Kuinka päästä eroon Black Eye Fast Tyylit elämässä

On monia syitä, miksi henkilö on mustavalkoisena. Tämä ongelma on pahasti näkyvä ja kiusallinen, mutta myös sellainen, joka tuo mukanaan ongelmia ongelmia, näkökykyä, epämukavuutta ja jopa kipua monissa tilanteissa. Mukaan ammattilaisten, syihin liittyvät musta silmä sisältää allergisia reaktioita, vammoja nenän kautta, purra, leukakirurgia, hampaiden infektio, ihon infektio ja jopa isku kasvot.

Kuinka päästä eroon Black Eye Fast Tyylit elämässä

Se tuo myös päänsärkyä ja turvotusta alueella joitain oireita. Kuitenkin, kun olet tietoinen ongelmasta, seuraava paras asia on tutkia kotiin korjaavia parannuskeinoja varten sama. Alla olevassa luettelossa on joitain huippuluokkaa kodinhoitoja, jotka voidaan valita. Tätä voidaan käyttää säännöllisesti näkyvien hoitotulosten saavuttamiseksi mustalla silmällä ja nopealla tavalla.

1. Lämmin puristus:

Tämä on yksi korjaustoimenpide, joka olisi tehtävä päivän tai kahden mustan silmän tapahtumisen jälkeen. Lihavoita voidaan levittää vaurioituneelle alueelle verenkierron parantamiseksi. Tämä auttaa veren kiihdyttämisessä ja nopeammin paranemisessa. Puhdas liina kastetaan lämpimään veteen ja ylimääräinen neste pitää poistaa ennen silmän levittämistä. Tämän pitäisi tapahtua 10 minuutin ajan noin 2-3 kertaa päivässä tulosten saavuttamiseksi.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä silmien kutinaa

2. Jääkäyttö:

jää

Käytä heti mustan silmän jäätä, jos haluat nopean korjaavan ongelman. Tämä auttaa vähentämään sisäistä verenvuotoa sekä ehkäisemään mustan silmän mustelmia. Ota jääpala musliinikankaalla ja pidä sitä silmissä seuraavan 20 minuutin ajan. Tämä on tehtävä useita kertoja päivässä ensimmäisten 48 tunnin aikana.

3. Vaseliini ja Cayenne Pepper:

Ota viisi rkl sulatettua vaseliinia ja lisää tähän 1 rkl kaviiniä. Tämä sekoitetaan ja jäähdytetään. Tätä tulisi käyttää silmien ympärillä varoen, ettei se pääse silmiin. Pyyhi se märällä kankaalla muutaman tunnin kuluttua. Tämä tulisi tehdä 3 kertaa päivässä vakavien mustan silmäongelman tapahtuessa.

4. Witch Hazel -etuja:

Noita Hazel and oil

Ota puhdas puuvillapussi ja pistä se nokkakarhuihin. Käytä nyt tätä puuvillaa mustilla silmillä rauhoittavaa vaikutusta varten sekä kiinnittää mustan silmän parantumisprosessi. Tämä neste on yksi parhaista, joita käytetään mustan silmän kriisin aikana ja tiedetään olevan yksi täydellinen kodin korjaustoimenpiteistä asti päivämäärä. Seuraa ajatusta päivittäin, kunnes ongelma lakkaa.

Katso lisää: Home korjaustoimenpiteitä Hiiva infektiot naisilla

5. Arnica:

Vähentääkseen mustan silmän aiheuttamia turvotuksia arnica on yksi parhaista keinoista käyttää. Se auttaa korjaamaan prosessissa vahingoittuneiden silmien lihakset. Se on saatavilla sekä voide että öljy muodossa markkinoilla. Aloita käytettävä mahdollisimman pian kiinnitettyihin tuloksiin.

6. Perunan viipaleet:

potatto- 6

Musta silmän turvotus ja kipu voidaan hoitaa perunan viipaleiden avulla. Leikkaa se paksuneiksi viipaleiksi, jäähdytä jonkin aikaa ja aseta sitten viipale kosketusalueelle seuraavien 30 minuutin ajan. Peruna voidaan myös raastettua ja pitää silmissä samoja etuja varten.

Katso lisää: Hampaiden valkaisu kotona

7. Comfrey-sovellus:

Tee tahna komfrey juuret vähän vettä ja soveltaa tätä vaikutusalaan päivittäin parhaita tuloksia musta silmä ongelma. Voit myös valmistaa comfrey-juurisatee ja upottaa pesulappu siihen, jotta musta silmäalue pakataan.

Leave A Comment

+ 14 = 18