Kuinka lisätä korkeutta 1 kuukaudessa? | Tyylit elämässä

Vaikka jotkut ovat jumalia lahjakkaina tietyissä kehosi alueissa, muiden on tehtävä kovasti töitä sen puolesta. Tyttö, jolla on mahtava nopea aineenvaihdunta, voi purkaa juustohampurilevyn, mutta jollekin, joka saa painon nopeasti, yksinkertainen salaatti saattaa lisätä pari kiloa hänelle. Vaikka jotkut ovat syntyneet luonnostaan ​​ruskealla iholla, toisten puolesta, he joutuvat käymään salonkiin aina, kun rusketus tulee pois. Paljon tällaista on korkeus, jonka jotkut ovat syntyneet, kun taas toisten on tehtävä sitä. Tiedämme, että olet aina halunnut kasvaa nopeammin ja siksi tässä on ohjeita kasvaa kuukauden sisällä.

Millä tavalla to Increase Height in 1 Month

Ota yhteyttä tunnettuun henkilöön:

Nykyinen sukupolvi pyrkii nopeisiin ja hyviin tuloksiin, ja sen vuoksi vaikeampi vaatii paljon karkeaa ja vaikeampaa lähestymistapaa. Siksi usein kun haluat tehdä ruumiinmuutoksia kuukauden kuluessa tai niin, ota asiantuntijalta tai ravitsemusasiantuntijalta tietoa siitä, miten käytät ruokavaliota tai harjoittelua, jonka olet valmis aloittamaan. Harjoittelukeskusteluissa keskustellaan kouluttajan kanssa siitä, että kehosi voi käyttää voimakkaasti työtä. Älä työnnä itseäsi enimmäisrajan ylitse.

Syö oikein:

Kun aiot kasvattaa korkeutta kuukauden sisällä, sinun on noudatettava tiettyä ruuhkaa myös ruoan suhteen. On olemassa tiettyjä elintarvikkeita, joiden tiedetään auttavan sinua korkeuden kasvussa. Nämä elintarvikkeet ovat erikoistuneet runsaisiin ravintoaineisiin ja vitamiineihin, mutta unohtamatta proteiinia, joka auttaisi lisäämään korkeutta kuukauden sisällä. Seuraavassa on ruokavaliota, jota sinun tulee seurata joka päivä seuraavan kuukauden aikana.

Aamiainen:

Kahdella leipäviipaleella on keitetty muna ja lasillinen maitoa. Juuri sen jälkeen tee itse proteiinin ravistelu kahdella raakamaidolla, maidolla ja kahdella banaanilla. Sekoita se ja juoda sitä.

Brunssi: 

Tee itsellesi raskas salaatti makealla tai hapan jogurtilla salaattisekoituksena ja käytä vihreitä salaatin rungon muodostamiseksi. Tämä on parsakaalia, pinaattia, salaattia, Bok Choy ja pavut.

Katso lisää:  Kuinka lisätä korkeus luonnollisesti 2 viikkoa

Lounas:

Lounaaksi keitä ja kaada joitain kanan rintoja tai siipiä. Voit jopa valita kalan. Jos olet kasvissyöjä, lounas on täytettävä vielä yhdellä salaatilla ja tällä kertaa tofun kanssa.

Iltapala:

Pidä soijapavut kätevästi ja tee itsellesi soijapapu-välipala. Tämän jälkeen proteiini ravistetaan aamusta.

illallinen:

Toista lounas kuten lounas, mutta tällä kertaa koko vehnäleipää tai kaurajauhoa ja voit aina käyttää jogurttia myöhäisillen jälkiruoka.

Työskennellä kovasti:

Korkeuden nostamiseksi on tiettyjä harjoituksia, jotka sinun on noudatettava seuraavan kuukauden aikana.

lenkkeily:

Aloita lenkillä joka aamu vähintään 40 minuutin ajan nopealla nopeudella.

Jooga auttaa:

Tule takaisin lenkistä ja matolla lattialla aloittaa joogasi. Tämä on lähinnä auringon tervehdys ja ylöspäin ja alaspäin suuntautuvat koirat. Tämän pitäisi olla seuraavan puolen tunnin ajan.

Kotona:

Kun olet palannut töistä, aloittakaa harjoituksesi, joka koostuu pääasiassa jalkojen osista, kuten kainalokivistä. Käytä painoja ja käsipainotteita prosessin helpottamiseksi ja tarvittaessa.

Katso lisää:  Korkeustason vinkit

Maleksia:

Asenna oikea ripustuspalkki huoneeseesi. Kun kädet varmista, että sinulla on vähintään kahden tai kahden metrin etäisyydellä maasta. Nyt kun ripustat, venytä varpaat ja yritä koskettaa maata.

pyöräily:

Viikonloppuisin käy pitkillä vaelluksilla pyöräillesi. Pyöräily on todistettu keino lisätä korkeutta. Jos sinulla on keskipäivä, voit myös valita pyöräilyn.

Uima:

Viikonlopun harrastuksia varten, kirjoita nimesi uintiluokkaan tai uita lähellä sijaitsevaan järvelle. Tämän pitäisi olla viikonloppuisin.

Katso lisää: Kuinka mitata korkeus

Lopeta ilman stressiä:

Varmista aina, että sinulla on tarpeeksi nukkua. Epäasianmukainen nukkuminen tai unettomuus aiheuttaa stressiä, joka on osoittautunut houkuttelevaksi kasvuksi. Yritä rentoutua päivän stressistä hyvän yöunen kanssa.

Kuvan lähde: 1

Leave A Comment

53 − = 44