Kuinka näyttää luonnolliselta nuoremmalta? | Tyylit elämässä

Näytätkö nuorempana? Onko mikään tekee sinusta nuorempia luonnollisestikin? Sitten kyllä ​​on olemassa monia luonnollisia menetelmiä, joiden avulla voit katsoa luonnollisesti. Ikääntyneet ihmiset ovat ikäryhmissä etsimässä lääkettä, joka näyttää nuoremmalta, upealta ja elinvoimaltaan huolimatta ikääntymisestä.

Kun katsot ikääsi nuorempana, fantasia ei ole pelkästään säilynyt naispuoliselle ihmiskunnalle kuin ihminen itsekin tuntee menetelmiin tai tekniikoihin, jotka voivat tuoda takaisin kerran kadonneen loiston ja armon. Siksi tämä on räikeää aikaa, jolloin ihmiset epätoivoisesti etsivät menetelmiä, vinkkejä ja temppuja nuorentaa ja palauttaa vanhan päivän glamouria, että he ovat menettäneet, altistumatta hoitoihin, edistyneeseen kosmeettiseen apuun ja jopa menemään veitsen alla pidetään vaihtoehtoisena.

Millä tavalla to look Younger Naturally

Paras tapoja ja vinkkejä nuorempaan luonnolliseen katseluun:

On niin paljon vinkkejä ja tapoja, joilla voit näyttää luonnollisemmalta nuoremmalta. Lue tämä kirjoitus huolellisesti, jotta saat nuoremman näköisen ihon.

1. Vältä auringonvalon ja tupakoinnin savukkeita:

Millä tavalla To Look Younger Naturally 1

Auringon UV-säteet voivat vahingoittaa ihoa ja häivyttää ihoa, jolloin tahriin ja SPF-aurinkosuojatuotetta auttaa suojaamaan ihoa, jos käyt ulkona pitkään aikaan. UV-säteillä ja savukkeilla on syöpää aiheuttavia aineita, jotka voivat vanhentaa kehon ja ihon.

Katso lisää: Kuinka käyttää aurinkovoidetta

2. Oliiviöljy:

Millä tavalla To Look Younger Naturally olive oil

Hapetus- ja pelkistysprosessit voivat johtaa ihosolujen kuolemaan vapaiden radikaalien järjestelyllä. Oliiviöljy on rikkaita yhdisteissä, jotka vähentävät hapettavia vaikutuksia. Antioksidantit siellä oliiviöljyssä puolustavat ihoa vieressä saastumisen ja soveltamisen oliiviöljyä ennen muuten kosketuksen jälkeen aurinko auttaa suojaamaan ihoa UV-säteillä.

3. Kuluta 5 Hedelmien annoksia lisäksi vihanneksia päivittäin:

Millä tavalla To Look Younger Naturally fruits

Ne ovat täynnä antioksidantteja ja syöpätaisteluominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua näyttämään nuoremmilta. Antioksidantit ovat ravintoaineita, jotka neutraloivat vahingollisia vapaita radikaaleja solutasolla. Antioksidantit voivat auttaa sinua näyttämään nuoremmalta kuin vapaiden radikaalien lähde kehon plus iho ikääntymään nopeasti. Hedelmät ja vihannekset, jotka ovat pääosin hyvin antioksidantteina, ovat marjoja, granaattiomenaa, viinirypäleitä, kalaa, punaista kaalia ja ruusukaalia. Tämä on eräs parhaista vastauksista siihen, miten ihoa voidaan tarkastella nuoremmalla luonnollisella tavalla.

4. Valkoista hymynne:

Mikään ei sano murhenäytelmää kuin ihanteellinen, valkoinen hymy. Onnettomasti vuosien kahvia ja alkoholeja voi tosiasiallisesti periä arvojamme helmiäisillä valkoisilla. Ylivertainen tapa taistella tätä on niellä kaikki mustelmia nesteet koko olki plus sijoittaa valkaisevaa hammastahnaa. Yksi helpompi temppu on pukeutua huulipunaa sinisiä muuten punaisia ​​alivärisiä, jotka eroavat toisistaan ​​oranssiksi, muutoin ruskeiksi, koska tämä tarjoaa valkoihoisten hampaiden hämmennystä hetkessä.

5. juoda runsaasti vettä:

Tiedätkö, miten nuorempi näyttää ihoa vedellä? Vesi on äärimmäisen tärkeä kehon parhaalle toiminnalle, ja sen on pidettävä riittävän paljon vettä ottaessaan korvaamatta väsymättömän veden menetyksen (kuten murto-osa normaaleista biologisista prosesseista, kuten hikoilu ja virtsaaminen). Jos me hankimme kuivattua vartaloa, yritämme korvata menetetyn veden määrän siirtymällä nestettä kriittisiin elimiin, kuten sydän ja maksa, jolloin vedestä poistuu iho, joka johtaa ihon vaurioitumiseen, joten on pidettävä riittävä määrä vettä (vähintään 2 litraa päivässä).

6. Deal Your Stress:

Se ei ole myytti, joka ylittää rasituksen oppaan harmaille hiuksille, mutta korostaa koko ajan voi ohjata hiustenlähtöä, kuiva iho, hauras kynsien sekä tehdä akne huonompi plus kun kortisoli on ilmainen huonoon stressiin ... Cortisol hajoaa ihosolut, jotka johtavat ryppyihin, joten hallitsemaan stressiäsi harkitsemalla 100 tapaa vähentää stressiä.

