Kuinka päästä eroon Jock Itch kotona korjaustoimenpiteitä Tyylit elämässä

Jock Itch on sieni-infektio ja tunnetaan myös nimellä Tinea Cruris. Se tapahtuu, kun altistuu tiettyä sientä. Tavanomainen alue, jossa ongelma ilmenee sekä miehillä että naisilla, sisältää sukuelinten osat, nivus, sisärenteet ja pakarat. Kun ongelma ilmenee, oireet, joita saatat tuntea, ovat ihon hilseily, kutina, palava tunne ja punoitus.

Ihmiset, joilla on heikko immuunijärjestelmä, ovat alttiimpia tästä ongelmasta kuin toiset. Lisäksi on tärkeää tietää, että infektio on vähän tarttuvaa. Se on epämiellyttävä ja melko hämmennys niille, jotka kärsivät siitä. Alla on lueteltu kodin korjaustoimenpiteet ja luonnolliset hoitomuodot, joiden avulla voit päästä eroon jock itchista turvallisessa ja tehokkaassa ympäristössä. Sinun tarvitsee vain seurata sitä asianmukaisella huolellisuudella rutiininomaisesti.

hoito Of Home Remedies For Jock Itch

Hoito kodin korjaustoimenpiteitä Jock Itch:

1. omenakastikeetikka:

Laimenna omenaviinietikka vedessä ja käytä sitä huuhtelemaan infektio. Tähän nesteeseen voidaan käyttää tl-vettä tähän tarkoitukseen. Anna sen kuivua noin 10 minuutin ajan pesun jälkeen ennen kuin käytät kylmää vettä huuhtele se kokonaan. Tämä on tehtävä 2-3 kertaa päivässä oikean tuloksen saavuttamiseksi.

2. Tea Tree Oil:

Tämä on yksi neste, joka tunnetaan antibakteerisista ja antiseptisista ominaisuuksista. Teepuuöljyllä on myös joitain puhdistustoimintoja, jotka varmasti auttavat hyvältä irtoamiselta. Kutinaa ja tulehdusta voidaan myös parantaa. Käytä teepuun öljyä iholle suoraan puuvillapalloa noin 2-3 kertaa päivässä halutun tuloksen saavuttamiseksi.

3. Puhdistus:

On erittäin tärkeää, että infektoituneet alueet puhdistetaan hyvin, jotta infektio ei pysy leviämässä vieläkin enemmän. Niinpä myös jock-kutinaa varten sinun on puhdistettava alue kylmällä vedellä ja kuivua hyvin huolellisesti. Varmista, että käytät erillisiä pyyhkeitä tartunnan saaneelle alueelle ja muulle keholle.

4. Alkoholi:

Alkoholi on ihana jock itch home remedy ja voit käyttää sitä useita kertoja päivässä täydelliseen puhtauteen ja helpotukseen. Jotta voit seurata tätä, sinun on otettava lääkealkoholi kulhoon, dip puuvillapallo siihen ja sitten tartuttaa tartunta-alue tämän.

5. Listerine:

Mahtava jock itch -hoito on yksinkertainen Listerine. Voit yksinkertaisesti ottaa jonkin verran Listerineä puuvillapalloon ja sitten tartuttaa tartunnan. Se itkee hieman aluksi, mutta sitten se antaa sinulle paljon helpotusta.

6. Etikka:

Sekoita valkoviinietikkaa ja vettä suhteessa 1: 4 ja sitten puuvillapallin avulla tarttua tartunta-alueeseen samalla tavalla ja älä pese sitä. Vaihtoehtoisesti voit sekoittaa valkoista etikkaa yhdessä kookospähkinäöljyn kanssa jock itch -hoidon kanssa.

7. Valkaisu:

Erittäin yleinen korjaus jock kutinaan on normaalin valkaisuaineen avulla. Sinun on tehtävä jotain valkaisujauhetta ja sekoita se sitten käyttämääsi kylvynveteen. Nyt vesi on lämmin. Liota infektoituneeseen osaan vähintään 15 minuuttia.

8. suola:

Suolalla on paljon vaikutusta kutinaa ja allergioita, kuten jock kutinaa. Sinun tarvitsee vain ottaa noin 250 g suolaa ja sekoita kylpyveden kanssa. Aseta nyt kylpyamme noin puolen tunnin ajan ja toista tämä joka ilta.

9. Sipuli:

Varma ammuttu jock itch kotiin korjaamiseksi on sipuli. Tätä varten sinun täytyy ottaa sipuli ja keittää sitä hieman. Tämän jälkeen sinun on tehtävä tahna tästä ja haettava tartunta-alueella ja anna sen levätä. Tämän jälkeen voit huuhdella osan.

10. Valkosipuli:

Tämä on anti-sieni ominaisuuksia, jotka voivat auttaa paljon tässä tapauksessa. Ota vain muutamia valkosipulin kynsiä ja tee tahna näistä. Käytä nyt tartunnan saanutta osaa. Vaihtoehtoisesti voit myös sekoittaa valkosipulinkynsiä oliiviöljyyn ja levittää sitä alueelle.

Katso lisää: Luonnolliset korjaustoimenpiteet aborttiin

11. Sooda:

Ota leivinjauhetta ja sekoita se sitten veteen ja pistä se sileä liete. Kun olet valmis, käytä sitä infektoituneella alueella ja anna tämän tahna kuivua luonnollisesti. Kun olet kuivunut, pestä se kylmällä vedellä ja pistä alue kuivaksi.

