Kuinka poistaa hilseily pysyvästi? | Tyylit elämässä

Hilseilevät hiukset! Kuka eivät halua tätä? Tällä hetkellä hilseestä tulee yleinen ongelma, ja tällä tavoin kaikki ihmiset, mukaan lukien lapset, joutuvat myös näihin hilseongelmiin. Hilse on pääasiassa syövän kautta seborrheic dermatiitti. Se tapahtuu, kun hiuspohjan öljyrauhaset ylituotantoa ja ajaa kutia, kuivatut hiutaleet ja kuolleet ihosolut. Hilseongelman takia monet ihmiset ovat epämiellyttäviä ja kiusallisia, koska niiden hartioissa on valkoisia hiutaleita.

Millä tavalla to Remove Dandruff Permanently

Näin ollen hilseen poistamiseksi pysyvästi on monia tavanomaisia ​​ja luonnollisia menetelmiä. Kuten tiedät, hilse paranee talvikaudella. Monet ihmiset kuluttavat paljon rahaa eri tuotteisiin hilseiden poistamiseksi pysyvästi.

Miten parantaa hilse pysyvästi:

Millä tavalla to Remove Dandruff Permanently 3

Alla on annettu joitain parhaita menetelmiä, jotka voivat löytää ratkaisun hilseiden poistamiseksi hiuksista pysyvästi.

1. Köynnöksen siemenet:

sarviapilalla-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Sen ansiosta saat hilseilystä vapaat hiukset sekä pehmentää hiustesi. Upota 2 ruokalusikallista fenugreeksiemeniä koko yön. Sitten seuraavana aamuna murskataan siemenet sileään tahnaan, asetetaan joogurteiksi ja hajotetaan päänahalle ja hiuksille. Puhdista pois myöhemmin kuin kuivuu. Se on yksi parhaista tavoista parantaa hilseilyä pysyvästi.

2. Lisäravinteet:

lisäravinteet-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Käytä A-vitamiinivalmisteita, biotiinia sekä B12-vitamiinia päivittäin. Seuraa ohjeita jokaiselle etiketille ottaaksesi ehdotetun annoksen, koska nämä tabletit auttavat poistamaan hilseitä pysyvästi.

3. Neem Lehdet:

neem-lehdet-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Yksi ikävuotta vanhempi kaava lukemattomille hiusairauksille on korkealaatuinen vanha neem. Neem lehdet voivat poistaa hilseilyn pysyvästi päänahasta. Neem-lehdet sisältävät antibioottisia, antibakteerisia, antiseptisiä sekä anti-sieni-ominaisuuksia, jotka luovat vahvan aineen hilseen rinnalla. Lämmitä neem-lehtiä veteen ja heikentää. Käytä tätä vettä pestäksesi hiuksesi myöhemmin kuin tavalliset hiusvedet.

4. Aloe Vera:

aloe vera-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Aloe Vera -geelillä on antibakteerisia sekä anti-sieni-ominaisuuksia ja tunnustetaan vähentävän hilseilemistä yli sen lukemattomia hyötyjä ihollemme ja hiuksillemme. Se poistaa hilse, rauhoittaa ja paranee päänahkaa, joka toimii hyödyllisenä aineena. Smear Aloe Vera -geeli päänahassa ja jätä se jonkin aikaa ja pese sitten vedellä.

5. teepuuöljy:

puiden tee-öljy-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Tämä öljy on erinomainen pysyvä hoito hilseestä päänahasta. Välittömästi liity pieneen määrään pisaroita tavallisessa hiuslakkaöljyllesi sekä hieronta päänahassa.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon hilseestä luonnollisesti

6. Burdock Root:

takiainen-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Valmista voimakas tee takiainen juuri kuumentamalla tämä neljään kupilliseen vettä. Anna yrtit keittää 20 minuuttia. Tyhjennä yrtit verkkokerralla ja anna sen jäähtyä. Käytä tätä teetä hiustenpestä helpottaaksesi hilseilemistä. Burdock-juurta syntyy öljyä, johon liittyy välttämättömiä rasvahappoja, jotka voivat hallita hilse.

