia sivuvaikutuksia. Katsokaa jotain.

 • Kun akseli kasvaa, voit kohdata sekoitetun tekstuurin. Yläosassa voi olla haalea ja kihara, joka on alkuperäinen hiusteksti, kun taas alaosat pysyvät suorina. Tämä voi antaa sinulle outoa näyttää.
 • Joskus suoristimen käyttö kotona myös tulee välttämättömyys.
 • Säännöllinen kosketusnäyttö tarvitaan suoran ulkonäön säilyttämiseen.
 • Säännölliset salinvierailut voivat aiheuttaa paljon menoja.
 • Se voi johtaa karkeuteen ja kuivuuteen.
 • Se voi tehdä akseleita hauraaksi.
 • Jos hiukset ovat liian kuivia tai niitä on liian kemiallisesti käsitelty, saatat joutua kutiavaan päänahkaan, hilseen tai muita ongelmia.
 • Voi olla vakavia allergioita, jotka voivat aiheuttaa raskaita vahinkoja päänahalle ja hiusten kasvun juurille. Jos olet valmis korjaamaan vahingonkorvaukset, jotka aiheutuvat pysyvästä palkkojen oikaisumenettelystä tässä vaiheessa, tarvitaan ammatillinen lääkäri.
 • Se voi aiheuttaa pysyviä vaurioita alkuperäiselle akselisuojukselle. Tämä tekee hiuksista myös huonoja ja tämä voi myös olla esteen tulevalle hiusten kasvulle.
 • Lisäksi sinun on ehkä valittava nämä tekniikat, jos haluat suorat lukot, koska markkinoilla olevat setit eivät auta paljon.
 • Et voi valita eri hiustyyliä, kuten kiharaa. Sinun on pidettävä kiinni suorista hiuksista koko elämäsi ellei leikkaa koko hiukset ja anna sen kasvaa itsestään alusta alkaen. Joskus hiusten suoristus voi mennä vikaan ja se voi aiheuttaa vakavan vahingon päänahalle. Tällaiset tapaukset ovat äskettäin ihmisten huomion kohteena, ja tämä on yksi tärkeimmistä syistä pysyvien hiusten suoristusprosessin massiiviseen kieltämiseen.

Kuten aiemmin on mainittu, se on kallis prosessi hiusten säilyttämiseksi. Yksi tärkeimmistä ongelmista, joita naisten usein laiminlyöminen on, on hiusten aiheuttama ongelma. Monet naiset, jotka ovat käyttäneet pysyviä hiusten suoristusprosessia, ovat usein joutuneet kohtaamaan.

Katso lisää: Kuinka kaareva hiukset suoritetaan

Pysyvä hiusten suoristus keskuksissa Intiassa:

Intiassa on olemassa tiettyjä pysyviä hiusten suoristuskeskuksia, jotka tarjoavat parasta palvelua ikinä. Ne ovat seuraavat. Seuraavat 5 ovat toistaiseksi joitain parhaista hiusten suoristuskeskuksista Intiassa.

Pysyvä Hair Straightening Centers In India

1. Naturals:

Tämä on paras hiusten suoristuskeskus Banaswadissa, Bangaloressa, ja on yksi maan parhaimmista hiusten suoristuskeskuksista. Jos etsit parasta palvelua tällä alalla, niin tämä voidaan sanoa olevan yksi tämän alan parhaista palveluista. Heidän työnsä on täysin poikkeuksellista. Jokainen, joka kävelee tähän hiusten suoristuskohteisiin, on aina antanut palautetta hakeville hyvän sanan ja on arvostanut kehittyneitä tekniikoitaan ja ihastanut myös tapaa, jolla tämä keskus käyttää koneistettua järjestelmää tarjoamaan parasta asiakaspalvelua.

2. Naturals hiukset ja kauneussalonki:

Tämä on yksi hienoimmista pysyvistä hiusten suoristuskeskuksista Intiassa ja se sijaitsee Visakhapatnamissa. Se tarjoaa vain parasta palvelua asiakkaille, joilla on vain hyviä tarjottavia palveluita. Paikka tarjoaa alan ammattilaisammattilaisia ​​ja sopii täydellisesti sinulle, jos etsit edullisia paketteja. He käyttävät hyvälaatuisia pysyviä hiusten suoristusvoiteita ja tarjoavat ratkaisun ohuille hiuksille.