12. Kookosöljy:

Yksi yksinkertaisimmista keinoista jock itch -hoito, voit käyttää kookospähkinäöljyä säännöllisesti jopa ehkäisemään oireet kasvavat. Tätä varten voit ottaa kookospähkinäöljyä ja hakea sitten tartunnan saaneelle alueelle ja antaa sen levätä jonkin aikaa ja jopa huuhtele sitä.

13. Maissitärkkelys:

Jockin kutinaongelmat lisääntyvät entisestään, kun alueita ei tapeta kuivana ja kosteutta alueilla. Ota maissitärkkelys ja levitä sitten alueelle ja anna sen liottaa ylimääräistä kosteutta.

14. Kaurapuuro:

Tämä on hieman outoa, mutta todistettu korjaustoimenpide ehdottomasti. Ota kaurapuita jauhetta ja kaada kylpyamme lämpimään veteen. Nyt joka ilta liota noin puolen tunnin ajan ja kunnes oireet vähenevät ehdottomasti.

15. Vauvan jauhe:

Tämä on lievä valikoima jauhetta ja ei edes koske kuivaa ihoa lainkaan. Vain vauva-jauhe ja sitten hakea iholle niin, että se pitää kosteuden pois ja myös oireet allergiat ja jock kutina pois koko ajan.

Katso lisää: Home korjaustoimenpiteitä hyttynen Bite

16. Auringonvalo:

Tämä on ikivanha korjaustoimenpide, koska pitkään ihmiset tietävät, että auringonvalolla on luonnollisia antibakteerisia ja anti-sieni-ominaisuuksia, jotka auttavat tappamaan kaikki bakteerit, jotka ovat syy kutinaa ja allergioita. Voit ajaa auringonvalossa jonkin aikaa joka aamu parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

17. Hunaja:

Tämä on myös erittäin vanha korjaus jock itch -ongelmille. Se on myös erittäin helppo seurata. Sinun tarvitsee vain ottaa hunajan pullo hyllyistä, ottaa käsiisi ja hakea varovasti allergiseen alueeseen ja anna sen levätä puolen tunnin ajan.

18. Lääkkeiden saippuat:

On erittäin tärkeää, että sinun tulee vaihtaa saippuaa, kun kärsii jock kutinaa ja käytät yrtti- ja lääkesaippuaa. Varmista myös, että kukaan ei käytä samaa saippuaa, koska se voi levittää infektiota entistä enemmän.

19. Hiustenkuivaaja:

Tämä on erittäin helppo ja tavallinen keino pitää ihosi puhtaana ja käyttää sitä säännöllisesti. Sinun on vain varmistettava, että käytät sitä turvallisesti. Se tarkoittaa, että sinun ei missään tapauksessa pitäisi puhaltaa kuivaajaa hyvin lähellä tartunta-aluetta.

20. Piparminttuöljy:

Me kaikki tiedämme, että piparminttuöljy on osa aromaterapian koko pakettia ja on yksi hoitoihin käytetyistä eteerisistä öljyistä. Nyt parantamaan jock kutinaa, voit ottaa muutama pisara piparminttuöljyä ja hakea sitten tartunta-alueella uimisen jälkeen joka päivä.

Katso lisää: Kotihoidot Bipolaariseen häiriöön

21. Jasmine Oil:

Jasminiöljyn ja oranssinvärisen öljyn yhdistelmä on erittäin tehokas, kun se on helppo helpottaa jock kutinaa. Sekoitetaan molemmat yhtä suuressa määrin ja sovitetaan sitten suoraan allergisiin alueisiin päästä eroon tulehduksesta.

22. Kamomillaöljy:

Tämä öljy tunnetaan vuosia sen jäähdytysominaisuuksien vuoksi ja on siten hyvä ajatus myös tähän tarkoitukseen. Yksinkertaisesti ottakaa osaa puuvillapalloon ja levitä sitten tartunta-alueella jonkin verran jäähdytykseen ja nopeaan vapautumiseen ärsytyksestä.

23. Rypäleen hedelmäsiemenet:

Tämä ei ole kovin suosittu, mutta erittäin hyvä korjaus jockin kutinaan. Mitä voit tehdä on ottaa ja jauhaa siemeniä ja sitten hakea alueille tai käyttää kasviperäisiä voiteita ja pesee rypäleen siemeniä uutteita niissä.

24. Aloe Vera:

Tämä on luonnollista tulehdusta ehkäisevää ominaisuutta ja on siten erittäin hyvä jock-kutinaa varten. Voit käyttää Aloe Veran hyytelöä suoraan tartunnan saaneilla alueilla tai voit käyttää niitä kosmeettisia valmisteita Aloe Vera -uutteiden kanssa.

25. Alusvaatteet:

Puhdas- ja puuvillavaatteiden käyttö on äärimmäisen tärkeää. Varmista, että valitset puuvillaa ja erittäin puhtaita alusvaatteita minkä tahansa elastisen ja nailonvihreän ympärille parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Jock kutkat ovat hyvin yleisiä ongelmia sekä miehillä että naisilla ja jock kutina hoito ei ole tiedossa monille ihmisille. Tämä on kuin mahdollisuus tutustua asioihin ja käyttää niitä.

Leave A Comment

59 − = 58