Kuinka poistaa ryppyjä kasvoilla luonnollisesti? | Tyylit elämässä

Rypyt ovat vaaleita viivoja, yksi kasvot, jotka ovat yksi ikääntymisen perusviesteistä. Ne tapahtuvat luonnollisesti ikäänkuin. Sidekudoksen kollageeni hajoaa, ryppyjä tapahtuu. Rypyt eivät ole vain kypsän ihmisen kauneuden ongelma. Monet nuoret naiset kokevat myös ryppyjä, jotka saattavat olla alttiina auringonvalolle, huonoiden huumeiden, stressin jne. Käytöstä. On monia tapoja käsitellä näitä ihon ongelmia, mutta paras tapa on kokeilla luonnontuotteita. Seuraavassa on parhaat menetelmät, jotka auttavat poistamaan ryppyjä kasvoilta.

Kun olet vaivannut kiireisen aikataulusi, sinun täytyy miettiä itsellesi, miten päästä eroon ryppyistä kasvoilla? Rypyt nykypäivinä eivät ole vain vanhanaikainen, vaan myös äskettäisen epämiellyttävän elämäntavan, joka on valittu. Kaaoksen nykypäivänä on todellinen ja kova ihmisten kanssa, jotka ovat aina kiireisiä stressiä, ahdistusta ja paljon muuta. Tämä on päätetty ennenaikaisen ihon rypistymisen lähteeksi.

Poistaa Wrinkles On Face

Etusivu korjaustoimenpiteitä miten vähentää rypyt kasvot luonnollisesti:

Tämä artikkeli opastaa sinut miten päästä eroon ryppyjä kasvot käyttämällä joitakin luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä, joilla ei ole sivuvaikutuksia ja kustannukset halvempia myös.

1. Oliiviöljyn käyttäminen kasvojen ryppyjen poistamiseksi:

Olemme kaikki tietoisia oliiviöljyn eduista eri aloilla. Se on ihana myös iholle. Oikea hieronta oliiviöljyllä tekee ihosta sileän ja poistaa stressin merkit. Oliiviöljy kosteuttaa ihoa ja antaa sille luonnollisen hehkun.

Öljy on täynnä A- ja E-vitamiineja, jotka tehokkaasti torjuvat ryppyjä ja piilevät ne nopeasti. Hieronta oliiviöljyllä piilottaa tummat paikat ja regeneroi ihosolut kyseisillä alueilla. Tämän öljyn käytön jälkeen voit olla varma, että ihosi on suojattu.

Miten hakea kasvot:

 • Yksi tehokkaimmista tavoista käyttää oliiviöljyä on sekoittaa se hunajan ja glyseriinin kanssa.
 • Ota muutama tippa kustakin, sekoita ne ja hiero ihosi varovasti seoksella.
 • Tämä on paras luonnollinen keino kuolleiden ihosolujen poistamiseksi.
 • Se myös säästää ihoa ryppyistä kiristämällä sitä.
 • Oliiviöljy
 • Hunaja
 • glyseriiniä

2. Jogurtti voi päästä eroon rypyt päällä:

Jogurtti on laajalle levinnyt kauneuden edut ja se on suositeltava aine lähes kaikille ihotyypeille. Tässä on, miten aiotte käyttää.

 • Ota yksi rkl jogurtti, yksi rkl hunajaa ja yksi puoli banaania ja appelsiinimehua..
 • Sekoita kaikki pienet kulhot.
 • Levitä seos kasvot ja anna sen toimia 20 minuuttia.

Jogurtti on hyvä poistaa ryppyjä ja venytysmerkkejä iholle. Se myös tekee iholle kiiltävän ja hyödyttää myös avointen huokosten hoitoa. Oranssi mehu auttaa myös poistamaan ryppyjä tekemällä niistä sileät. Sen sijaan banaanit hydratoivat ihoa ja pitävät kosteutta. Tämän pakkauksen käyttämisen jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia ihosi suojaamisesta.