7. Hibiscus:

Hibiscus

Tämä on yksi parhaista epätäydellisistä hilseilevistä lääkkeistä, joka on hibiscus jättää liima-aineen. Tämä toimii täysin samoin kuin auttaa myös hiustenne sakeutta. Siksi murskata jotkut hibiscus lehdet lisäksi tahroja liitä teidän päänahan. Pese se pois yli 30 minuutin kuluttua.

8. hilseilevä shampoo:

sampoot-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Käytä yhdessä sinkki pyrithione shampoo plus hilsettä shampoo sulkeva seleeni sulfide, epäsäännöllinen joka päivä päivältä. Varmista, että annat shampoo koota hiuksesi 5 minuuttia. Pese pois ja ehdota tavalliseen tapaan. Suurin osa ihmisistä käyttää tämäntyyppisiä anti hilahampaita hilseen poistamiseksi pysyvästi.

9. Curd And Lemon:

Sitruuna

Sekoita 1 teelusikallinen sitruunamehua, jonka jälkeen käytä vain muutama minuutti ja puhdista se 15-20 minuutin kuluttua. Suorita tämä 2-3 päivän ajan hiljalleen hiljalleen.

Katso lisää: Miten parantaa hilse nopea

10. Castor Plus Oliiviöljy:

Castor-plus-oliiviöljyn-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Tämä on toinen erinomainen pysyvä korjaus hilseen käyttämällä risiiniöljyä. Anti-sienen ja antibakteeristen ominaisuuksiensa kautta risiiniöljy voi onnistuneesti hoitaa päänahan sairauden. Tämä öljy on täynnä välttämättömiä ravintoaineita, esimerkiksi aminohappoja, E-vitamiinia ja omega-6-rasvahappoja. Tämä öljy kosteuttaa kuivaa, kutisuttavaa ja hiutalevaa ihoa sekä hyödyt poistaa hilseilyä pysyvästi. Risiinin ja oliiviöljyn sekoitus voi heikentyä ja hieroa päätä. Kiinnitä lämmin pyyhe pään yläpuolelle noin 10-15 minuuttia. Puhdista sitten hyvä luokka shampoo. Se auttaa puhdistamaan päänahan.

11. Kookospähkinä ja hunajakuorinta hilseessä Ilmaista päänahkaa:

Jos olet kyllästynyt käyttämään keinotekoisia hiusten puhdistusaineita, jotka myydään kaupallisesti ja jos ne eivät toimi sinulle, niin on aika siirtyä luonnollisiin tekniikoihin hilseiden poistamiseksi pysyvästi. Kookos ja hunaja ovat kaksi parasta ainesosaa, jotka voivat vähentää hiljaa hitaasti mutta tehokkaasti ja estää sen tulemasta takaisin. Tarvitset vielä muutama asia kuin vain kaksi peruskomponenttia. Ainekset ovat kookosöljy (2 tl), oliiviöljy (sama) ja hunaja (sama). Ensin sinun on sekoitettava kaksi ainesosaa sopivaan astiaan, esimerkiksi kulhoon. Jos tahna ei näytä liian paksuilta, voit aina lisätä jogurtin siihen. Käytä sitä varovasti hiuspohjalle ja syvä hieronta.

kookos-ja-hunaja-kuorinta-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Varmista, että tahna saavuttaa hiusten juuret. 10-15 minuutin kuluttua jätä se ja anna sen kuivua noin puolen tunnin ajan ja huuhtele se sitten shampoosin avulla. Pat hiukset kuivataan ja hiukset ja päänahka tuntuvat melko rennolta ja mukavalta tässä vaiheessa. Jos päänahka kutistuu, pese se uudelleen ja sitten se on kunnossa. Tämä kerran päivittäin auttaa sinua pääsemään eroon hilseestä onnistuneesti.