3. VLCC: n laihdutus, kauneus ja kunto:

Tämä on jälleen yksi pysyvä hair straightening center, joka sijaitsee Visakhapatnamissa, Intiassa. Se tarjoaa eräitä edullisimmista ja käyttäjäystävällisimmistä tarjouksista kaikille asiakkailleen. Nykyaikaiset tekniikat, joita käytetään pysyvän suoran hiuksen saamiseen tässä paikassa, ovat yksi tämän alan parhaista.

4. Korosta Kauneushoitola:

Yksi parhaista pysyvistä hiusten suoristuskeskuksista Intian sijaitsee Bangaloressa. Tämä erityisesti hiusten suoristuskeskus sijaitsee Bannerghatta Rd. Bangalore ja tarjoaa joitain parhaita palvelupaketteja asiakkaille. Se tarjoaa heille parhaat luokkakoneet. Se on unisex-salonki.

5. Venus Beauty Care:

Se sijaitsee Manjalpurissa, Vadodarassa, ja se on yksi parhaista paikoista, jotka suoristavat hiukset pysyvästi. Ne tarjoavat pysyviä sekä väliaikaisia ​​hiusten suoristuspalveluja ja ovat yksi alan parhaista. Jos kärsit hiusten korjaamisesta, niin tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista paikoista vierailla.

Miten pysyviä hiuksia suoritetaan kotona?

Millä tavalla To Do Permanent Hair Straightening at Home

Oletko miettinyt, voisitteko saada pysyviä hiusten suoristamista kotona ilman kemikaaleja? No kyllä! Sinä pystyt! Kokeile tätä luonnollista pysyvää hiusten suoristusvihjeitä kotona ilman joutua käymään kemikaalipuhalluksella salongissa. Näin voit tehdä sen.

Mitä tarvitset:

 • 3 rkl maissijauhoa.
 • 250 ml kookosmaitoa.
 • 3 rkl sitruunamehua.
 • 3 rkl manteliöljyä.

Vaiheet pysyviin hiusten suoristamiseen:

 1. Kaada sitruunamehu pieneen kulhoon ja vähitellen lisää maissijauhot siihen sekoittuen.
 2. Sekoita seos hyvin ja varmista, että nukkaa ei ole.
 3. Seuraavaksi kaada kookosmaitoa kattilaan ja pidä se lämpöä. Kun se kuumenee, lisää sitruunamehu ja maissijauho seokseen. Pidä sekoittaen lisäämällä niitä.
 4. Tässä viimeisessä vaiheessa lisätään manteli hiusöljy kookospähkinäpastaa.
 5. Pidä sekoittaen ja säilytä kerma pehmeänä. Varmista, että kokkareita ei ole.
 6. Kun tahna sakeutuu, ota se pois kaasusta.

Manteliöljy on erittäin tärkeä tällä maskilla, koska se lisää silkkistä koostumusta hiuksiin, koska se sisältää runsaasti Omega-3-rasvahappoja, fosfolipidejä, magnesiumia ja E-vitamiinia.

Anna seoksen jäähtyä. Kun se jäähtyy, koske hiuksiasi juurista. Kun olet tehnyt, kampa hiuksesi suoraan alas. Levitä toinen pinnoite ja anna sen paista 30-40 minuuttia. Pese pois lievästä shampoosista. Näet tulokset!

Katso lisää: Miten saada suorat hiukset luonnollisesti kotona

Pysyvä hiusten suoristus voi olla helppo vaihtoehto. Muista kuitenkin huomata kunkin niihin liittyvät sivuvaikutukset. Jotkut niistä työskentelevät hiustesi kustannuksella. Vaikka markkinoilla on useita mahdollisia hiusten suoristusvoiteita, varmista, että se toimii parhaiten ja sopii hiuksillesi hyvään ilmeeseen. Älä kompromisseja laadusta tai sillä voi olla pitkäaikaisia ​​vaikutuksia hiusten kasvulle.

Leave A Comment

+ 56 = 64