Kuinka mantelin öljy auttaa keventämään tummia ympyröitä Tyylit elämässä

Tummat ympyrät ovat huolestuneita kaikille niille, jotka ovat tietoisia niiden ulkonäöstä, koska ne ovat tummia ihokarheita, jotka ympäröivät silmiä. He pyrkivät tekemään yksilön näyttämään vanhalta ja houkuttelevalta. Sen sijaan, että turvauduttiin leikkauksiin tai kalliisiin ihon parantaviin hoitoihin, jotka ovat täynnä kemikaaleja, voi käydä yksinkertaisempia korjaustoimenpiteitä, kuten manteliöljyä, jotta päästäisiin eroon tummista silmän silmukoista.

Tämä artikkeli on silmän avaaja, jossa siinä korostetaan almujaöljyn käytön edut, koska se on yksi yksinkertaisimmista korjata poistamalla tummat ympyrät silmien ympärillä.

manteli oil for dark circles

Syyt Dark Circles:

Tummien syiden, kuten unihäiriöiden, herkän ihon, väsymyksen, yli altistumisen kemikaaleihin perustuvien meikkien, kuten silmäripsien, ripsivärien ja niin edelleen, aiheuttaa syitä. Hoitoihin, kuten manteliöljyn levittämiseen, pitäisi perustua tummien piireiden takia.

Roolia mantelimassasta poistamalla tummat ympyrät:

Manteliöljy on pehmentävä aine, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa silmien ympärillä. Tämä öljyllä on K-vitamiini ja E-vitamiini, jotka ovat erittäin tehokkaita pyyhkäisyjen poistamisessa ja puutteessa silmien ympärillä. Joskus tummia ympyröitä ilmenee ihon kuivumisen vuoksi. Mantelajäähdytys auttaa korjaamaan tätä epätasapainoa ja estää alueen (silmien ympäröimä) olemasta tylsää. Tämän öljyn hierominen auttaa parantamaan tekstuuria ja keventämään ihoa silmien alla, mikä tekee ihosta taipuisaksi ja jopa ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista silmien lähellä. Menetelmät manteliöljyn soveltamisesta tummille ympyröille.

Kuinka käyttää manteliöljyä tummille piireille:

Tässä ovat yksinkertaiset tapamme käyttää manteliöljyä tummille ympyröille.

1. Yksinkertaisesti hierovat manteliöljyä:

edut:

Manteliöljy edistää ihon koostumusta ja välttämättömät vitamiinit ja rasvahapot syvästi ravitsevat ihoa, mikä tekee siitä pehmeän ja joustavan. Se jopa keventää ihon sävyä ja vähentää tummia ympyröitä.

Vaaditut ainesosat:

 • Muutamia pisaroita manteliöljyä

Soveltamisprosessi:

Ihanteellinen tapa käyttää tätä öljyä on ensin pyykkiä alue silmien ympärillä vedellä ja kuivaa pyyhe pyyhkeellä. Seuraavaksi kestää muutaman pisara tämän öljyn sormen vyöhykkeillä hierontaan silmien ympärillä olevalle alueelle. Tämä parantaa verenkiertoa, mikä puolestaan ​​vähentää tummia ympyröitä.

2. manteliöljy aromaattisella öljyllä:

edut:

Aromaattinen öljy sisältää tärkeää vitamiinia, joka parantaa ihon koostumusta ja parantaa verenkiertoa. Kaikki tämä parantaa veren hyytymistä silmien alla ja poistaa tummat ympyrät ja jopa heikentää ihon sävyä.

Vaaditut ainesosat:

 • Muutamia pisaroita manteliöljyjä, joissa on aromaattisia öljyjä, kuten laventeli, kamomillaöljy jne.

Soveltamisprosessi:

Sekoita molemmat öljyt pieneen myrkylliseen kulhoon. Sitten sormet varovasti silmien ympärillä, kunnes se imeytyy ihoon. Jätä se yön yli. Tätä menetelmää on käytettävä päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä reilu ja hehkuva iho

3. manteliöljy ja hunaja tummille piireille:

edut:

Hunaja on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja sillä on luonnolliset valkaisuominaisuudet, jotka vähentävät ihon ja tummien silmien viiltoja .