12. Aspiriini:

Tiedätkö, miten poistaa hilseitä pysyvästi käyttämällä aspiriinihoitoa. Se kuulostaa kummalta, mutta tämä on yksi hienoimmista prosesseista, jotta pääsimme eroon hilseestä pysyvästi. Sinun on otettava kaksi aspiriinilevyä ja pudotettava kappaleiksi, kunnes se ottaa jauhemuodon ja pitää sen säiliössä. Ota säännöllinen shampoo, lisää se kulhoon ja nyt voit hieroa hiuksia kuin tavallisesti.

aspiriini-to-eliminoida-hilseen pysyvästi

Se on yksinkertaista, olet juuri lisännyt lääketieteellisiä aineita shampoonasi. Sen ei pitäisi olla liian vaikea upottaa sitä, eikö? Shampoon pesun jälkeen tuntuu, että shampoo sekoitettuna aspiriiniin on päällystetty päänahassa ja ettei hiukan kulmassa ole enää haitallisia aineita tai hilsejä, ja päänahka tuntuu melko rennolta verrattuna siihen, mitä yleensä tuntuu. Eikö ollut niin helppoa? Periaatteessa tämä toimii niin hyvin, koska aspiriinilla on salisylaatteja, mikä auttaa päänahan puhdistamisessa.

Millä tavalla to Remove Dandruff Permanently 2

13. Sitruunamehu:

sitruunan mehuun irrottamisesta hilseen pysyvästi

Sitruunamehu sekoittuu leivin soodaan, ja se antaa mahtaville tavaroille, jotka vähentävät hilseilyä ennen kuin voit vilkaista. Tarvitset vähän enemmän kuin vain kaksi asiaa. Ota 3 rkl tuoretta sitruunamehua ja leivinjauhetta. Ja ota astia, joka sisältää sopivan määrän omenoiden etikkaa. Sinun täytyy ottaa ensimmäinen ainesosien sarja ja laittaa se sisälle kulhoon ja sekoittaa sen hyvin, kunnes se muodostaa tahna. Käytä nyt liimaa hiuksiin ja jätä se 10 min. Nyt pese se pois. Voit käyttää omenisekkiviiniä jälleen sopivana hoitajana.

14. Fuller's Earth:

Fullers maametalleja irrottamisesta hilseen pysyvästi

Cupin Fullerin maapallon lisäksi pari rkl sitruunamehua (aikaisemmin sekoitettu veteen) voi osoittautua yksi parhaista luonnon hoitoja päästä eroon hilse pysyvästi.

15. Munakoiso:

munankeltuaisen-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Tarvitset kaksi munankeltuaista (riippuen hiustesi pituudesta) ja sekoita se kulhoon. Levitä keltuaiset kuiville hiuksille ja peitä pään suihkukannella. Muovipussi tekee työtä myös. Pidä se näin tunnin ajan ja pese hiukset hyvin shampoosilla. Hiukset ovat nyt vapaat kaikista hilseistä.

16. Valkosipuli:

valkosipuli-irrottamisesta hilseen pysyvästi

Tarvitset valkosipulin (valkosipulin kynttä) yhdessä yhden rkl hunajan kanssa. Murskaa ne ja sekoita jauheinen muoto yhteen yhden rkl hunajan kanssa ja muodosta tahna. Levitä hiuksiin ja hierontaan. Pese se sitten shampoolla. Voit tehdä tämän ennen tai ennen kylpyyn ottamista.

Kuten tiedät, hilse paranee talvikaudella. Monet ihmiset kuluttavat paljon rahaa eri tuotteisiin hilseiden poistamiseksi pysyvästi. Tämä artikkeli vihdoin antaa sinulle johtavan sen suhteen.

Leave A Comment

81 + = 91