 • Jogurtti
 • Banaani
 • Hunaja
 • Appelsiinimehu

3. Fenugreek:

Koko Fenugreek-puu on hyvä ihollemme. Sen lehdet, oksat ja siemenet ovat kaikki hyödyllisiä ihollemme. Se on yksi tehokkaimmista luonnollisista vastalääkkeistä, jotka estävät ihottumaa ja muita ihosairauksia. Lehdet ovat täynnä erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ravitsevat ihoa menestyksekkäästi.

Kuinka käyttää sitä:

 • Ota joitain aidat.
 • Tee tiheä tahna.
 • Levitä tahna kasvolle ja jätä se jonkin aikaa.
 • Pese se pois vedellä ja näet näkyviä tuloksia.

Liimaa tulee levittää ennen nukkumaanmenoa, koska se on yön yli.

Vaihtoehtoinen menetelmä:

 • Ota vettä kulhoon ja keitä sitä.
 • Laita seppeleen siemenet siihen.
 • Käytä vettä pestäksesi kasvosi.

Voit myös soveltaa sukkulan öljyä ryppyihin ja muihin kohdepisteisiin kasvoihin kuten hienoihin viivoihin.

4. Egg White And Lemon Remedy Face rypyt:

Muna-valkoiset sisältävät välttämättömiä vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia, joka on lähes ehdottoman välttämätön ihollemme. E-vitamiini paitsi ravitsee ja vaalentaa ihoa, mutta myös paranee ja korjaa vioittuneen ihon, joka sisältää ihon sagging tai wrinkling. Munanvalkoinen kiristaa ihon avoimet huokoset, jolloin iho on voimakkaampaa ja voimakasta. Sitruuna taas on aina toiminut supistavana. Antioksidantteina rikastettu, se antaa iholle nuorekkaan ulkonäön helpottamalla ryppyjä ja häivyttäen vanhuuden merkkejä.

Miten poistaa ryppyjä kasvoilta tällä menetelmällä? Varovasti erottaa munankeltuaiset valkoisesta, kun puristat tuoretta kalkkia tai sitruunaa ja liu'uta liuosta, kunnes se vaahdotetaan tai voiteita. Käytä nyt puuvillapalloa iholle.

5. Yrttitee:

Yrttitee on aina ollut turvallinen kotitekoinen korjaus useimpiin ongelmiisi. Yleensä se on näiden kasviperäisten kasvien ravitsemuksellinen arvo, joka auttaa meitä hävittämään myrkkyjä järjestelmästämme. Suuri osa stressistä ja toksiinien kerääntymisestä on syytetty ihon rypistymistä, etenkin kypsässä vaiheessa. Tästä syystä käytämme yrttiteettia hyvänä tekemään joitain muutoksia ihollesi.

Täällä yrttiteetä puhumme lähinnä yleisimmistä, kuten vihreää teetä tai marigold-teetä tai jopa rosmariinia ja timjami-teetä. Vaikka hyvin harvoista pihvejä yrttiteetä sovelletaan sen kasvoihin, sitä pidetään edelleen vaihtoehtona, yleisimpiä on sisällyttää ne jokapäiväiseen ruokavaliosiasi, jotta yrtit voivat työskennellä sisäpuolelta antamaan sinulle tiukemman ja värisemättömän ihon.

6. Banaani ja hunaja kasvojen ryppyjen poistamiseksi:

Ajattele kuinka poistaa ryppyjä kasvosta luonnollisesti? Tässä on vielä yksi kodin korjaustoimenpide kovien pysyvien ryppyongelmien korjaamiseksi. Aluksi meidän olisi käytettävä banaanin hyvyyttä, joka on B6-vitamiinin voima. Banaanilla on useita ravitsemuksellisia arvoja, joiden avulla voit pitää ihosi tukevana ja joustavana samanaikaisesti. Se ravitsee ja kosteuttaa kuivaa ihoa, joka on alttiimpi ryppyyn kosteuden puutteen takia. Joten siihen sisällytetään nesteytys, banaaneja voidaan luottaa hyvän ryppyjä poistamisen kotiin korjaamiseksi. Hunaja, jota pidetään luonnollisena parantajana, myös kosteuttaa ihoa samalla, kun karkea iho ja ryppyjä häviävät.

