Kuinka poistaa ryppyjä silmien alla? | Tyylit elämässä

Ikääntyminen on väistämätöntä ja väistämätön osa elämää. Hienoja viivoja, ryppyjä ja kuiva iho ovat osa ikääntymistä. Emme voi välttää niitä kaikkia yhdessä, mutta jos noudatamme hyvää ihonhoito-ohjelmaa ja omaksumme terveellisiä elämäntapoja ja ruokavaliota, on mahdollista viivyttää näitä merkkejä ja minimoida niiden haitalliset vaikutukset ja näkyvyys iholla.

Silmät ympäröivät alueet, jotka ovat erityisen alttiita hienojen viivojen, rypytysten, varren jalojen ja ryppyjen ulkonäölle. Tämä johtuu siitä, että tällä alueella oleva iho on ohutta. Silmien alueella tarvitaan ylimääräistä rakkautta ja huomiota. Markkinat ovat tulvinut runsaasti ja paljon tuotteita, jotka väittävät työskentelevän silmän alla ja käsittelevät ongelmia, kuten hienoja viivoja, tummia ympyröitä ja turvonneita silmiä. Jos ongelma on liian ilmeinen, on ehdottomasti neuvoteltava dermatologiisi sen kanssa ja noudatettava lääkäreiden reseptiä. Kuitenkin, jos ongelma on vielä alkuvaiheessa, sitä voi hyvin torjua luonnolliset vaihtoehdot ja kodin korjaustoimenpiteet, jotka tarjoavat turvallisen, sivuvaikutuksettoman ja taloudellisen pitkän aikavälin ratkaisun.

Se on usein silmät, jotka ovat ikkunat sielulle, ja nämä silmät tekevät meistä rakastumaan uudestaan ​​ja uudestaan. Kuitenkin silmämme menevät paljon päivittäin, pitkä katselee tietokoneen näytöllä ja polttaa keskiyön lamppua läpi viimeisten sivujen ennen tenttiä. Väsyneet silmät siksi usein paljastavat kokemuksen fyysisen näyttelyn kautta, joka ilmaantuu ryppyjen muodossa. Täällä käsitellään tätä ongelmaa pitämällä ryppyjä toistuvasti saapuvilta.

Kuinka poistaa ryppyjä silmien alla? | Tyylit elämässä

Seuraavassa olen laatinut luettelon koti-korjaustoimenpiteistä, joita voit ryhtyä torjumaan silmäripsien ryppyjä. Ennen kuin käytät mitään korjaustoimenpidettä, suosittelen ehdottomasti tekemään patch-testin, jos haluat tietää, oletko allerginen jollekin valmistusaineelle. Tämä on tärkeää, koska silmäalue on herkkä. Luonnolliset vaihtoehdot tarvitsevat säännöllistä käyttöä tulosten näyttämiseen, yleensä kuukausien aikana, joten älä odota yön tuloksia. Lue lisää näistä luonnollisista ihonhoito-resepteistä.

Ensisijainen vaatimus terveenä iholle on terveellinen, tasapainoinen ruokavalio, joka on erityisen runsaasti tärkeitä ihonhoitovalmisteita kuten vitamiinia C, E & A. Vitamiini A on tärkeää säilyttää kaikkien epiteelipintojen koostumus kehossa, mukaan lukien iho. C-vitamiini on vastuussa prokollageenin muuntamisesta kollageeniksi ja hydroksiproliinin ja hydroksylysiinin muodostumiseksi. Jos kehossa on runsaasti kollageenia, ihon korjaava ja regeneratiivinen aktiivisuus kasvaa sellaisenaan. Iho näyttää pullea ja joustavaa ja ryppyjen ulkonäkö vähenee huomattavasti. Sinun täytyy kuluttaa paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, jotka ovat runsaasti C-vitamiinin lähteitä / askorbiinihappoa. Listalle muutamia C-vitamiinivalmisteita: amla, mansikat, karpalot, appelsiinit ja sitruunat, voidaan käyttää. Voit aloittaa myös C-vitamiinilisän täydentämisen jälkeen lääkärisi kanssa.

Kuinka poistaa rypyt noin silmät:

Alla mainitaan muutamia kodin korjaustoimenpiteitä ja harjoituksia vähentäen ryppyjä silmien alle.

1. Tasapainoinen ruokavalio voi poistaa ryppyjä silmien alla:

Ensimmäinen ja tärkein vaatimus terveille silmille olisi tasapainoisen ruokavalion yhtenäinen virta. Ruokavalio täällä tarkoittaa terveellistä ravitsemuksellista ruokaa, joka sisältää runsaasti vihreitä sekä hedelmiä, erityisesti antioksidantteja tai sitruunoita. Vihreitä vihanneksia salaatin muodossa kannustetaan. Hedelmille voit mennä mansikoille, appelsiineille, karpaloille, sitruunoille ja jopa granaattiomenoille.

