Kuinka lisätä korkeus 25 vuoden jälkeen | tyylejä elämässä

Ihanteellinen pituuskorjausjakso alkaa teini-ikäisten aikana ja jatkaa kasvuaan murrosiän jälkeen. Kuitenkin on paljon ihmisiä, jotka kaipaavat korkeuskorotusta 25 vuoden kuluttua. Vaikka luonnollisesti ei ole olemassa muutamia menetelmiä täydentää, leikkauksia, joogaharjoituksia, selkärangan manipulointia ja tiettyjä korkeuserotustuotteita, jotka voivat antaa halutut tulokset. Nämä korkeudensäätömenetelmät ovat joskus kalliita, mutta ne ovat ehdottomasti tuloslähtöisiä. Tässä artikkelissa mainitaan muutamien näiden tuotteiden lyhyt esittely, niiden tehokkuus ja niiden rajoitukset.

Millä tavalla to Increase Height After 25 Years

Kuinka lisätä korkeus 25:

Jooga asennot:

Ihmiset, jotka haluavat saavuttaa korkeuden yli 25-vuotiaana, mutta ovat epäileviä luonnottomista menetelmistä, voivat kokeilla tiettyjä joogaasentoja, jotka ovat osoittaneet positiivisia tuloksia korkeuden nostamiseksi edellyttäen, että käytän sitä ahkerasti. Surya namaskar, chakra asana, bhujanga asana tai kobra-pose ovat muutamia asentoja, jotka voivat auttaa saavuttamaan korkeus jopa yli 25 vuotta.

A) Suryanamaskar:

Millä tavalla to Increase Height After 25 Years--Sun satuation

Yksi tehokkaimmista asanasta on surya namaskar, joka koostuu kahdestakymmenestä eri asentoon, jotka on tehtävä kronologisesti. Se auttaa venyttämään jokaisen ruumiinosan, mikä helpottaa korkeuden nousua.

B) Chakrasana:

Millä tavalla to Increase Height After 25 Years--Chakrasana or Full Wheel Pose

Tämä asana toimii selkärangan joustavuudella ja on tehokkain korkeuden nostamiseksi jopa 25 vuoden iän jälkeen, koska se auttaa selkärangan venyttämisessä. Tämä sopii asennon oikaisemiseen ja sen pystyttämiseen.

C) Bhujangasana:

Millä tavalla to Increase Height After 25 Years--bhujangasana

Tämä asana antaa saman tuloksen kuin chakra asana ja on suhteellisen helpompi suorittaa. Kun päivittäin harjoitellaan tätä asana vahvistaa selkärankaa.

Katso lisää: Kuinka lisätä korkeutta 21

Korkeuskorotustuotteita:

1. Kasvu-Flex V Pro -järjestelmä:

Tämä tuote sisältää lisäravinteita, jotka ovat erittäin tehokkaita korkeuden lisäämisessä ilman sivuvaikutuksia. Se parantaa ihmisen kasvuhormoneja, jotka ovat vastuussa kehon korkeuden lisäämisestä.

2. Kalsiumpillereita korkeuskorotukseen:

Nämä ovat kivennäisaineiden, kuten kalsiumin, lisäyksiä, jotka nopeuttavat luiden kasvua, jotka ovat suoraan vastuussa korkeuden kasvusta.

Katso lisää: Kuinka lisätä korkeus 22: n jälkeen luonnollisesti

3. KorkeusMax:

Heightomax on toinen luotettava tuote, joka nostaa korkeutta manipuloimalla selkärangan paksuutta selkärankassa, jotta saavutetaan korkeus venyttämällä sitä. Tämä tuote toimii tehokkaasti niille, jotka haluavat korottaa korkeuttaan 25 vuoden iän jälkeen.

Tricky Shoes:

Tämä on älykäs tapa kasvattaa korkeutta niin ja kun sitä tarvitaan, koska se merkitsee korkokenkien ja nostettujen pohjien käyttöä, jotta henkilö näyttäisi pitemmältä.

Katso lisää: Kuinka lisätä korkeus luonnollisesti 18

Step-up Height Increaser:

Tämä tuote sisältää rahat takaisin -takuut ja on erinomainen formula korkeuden korostamiseen.

Korkeus yläosassa:

Tämä tuote tunnetaan ulkoisena laitteena ilman mitään sivuvaikutuksia. Se on erittäin hyödyllinen ja erittäin turvallinen käyttää.

Korkeuskorotusleikkaukset:

Korkeuden nostamiseen tarvittavia leikkauksia kutsutaan myös raajojen pidentämisen leikkauksiksi, joissa asiantuntijoiden ortopediset kirurgit toimivat luiden kohdalla ja kiinnittävät sisäisen ortopedisen laitteen. Leikkaus kestää muutaman tunnin, koko kirurgisen toimenpiteen kesto on noin kuusi kuukautta tavoitteen saavuttamiseksi korkeuden lisäämiseksi. Suurin korotuskorkeus on 10 cm. Tämä toimenpide suoritetaan molemmilla jaloilla samaan aikaan ja potilaat ovat usein liikkuvia hyvin pian leikkauksen jälkeen. Tietenkin tämä voi olla komplikaatioita ja on erittäin kallista, mutta sen tehokkuus korvaa vähäiset takaiskuja.

Vaikka korkeuden nostaminen 25 vuoden iän jälkeen on vaikea tehtävä, se ei ole mahdotonta ja sitä voidaan saavuttaa. Olisi kuitenkin oltava valmis kokeilemaan markkinoilla olevia eri laitteita ja tuotteita.

Leave A Comment

+ 66 = 69