Kuinka parantaa Cure Vaikea hilse Tyylit elämässä

Kuinka voit parantaa vakavaa hilseä? Hilse on erittäin yleinen prosessi tai ihon kunto, jonka lähes kaikki ihmiset kärsivät kerran elämässään huolimatta iästä tai muusta etnisestä alkuperästä. Tämä on tuskallinen ja epämiellyttävä ongelma, jota kuiva, kärpäinen päänahka höystää hiutaleet muutoin möhkäleillä. Se ahdistaa ei välittömästi päänahan, mutta myös korvat, kulmakarvat, sivut nenä, parta, ja vähemmän yleisimmin keskellä rinnassa.

vaikea dandruff

Vaikea hilse on tyypillisesti ihmisen päänahassa olevan luonnollisesti esiintyvän sienen ylijäämä. Lääketieteellisiä hilseileviä shampooja on saatavilla hoitamaan tätä. Vauvoissa kutsutaan "kehto cap", kun taas teini-ikäisille on kuvattu "druff" lyhyesti. Ylivoimaiset tapaukset voivat aiheuttaa voimakasta kutinaa, pysäyttämätöntä naarmuuntumista ja polttamista.

Etusivu korjaustoimenpiteitä Hoito Vaikea hilse:-

Tässä on luettelo yhdeksästä tehokkaasta korjaustoimenpiteestä vakavan hilseongelman varalta.

1. Anti-hilse shampoo:

On erittäin tärkeää, että hiukset hoidetaan näillä tuotteilla kerran päivässä odottamassa oireita alle valvonnan lisäksi kahdella muulla tavoin 3 kertaa viikossa. Siksi tämän shampoon tulisi sisältää kivihiiliterva, seleniumsulfidi, salisyylihappo, ketokonatsoli, sinkkipyritioni jne..

Katso lisää: Märkä hilse

2. Vältä stressiä:

Jotta parannat hilseestä karvoista, on tärkeää, että pysyt erossa stressistä ja huolestuttavista tilanteista. Sinun täytyy tietää, että stressi on vastuussa hilseen esiintymisestä. Yritä selvittää stressi pois muutoin sopimus stressi ylimääräisiä terveellisiä, tehokkaasti.

3. Terveellinen syöminen:

Käytä terveellistä ruokavaliota. Mitä laitat kehoon, on törmäys siihen, mihin kehosi vastaa. Haitallisten elintarvikkeiden, kuten pikaruokien, sokerimaisten elintarvikkeiden jne. Ylijäämä vaikuttaa usein päänahan, ihon tai hiusten ongelmia kohtaan.

Katso lisää: Kulmakarvojen hilsettä

4. Suola:

Suolalla on tehokas rooli hilseessä, se on luonnollinen kuorinta, koska se poistaa lisäöljyt sekä kuolleet hiutaleet. Ota 3 pöydän lusikat suolaa ja hankaa suolaa hiuksillesi, kun taas kuivuu 2-3 minuuttia. Seuraava, shampoo heti ja toista tämä menettely kerran viikossa.

Lue lisää: Suola hilseensä

5. Apriko-siemenet:

Liota muutamia fenugreek siemeniä koko yön mainoksen seuraavana aamuna jauhaa sen tekemään hieno tahna. Pistä tämä tahna pään päälle ja jätä se noin ½ tunniksi. Pese sitten shampoo. Toista tämä prosessi kaksi kertaa viikossa.

vaikea-hilse-hoidon

6. Pese pois hiki:

Sinun täytyy tietää, että hiki voi ärsyttää päänahkaa. Kun ihastut, suihkuttaa ja shampoo mahdollisimman pian. Hiki kiihdyttää ihosolujen hilseilyä ja ärsyttää päänahkaa.

Katso lisää: Krooniset hilseilevät syyt

7. Apple Cider Etikka:

Etikka on monenlaista kuin varovasti hapokas, kun taas shampoot ovat voimakkaasti alkalisia pH: ssa Etikka etikka voi auttaa tappaa bakteereja sekä sieni kasvaa päänahkaisi sen lisäksi, että poistaa hiustenhoitotuotteista kertynyt kertymä. Sekoita omenaviidetettu etikka 1: 3-suhteissa veden läpi; koska se on suurin osa seoksesta. Liitä etikka hiuspohjalle suihkun alussa ja pese lopussa. Toista tämä käsittely odotettaessa haluttuja tuloksia.

8. Snake Gourd:

Käärmeen kurpittamaton mehu on tärkeä keino välttää ja parantaa hilse. Siksi sinun on puhdistettava mehua päänahassasi ja karvoillasi. Tämä tavallinen hilseensuoja voidaan valita tuoreen sokerijuurikasmehun avulla, jotta sen arvo suurennettaisiin.

9. Tea Tree Oil:

On lääketieteellisesti todettu, että teepuuöljy on luonnollinen sienilääke sekä hyvä antiseptinen aine. Joten yhdistää 5-10 tippaa teepuuöljyä shampoonasi ja huuhtele hiuksesi tavalliseen tapaan. Shampoo hiukset, sekoita 1 rkl teepuuöljyä, joka haluaa 1 muki lämpimän veden, muuten Aloe Vera -mehu, levitä päänahkaan ja anna sen istua hetken. Kosketa ylimääräistä kosteutta, mutta vältä pesua.

Leave A Comment

48 − 43 =