2. Vitamiinimääritelmä:

Kaikilla epiteelipinnoilla täytyy olla pehmennetty rakenne, ja tässä A-vitamiini lisää kirkkautta. E-vitamiinia tarvitaan myös ihon kiristämiseen, missä E-vitamiini pitää ihon tukevana ja väsyneenä. C-vitamiini on vastuussa kollageenin tuotannosta, ei ainoastaan ​​kuorista ihoa silmien ympärillä vaan myös puristaa ja kiristää ihoa. vitamiinin saanti on paljon tekemistä ihonhoito-ja ryppyjä hoitoa silmäsi.

3. Stressin vapauttaminen:

Stressillä on määräävä asema kerran kuohuviin silmissä tai yksinkertaisesti vastuussa silmiesi rypistymistä. Sinun täytyy ihmetellä, miten päästä eroon alle silmien ryppyjä käyttämällä stressiä aseena. Yritä vähentää stressiä niin paljon kuin mahdollista, koska se ei vaikuta vain ihon koostumukseen vaan myös silmän säikeeseen. Jätä ammatillinen työpainetta laueta kun viettää laiska päivä kotona ja pitää stressiä rakentamasta.

4. Jooga pelastautumiseen:

Jooga on hyvä tapa päästä eroon silmän ryppyistä ja tylsistymisestä. Jooga täydentää ihosi rutiinitarkastusta, kun harjoittelet myöhäisillan joogaa ennen nukkumaan sänkyyn. Jooga rentoutuu ja rauhoittaa ihoa samalla kun se vahvistaa ja värittää sitä niin, että voit päästä eroon silmäruohoistasi nopeimmalla ja turvallisemmalla tavalla.

5. Terveellinen nukkuminen auttaa poistamaan silmien rypyt:

Kuinka vähentää ryppyjä silmien alla on salainen varattu vain terveille ratapölkkyille. Usein unettomuus voi olla stressaantumisen raskain tulos. Raskaat työajat ja kiireiset päivät pitävät sinut koko päivän töissä ja päästä eroon itsepäisestä silmänräpäytyksestä, on erittäin tärkeää, että tyhjentät mielen yön päätteeksi ja saat itsellesi komean määrän unen.

6. Pysyminen hydratoituna:

Vesi huuhtelee aina myrkkyjä järjestelmästäsi ja varmistaa, että järjestelmäsi on puhdistettu ja terveellinen. Vesi järjestelmäsi avulla voit pitää ihon hyvin ravittu ja pullea, mikä vähentää mahdollisuuksia tai ennenaikaista vanhenemista silmien ympärillä.

7. Kosteus:

Kuiva iho on altis rypistymään enemmän kuin koskaan. Ihon kosteuden puute vie kaiken plumpuuden, jolloin iho kuivuu ja halkeilee. Siksi usein kuiva iho tai herkkä iho on alttiimpia rypytykselle, koska kosteutus on tärkeä osa ihonhoitorutiiniasi.

8. Suojaus:

Silmän ympärillä oleva alue on yksi pehmeimmistä kohdista kasvoillesi, jolloin auringon ja UV-säteily reagoi eniten näillä alueilla. Siksi olemme saaneet kauneuden kärjen sekä ihonhoitotarpeet, jotta sinä säilyttäisit melkoiset peepers turvallisesti ja pois auringosta. Käytä aina sävyjä itsellesi.

Katso lisää: Kuinka vähentää rypyt kädessä

9. Kasvoharjoitukset:

Vaikka kaikenlainen kevyt liikunta 30 minuuttia päivässä on tärkeä yleisen terveydelle. Ei voida kieltää kasvojen lihasten harjoitusten ja silmäharjoitusten merkitystä nuorten, rypistyneiden kasvien saamiseksi. Silmä-harjoitukset lisäävät veren virtausta silmän alla. Kun tuore veri, jossa on runsaasti ravintoaineita, saavuttaa alle silmän alueen, se myös huuhtoutuu myrkkyjä tällä alueella ja tekee silmäsi näyttävät vähemmän turvonnut.

Silmäharjoitukset ovat hyvin yksinkertaisia. Pyöritä silmäkuulokkeesi myötäpäivään ja vastapäivään 5-10 kpl. Seuraa tätä rentouttavaa silmäsi 2 minuuttia lyömällä niitä kädet.

