Kuinka poistaa hilse kasvossa Tyylit elämässä

Yleensä ihmiset tietävät, että hiljaton hämärtyminen on epätasainen pinnan kunto, joka usein tapahtuu pään kohdalla. Kuitenkin monet tämän kärsivien ihmisten kärsivät nenän sivuilla olevista asteikoista, korvat, jotka ovat melko punaisia ​​ja karkeita ja jotka voivat olla myös korvien taakse, silmien puolella tai nenän sivuilla tai leukaan tai otsaan, nämä voivat aiheuttaa päänahan tilan. Nämä voidaan levittää takana ja myös kehon etuosille.

Nämä ovat usein bakteerien laukaisijoita, ja nämä aiheuttavat siksi punertavia kiehujia tai pieniä pimplejä. Tätä pitäisi käsitellä ennen kuin tämä leviää muihin kehon osiin. Ihmiset yrittävät pistellä tätä, mikä usein pahentaa tilannetta ja johtaa edelleen infektioon.

Millä tavalla to Remove Dandruff on Face

Syyt ja syyt hilseessä kasvoihin:

Tällaisia ​​hiutaleita ei ole pysyvästi käsitelty. Näitä voidaan kuitenkin tarkistaa, jos asianmukaisia ​​kosteusemulsioita ja lääkekäsittelyjä käytetään paikallisesti. Usein näitä voi ilmetä hormonaalisilla syillä, jotka voivat olla varsin mahdollisia, koska henkilö joutuu erilaisiin hormonaalisiin muutoksiin koko kehossaan.

Joskus kilpirauhasen toiminta tai liiallinen stressi voivat johtaa väärään toimintaan ja epäasianmukaiseen öljyneritykseen, joka voi johtaa tähän ongelmaan. Myös henkilön säännöllinen rutiini tulisi ottaa huomioon tietääkseen miksi henkilö kärsii tästä ehdosta. Perusasia, jonka henkilön pitäisi tehdä tämän valvonnan alaisena, on pitää pää puhtaana. Tätä varten erilaisia ​​voiteita ja lääkkeitä kerma löytyy. Jos ongelma on myös silmäkulmassa, tulee kokeilla erilaisia ​​muita hoitoja.

Katso lisää: Kuinka kohdata vakava hilse

Kuitenkin tiedetään, että pyritorion sinkkisaippua voi olla varsin hyödyllinen tässä tilassa, mutta niitä on käytettävä reseptilääkkeissä. Näitä voidaan käyttää muiden lääkkeiden kanssa, joiden tiedetään olevan myös tehokkaita tämän tyyppisissä sairauksissa. On myös havaittu, että stressi voi olla tärkeä syy tämän ongelman laukaisemiseen.

Jos henkilö säilyttää alueet puhtaina, hän kuitenkin voi silti nähdä tämän kärsivän ja tämä ongelma ei ole kunnolla hoidettu. Syynä tähän voi olla huono ruokavalio ja stressi. Ahdistuneisuus liittyy usein hormonien väärästä toiminnasta, joka voi johtaa useisiin tällaisiin ongelmiin. Näitä tulisi pitää tarkkailemalla keskustelemalla psykologin kanssa ja lisäämällä myös ruokavaliota. Henkilö pitää saada hedelmää ja muita ravintoaineita asianmukaisesti, jotta keho toimisi kunnolla sisältä. Usein immuunijärjestelmä yrittää torjua tämän ongelman, joka edelleen johtaa tähän. Joten nämä pitäisi tehdä perusteellisen tarkkailun pään suurella mikroskoopilla lääketieteen ammattilainen.

Katso lisää: Hilseessä kulmakarvojen hoitoon

Kuinka käsitellä hilse kasvona:

1. Saippua puhdistusaineita voidaan käyttää kuten ketokonatsoli-palkit tai jopa kermanmuotoina kerran tai kahdesti päivässä päästä eroon hilseestä kasvot. Tämä on pidettävä ennätyksellisenä 4 viikon ajan, ja jos ehtoa ei ole parannettu, lääkäriä on kuultava perusteellisen tutkimuksen yhteydessä.

2. Calcineurin-inhibiittoreiden tiedetään olevan myös tehokkaita näissä ongelmissa. Lääkäreiden on neuvottava ongelman leviämisen laajuudesta. Sitä pitäisi sen mukaisesti hoitaa.

3. Hydrokortisoni-rasvaa voidaan hakea muutaman päivän ajan nähdäksesi, onko parannusta. Tätä tulisi noudattaa myös rutiiniluonteisesti, jotta tätä voidaan hoitaa hilseilemällä kasvoilla kunnolla. Erilaisia ​​lääkkeitä voidaan myös ehdottaa ongelman hoitamiseksi kasvojen ja muiden kehon osien kohdalla.

Katso lisää: Krooninen hilse 

Leave A Comment

63 − = 55