Tätä varten sinun täytyy panna banaani pähkinöihin mahdollisesti jäähdytettyä maitoa käyttäen. Varmista, että tahna on riittävän paksu, kun lisäät tiivistettyä hunajaa ja sekoita se hyvin ennen kuin levität tasaisesti maskiin.

Katso lisää: Kuinka soittaa kehosi

7. Sitrushedelmät ja Gram-jauho:

Sitrushedelmien avulla tarkoitamme tavallisia, kuten oranssia tai greippiä ja jopa paljon herkullista ananasta. Sitrushedelmät ovat yleensä runsaasti antioksidanttia, joka on yksi ravitsemuksellisesta avusta, jota epätoivoisesti tarvitsisit tuoda takaisin nuorekkaan vanhan hehkun kasvosi eteen. Gram-jauho tai besan toisaalta on ihon kiristys tuote, joka on myös ihme työntekijä öljyn altis iho, koska se siedää liikaa sebum vahvistaen ihon lihaksia ja tekee niistä enemmän säikeitä.

Tätä varten käytetään grammajauhot ja sitrushedelmien mehut paksun tahnaa varten ja levitä sitä tasaisesti kaikkialle. Odota, että se kuivuu ennen kuin käytät vielä yhtä sitrushedelmien mehua.

8. Kurkku ja vesimeloni:

Vesimeloni kesän suosikki on usein enemmän kuin vain herkullista suuhun. Vesimeloni on erilaisia ​​ravitsemuksellisia arvoja, mutta mitä houkuttelevampi on vesimeloni on ihon rentouttava ominaisuuksia, jossa se jäähtyy ja rauhoittaa ihoa samalla hydraamalla sitä täysimittaisesti jättäen sinut lämpimään ruusuiseen punastumaan. Kurkku, jota käytetään aina väsyneisiin silmiin ja tummat ympyrät lisäävät myös ryppyjä parantavaa menettelyä.

Sekoittimen hiomakoneessa lisätään viipaloitu vesimeloni ja kurkku ennen sen perusteellista tahnaamista.

Katso lisää: Kuinka poistaa virheet

9. Avokado ja aloe-geeli vähentävät ryppyjä kasvoilla:

Avokado on paras, jos kärsit kuivasta ihosta ja ryppyistä. Avokado pampers ihosi kuin koskaan ennen, ja se on tietenkin paras ihon wrinkling. Seuraava rivi on aloe vera, joka on ihme työntekijä iholle, jos se on vikoja, akne, allergioita ja jopa itsepintaisia ​​ryppyjä. Aloeilla on laaja valikoima ravitsemuksellisia vitamiineja ja proteiineja, jotka pehmentävät, tasaavat, parantavat ja ravitsevat ihoa.

Aloita tämän jälkeen avokadon ripustamiseksi ja lisäämällä lusikka täynnä aloe-geeliä, ennen kuin asetat sen maskiin.

10. Piparminttu mantelin ja glyseriinin kanssa:

Minttuuutteet välittömästi huuhtoutuvat pois myrkkyjä järjestelmästäsi, jota oli pidetty yhtenä monista syistä, miksi rypyt pääosin näkyvät. Manteli tai mikä tahansa pähkinä siinä tapauksessa on ihollemme hyvä erityisesti niiden ravitsemuksellisten arvojen takia, kun taas glyseriini takaa toksiinin puhdistetun ihon, ei mene superkuivaa ja halkeilua.

Murskaus mantelit ja piparminttu lähtee yhdessä ennen glyseriinin lisäämistä liiman tuottamiseksi.

Katso lisää: Luonnollinen ryppyjen hoito

Leave A Comment

63 − 54 =