Hierotaan alle silmäalueen käyttäen manteliöljyä, risiiniöljyä, rosmariiniöljyä tai E-vitamiiniöljyä. Molemmat ovat täynnä paljon antioksidantteja. Antioksidantteihin liittyy vapaita radikaaleja. Ne vastustavat solutason ja DNA-tason aiheuttamia vahinkoja.

10. Silmäharjoitukset:

• Silmäpallo kiertää:

Aloita silmiesi käyttäminen pyörittämällä niitä kerran myötäpäivään ja kerran myötäpäivään. Aloita tämä laajentamalla silmäsi ja aloittamalla silmämuntaa pyörittämällä 5 kertaa kellon ja seuraavan 5 kertaa kellon mukaan. Tämä lepää teidän väsyneitä silmiäsi ja heti rentouta sitä myös.

• Silmähoidot:

Usein laiska viikonloppu voit huolehtia väsyneestä peepers hieromalla niitä perusteellisesti eteeriset öljyt. Usein eteeriset öljyt kiristävät ja tukevat ihoa, kun taas hieronta nuorentaa ja elvyttää ihoa silmiesi ympärillä.

• Big V:

Tämä on kasvojen joogan muoto. Aloita painamalla molempien käsien keskisormi sisäisiin kulmakartoihin, kun etusormi lepää kulmakarvojen päällä. Paina nyt kevyesti samalla, kun kourat ylöspäin ja pidä paikkaa siellä. Sormesi tulisi ehdottomasti muistuttaa suurta V: ta kummassakin kädessä.

• Silmät kärki:

Tämäkin voidaan tunnistaa joogan muodoksi. Tässä käytetään indeksisormia vain, kun laitamme ne molemmille puolille silmämme, ulkokulmat ja hieman paina niitä sisäänpäin soveltamatta liikaa voimaa. Nyt me huudahdimme silmämme ja pidämme silmällä, ennen kuin voimme antaa asennon.

Kaikki nämä harjoitukset täydentävät silmäsi, jolloin voit päästä eroon tarpeettomista rypistymistä ja rypistymistä. Tämä estää myös silmien vääntymisen, ontot upotetut silmät, syvät tummat ympyrät ja kuolevat silmäongelmat. Tämä on luonnollinen tapa hoitaa silmäsi ryppyjäsi.

silmä wrinkles

Katso lisää: Kuinka vähentää otsan rypyt

Toinen syy väsyneiden silmien takia, jotka ovat hyvin alttiita ryppyille ja tummille silmille, toimii pitkiä aikoja tietokoneen näytön edessä. Ota taukoja 20 minuutin välein ja vilkaista silmiäsi 20 pistettä. Tämä palauttaa sarveiskalvon kosteuden.

Laita pussilakanat, jotka kostutetaan Rose-vedellä tai raakamaidolla silmiesi päälle rentoutaksesi silmiäsi.

Levitä ananasta mehua silmänympärysalueella. Ananasmehu sisältää luonnollisia alfa-hydroksihappoja ja entsyymiä, nimeltään bromelain. Koska nämä aineet ovat läsnä, se toimii ajankohtaisena supistava sekä antioksidantti.

Voit myös mennä inkiväärihunajaa, kurkkumehua tai munanvalkuaista silmän alle.

Kotitekoisia korjaustoimenpiteitä ryppyjen poistamiseksi silmät:

Tässä on joitain kotona tehtyjä korjaustoimenpiteitä kovettumisen alla silmien ryppyjen alla.

• Ananas mehu:

Ananasmehu on runsaasti alfa-hydroksihappoa. On olemassa myös bromelaania, joka on luonteeltaan entsyymi. Nämä komponentit lisäävät kypsyyttä iholle, koska rikkaat antioksidanttilähteet pitävät silmänräpäyksiä.

• Raakamaito:

Liota puuvillapussi raakaan jäähdytettyyn maitoon ja laita se silmiesi päälle, kun levät illalla.

• Kurkkumehu:

Kurkku paitsi keventää ja valaisee ihoa silmien ympärillä, mutta myös kiristää ihoa. käytä tätä samaa puuvillaa.

• Eteerinen öljy:

Piparminttu tai rosmariiniöljyn hieronta rutiineille viikonloppuisin voi vapauttaa kertyneen toksiinin samalla ravitsevalla ja vaalimalla ihoa silmiesi ympärillä ja näin poistaa ryppyjä.

Toivottavasti, pidit artikkelin ja löysin sen hyödylliseksi ja vapaana ryppyistä silmien alla.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä varten ryppyjä

Leave A Comment

+ 68 = 69