Vaaditut ainesosat:

 • Yhtä suurta osaa manteliöljystä minkä tahansa orgaanisen hunajan kanssa

Soveltamisprosessi:

Liimaa voidaan valmistaa yhdistämällä manteliöljy ja hunaja yhtä suurina määrinä ja sekoitetaan hyvin. Tämä tahna voidaan sitten upottaa silmien ympäröivälle alueelle, jättää se yön yli ja huuhdella aamulla. Tämä on paras kodin korjaus tummille ympyröille käyttämällä manteliöljyä ja hunajaa .

4. manteliöljy maitojauheella:

edut:

Maitojauhe sisältää A-vitamiinia ja palauttaa ihon elastisuuden ja luonnollisesti keventää tummaa ihoa silmien alla. Kalsium läsnä parantaa kollageenin tuotantoa, joka auttaa säilyttämään ihon kiinteä ja joustava. Makuöljyn ja maitojauheen yhdistelmä olisi ihmeellinen yhdistelmä tummien pienten ympyröiden poistamiseksi.

Vaaditut ainesosat:

 • Yhtä suuri määrä Manteliöljyä ja maitojauhetta

Soveltamisprosessi:

Toinen tapa käyttää manteliöljyä on yhdistämällä se maitojauheen uudelleen yhtä suureksi osaksi. Varmista, että tahnan koostumus on paksu ja että se levitetään silmien alle. Jätä se 10 minuuttia. Tämä menettely on helppo seurata ja antaa nopeita tuloksia.

Katso lisää: Oliiviöljyä hehkuvalle iholle

5. Sitruunamutaliini:

edut:

Sitruunalla on runsaasti C-vitamiinia, mikä helpottaa ihon sävytystä ja iltaa. Kun se sekoitetaan manteliöljyyn, se tekee ihmeitä iholla.

Vaaditut ainesosat:

 • Yksi osa sitruunamehua ja kolme osaa puhdasta manteliöljyä

Soveltamisprosessi:

Tee tämä prosessi ennen nukkumaanmenoa. Sekoita molemmat ainesosat kulhoon ja puhtaalla kasvolla levitä tämä tahna kosketusalueelle ja jätä se yön yli. Pese kasvot seuraavana päivänä aamulla ja käytä päivittäin tehokkaita tuloksia.

6. manteliöljy kookosöljyllä:

edut:

Vuosikymmenien ajan kookosöljyä käytetään kauneuden parantamiseen. Kookosöljyllä on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka auttavat poistamaan vaurioita ja estämään ryppyjä silmäpussien alla ja poistamaan tummia silmänräpäyksiä.

Vaaditut ainesosat:

 • Yhtä suuri määrä mantelien öljyä Coconut Oililla

Soveltamisprosessi:

Sekoittakaa sekä öljy mukavasti, sormenpäillä kevyesti hieromalla sitä tummissa ympyröissä, kunnes se imeytyy ihoon. Jätä se yön yli ja seuraavana aamuna pese se tavallisella vedellä. Tehokkaita tuloksia käytetään säännöllisesti ja katsella ihme tapahtumassa.

7. manteliöljy risiiniöljyllä:

edut:

Hämmästyttävä risiiniöljy sisältää antioksidantteja, sillä on parantavia ominaisuuksia ja paljon rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa, pitävät sitä hydratoituna ja kosteuttavat pidempään. Koska mantelit on pehmentävä, se lukitsee ihon kosteuden.

Vaaditut ainesosat:

 • 4-5 tippaa risiiniöljyä ja manteliöljyä

Soveltamisprosessi:

Sekoita molemmat ainesosat kulhoon ja hierovat sekoita kyseisellä alueella ja jätä se yön yli. Pese kasvot seuraavana päivänä aamulla ja käytä päivittäin tehokkaita tuloksia. Varmista, että teet prosessin ennen nukkumaanmenoa ja käytä puhdasta tai orgaanista risiiniöljyä.