7. Lopeta tupakointi:

Millä tavalla To Look Younger Naturally stop smoking

Tupakointi nopeasti rakentaa näytät vanhemalta tekemällä hampaasi ja kynnet keltaiseksi lisäksi ihosi wrinkly kuin tupakointi estää vähemmän verta ja happea saamasta ihoon.

Katso lisää: Kurkuma Skin Glow

8. Harjoittelu Nuorempaan katsomaan Pidä kehoasi Nuorena:

Millä tavalla To Look Younger Naturally workouts

Harjoitus voi auttaa pitämään sinut sopivan painon mukaan; raskas ihmiset ovat taipuvaisia ​​katsomaan isoja kuin ne. Harjoittelu voi vähentää vaaraa sairauksien ehkäisemiseksi, jotka voivat vanhentua. Lisäksi parantaa verenkiertoa ja pitää lihakset tiukkenevan ja tarjoavat sinulle ylimääräisen nuorekkaan ulkonäön. Harjoitukset ovat yksi parhaista vinkkeistä nuoremman ulkonäön iholle.

9. Nukkuminen riittävänä oikeassa asennossa:

Millä tavalla To Look Younger Naturally sleep well

On suositeltavaa, että 6 - 8 tuntia tavallista nukkua yössä auttaa vapaita kasvuhormoneja, jotka pitävät ihon terveinä ja hyvin ravittuina. Paikan, jossa voimme nukkua, voi vaikuttaa myös ihoon, sillä lepäävät sivut tuottavat ylimääräistä painetta kasvojen iholle, mikä saattaa lisätä ylimääräisiä ryppyjä, muuten ihon rypyt, joten mieluiten henkilön täytyy nukkua suoraan selälleen. Hyvin nukkuminen tekee sinusta myös luonnollisemmaksi.

Katso lisää: Höyrystin kasvoille

10. Face Jooga for Veistetty Look:

Millä tavalla To Look Younger Naturally yoga

Kuinka tehdä ihon näyttävät nuoremmalta käyttämällä joogaa aseena on varmasti varsinainen huijaus, jota voit aina löytää kunto- ja kauneuslehdissä. Jooga erityisesti kasvoille auttaa sinua sävyttämään ihosi, mikä tekee siitä kiinteämmän ja tiukemman, mikä auttaa sinua saavuttamaan tyylikkään, nuorekkaan muotoilun ilmeen. nämä ovat helppoja ja tarvitsevat ulkopuolista tai ammatillista neuvontaa.

11. Hairstyle Change:

Sinun on usein huomannut, kuinka suosikkisi näytössä näyttävät toisinaan nuorekkaalta, kun toisinaan he näyttävät melko vanhalta. Paljon tätä käyttäytymistä on jotain tekemistä sen kanssa, miten käytät hiuksiasi. Sinun täytyy miettiä, kuinka näyttää luonnollisemmalta nuoremmalta kampauksen avulla? Keskimmäisen poikimisen sijaan tai karhennetut hiukset menevät raskaille otsaleille tai sivuosille. Liitä hiukset korkealle poniin alhaisen sijasta ja lisää kiharaja ja pomppia hiuksiisi muutosten tekemiseksi ulkoasuksi.

12. Makeup Wonders:

Side side kampaukset, meikki on myös valtava osa pelata miten näytät. Miten saada nuorempi näköinen iho meikkiä? Vaihda tummemmat sävyt kevyemmille. Vampyyden punaisen huulipunan sijasta valitaan fuksipussin tai mustan luomivärien sijasta ruskean tai sinisen sävyjä. Lisäksi, mitä pienemmät teet kasvot, sitä nuoremmat näytät. muista sekoittaa ihosi vastaamaan ihosi sävyä sen sijaan, että valitsisit tummat tanssit.

13. Älä ota alkoholia ja huumausaineita:

Tupakointi kielletty

Vanhuuden mukana tulee aina silmien reunojen väistämättömät ryppyjä ja ryppyjä, hieman varisjalan jalkoja rintakohdassa tai yksinkertaisesti mah- dollinen pehmennys tai kiinnitys ihoon, joka jää jäljelle kokemusten ikäryhmistä. Pidä poissa ylimääräisestä alkoholista tai huumeista, sillä ne pyrkivät painamaan ihon ikää.

14. Itsetarkastus:

Joillekin ikääntymiselle on ilmiö, joka ilmenee myöhään, mutta monet ihon vanhenemiset alkavat melko epävakaassa iässä. Ainoa keino jäljellä on epätoivoinen tarve saada kerran pirteä iho takaisin itselleen, mutta peukaloida ihollaan, kokeilla erilaisia ​​hoitoja ei ehkä ole todennäköinen ajatus, olkoon se taloudellisesti tai terveydelliseltä. Kuinka sitten näyttää nuoremmalta luonnolliselta kotona? pidä itsesi hyvin pukeutuneina, ei nuhjuiselle mutta hauskalle vaatetukselle, pidä ihoa jatkuvasti valvonnassa ja tietenkin menettää ylimääräisen flab täällä ja siellä antamaan itsellesi terveellisen hehkun.

15. Estrogeenin tarkistus:

Tämä on elintärkeä tieteellisesti todistettu teoria, jossa naiset, joilla on terve seksuaalinen elämä, ovat usein myöhässä tai hitaampia. Tämä johtuu siitä, että naispuolisia hormoneja seksuaalisen kohtaamisen aikana käytetään ja käytetään aina, jotta voit pitää itsesi näköisenä ja tunne nuori.

Leave A Comment

97 − 87 =