8. manteliöljy Rose Oil:

edut:

Ruusuöljy on erinomainen kosteusvoide, pitää ihon hydratoituneena ja poistaa tehokkaasti silmät tummat silmät. Ruusuöljyn käyttö vähentää stressiä ja pehmentää ihoa. Koska se pitää ihon hydratoituna, iho pysyy elastisena ja parantaa verenkiertoa alusten läpi vähentäen siten tummia ympyröitä riittävän ajan kuluessa.

Vaaditut ainesosat:

 • 3-4 tippaa manteliöljyä yhdessä ruusuöljyn kanssa.

Soveltamisprosessi:

Sekoitetaan sekä öljyä että puuvillapallojen avulla. Ole erityisen varovainen, koska se ei mene silmien sisäpuolelle. Jätä se puoleen tuntiin ja huuhtele se vanhalla vedellä ja pistä se kuivaksi. Käytä sitä 3-4 kertaa viikossa ja katsele muutoksia sinussa.

9. Makea manteliöljy kurkumilla:

edut:

Kurkumilla on voimakas tulehduksenvastainen ominaisuus ja kurkumikumin kumihappo vähentää turvotusta, ryppyjä ja hienoja viivoja. Sen yhdistelmä makean manteliöljyn kanssa auttaa vähentämään tummaa ympyrää ja tekemään sinusta nuorempia kuin koskaan.

Vaaditut ainesosat:

 • 5-6 tippaa makeaa manteliöljyä sekä ripaus orgaanista kurkumaa.

Soveltamisprosessi:

Puhdas, ei-toksinen kulho sekoitetaan 5-6 tippaa manteliöljyä, jossa on kurkuma. Puhdas kasvot levitä sormenpäät silmien alla tai tummat laastarit. Sitten asetetaan lämmin, kostea liina silmien yli ja jätä se vielä 15 minuuttia. Älä ylitä sitä aikaa, kun kurkuma voi tahraa ihoa. Huuhtele normaali vettä ja käytä kolmasti viikossa maagisia tuloksia.

Varotoimenpiteet, joita käytetään manteliöljyn käyttämiseen tummille piireille:

Ole huolellinen käyttää öljyä huolellisesti, jotta se ei pääse silmiin. Pähkinöiden allergisia henkilöitä pitäisi välttää öljy-sovellukset kokonaan. Rancid-manteleista uutetuilla öljyillä voi olla haitallisia vaikutuksia, joten manteleita on valittava huolellisesti. Silmät on suljettava, kun öljyä hierotaan tummille ympyröille. Varmista, että sormien kärjet ovat varovasti kiinni silmien vahingoittumisesta.

On olemassa useita merkkejä, jotka tukevat manteliöljyjä, mutta puhtain muoto voi olla saatavana murskaamalla mantelit ja poistamalla öljy omasta itsestään kotona. Kuitenkin se voi olla ikävä prosessi, joten on suositeltavaa ostaa manteliöljyä yleismyymälöistä itse. Tummat ympyrät varmasti menevät pois, jos käytetään manteliöljyä ahkerasti käyttäen jotakin tässä artikkelissa käsiteltyä menetelmää. On olemassa monia hyviä merkkejä manteliöljyä, jota saat kaupoissa ja jopa osta verkossa. He ovat

 • Khadin mantelikuorisöljy.
 • Hamdard Roghan Badam Shirin Sweet Manteliöljy.
 • Green Canyonin manteliöljy.
 • Kama Ayurveda Orgaaninen makea manteliöljy.
 • Miiti Se Pure mantenneöljy.
 • Dabur Badam Oil.

Tämän lisäksi on paljon enemmän, voit saada jonkun näistä ja käyttää sitä säännöllisesti, jotta terveet ja tummat laastarit voivat vapauttaa hehkuvaa ihoa.

Leave A Comment

− 1 = 4