Kuinka laihtua kuukaudessa? | Tyylit elämässä

Tässä aikakaudella jokainen pyrkii olemaan hyvin sävyinen ja sopiva ruumis. Mutta on ymmärrettävä, että laihdutus ei ole yhden päivän tehtävä. Olet hankkinut tämän painon päivässä, joten menetys vie aikaa, mutta kun olet asetettu ja päättänyt olla ohut, voit saavuttaa sen varmasti. Pistä terveellistä elämäntapaa, mikä tarkoittaa terveellistä ruokaa ja kuntoilujärjestelmää laihtua.

Millä tavalla to Lose Weight in One Month

Tässä on Top 22 tapoja keskusteltu laihtua kuukaudessa:

1. Älä yritä tehdä kaikkea kerralla:

Sitoudumme usein liian paljon, jolloin olemme orjaksi mahdottomille tavoitteillemme. Laihtuminen ei ole välitön peli. Se vie kärsivällisyyttä, vaivaa, aikaa ja omistautumista menettää ne ylimääräiset punat, jotka olet hankkinut ajan mittaan. Sinun tarvitsee vain tehdä pieniä muutoksia elämääsi. Aloita tapana vihata vihanneksia, sillä on pienempiä mittasuhteita elintarvikkeista ja näet, että lisäät sen pitkän aikavälin hyötyyn laihtuminen tavoitteen.

Katso lisää: Kuinka laihtua kotona viikossa

2. Suunnittele:

Aina kun määrität tavoitteen, on tärkeää suunnitella tapa saavuttaa se. Muista, että suunnittelu on avain menestykseen. Me kaikki olemme tietoisia ruoasta, jota meidän pitäisi ottaa, mutta se on mahdotonta noudattaa sitä, kun ei ole vaihtoehtoa, joka on jäänyt käsiksi syömään. Suunnittelu varmistaa, että emme koskaan ole varuilla radalla. Jokaisen aterian ja välipalaa ja mitä tarvitset ostaa, on syytä aloittaa.

3. Aloita salaatti:

Kuinka laihtua kuukaudessa? | Tyylit elämässä

Vihreää lehtivihannetta on syötävä, kun asetat laihtumaan. Syö lautaselle vihreää salaattia ennen lounasta ja illallista ja menetät 120 kaloria päivässä. Salaatit eivät ainoastaan ​​auta sinua syömään vähemmän, vaan myös antavat keholle tarvittavan ravitsemuksen.

4. Onko pähkinät:

Kuinka laihtua kuukaudessa? | Tyylit elämässä

Joka päivä kymmenestä pähkinöistä saa hyvän annoksen terveitä rasvoja, proteiineja, kuituja ja E-vitamiinia. Käytä pähkinöitä hedelmillä iltapäivänä. Kun pähkinöitä tarvitaan, pähkinä pidetään parhaimpana vaihtoehtona, koska se on runsaasti rasvaa, se pitää sinut täynnä pidempään.

Katso lisää: Miten laihtua kotona nopeasti

5. Kävely:

Kuinka laihtua kuukaudessa? | Tyylit elämässä

Kävely on paras ja yksinkertaisin liikunta. Se on kehon yleinen harjoittelu. Nopea kävely yli 30 minuuttia päivässä johtaa valtava rasvaa tappio. Aloita tapana kävellä 5 minuuttia joka päivä päivällisen jälkeen. Ei vain tämä kävely rajoittaa sairautta ja lisää aineesi metaboliaa. Säännöllinen kävely polttaa 500 kaloria päivässä. Joten laittaa korvatulpat, kuunnella suosikkiluettelot ja aloittaa kävely.

6. Terveellinen aamiainen:

Kun aloitat päivän terveellisen aterian, sinulla on taipumus olla energinen koko päivän. Joten älä unohda aamiaista. Aamiaisen myöhässä sanomisen jälkeen 10'o kello laskee kehon aineenvaihdunopeutta, mikä vuorostaan ​​lisää runsaampaa rasvaa kehossa. Onko terve aamiainen; sisältää täysjyväruokaa yhden tai kaksi paistettua munaa, paahtopapuja paahtoleivällä tai jogurtin ja hedelmän muesli. Onko limonadi ja tuore mehu sen välissä pitää kehon hydratoitu ja täynnä pidempään. Sisällytä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ruokavaliolle.

7. Lopeta juominen:

Kuinka laihtua kuukaudessa? | Tyylit elämässä

Jos olette päättäneet tarpeeksi laihtua, luovu alkoholista. Jos olet säännöllinen juostaja lopettaa se on kick alku sinulle, pois laihtua. Alkoholin lopettaminen laihdutuksen alkuvaiheissa on elintärkeää. Pidä huomasi paljon juotavaa niin, että tiedät, onko se nautinnollesi vai onko se tullut tavaksi. Ottaen huomioon, että se toteuttaa tarvittavat toimenpiteet.

8. Ravista sitä:

Jos meillä on asioita pitkään, kehomme tottuu siihen. Joten jos olet ihmetellyt syömällä samaa aamiaista, lounasta ja illallista jo vuosia ja huomaat tuskin mitään muutosta kehossa, on oikea aika sekoittaa kaikki asiat. Se selvittää, että kehosi ei ole kovasti töitä sulattamaan ruokaa jo jonkin aikaa. Sinun tarvitsee vain tehdä tiettyjä muutoksia ruokavaliossa. Jos sinulla on viljaa aamiaissasi, korvaa se yhdellä tai kahdella munakokkelilla ja paahtolla. Nämä vaikuttavat hitaasti kehosi rakenteeseen ja kuukauden aikana näet eron. Lisää aterian annoksiin kuten jos sinulla on kolme kertaa päivässä; Tee se kuudeksi.

9. Säännöllinen harjoittaminen:

Kuinka laihtua kuukaudessa? | Tyylit elämässä

Liikunnalla on tärkeä rooli terveellisen ruumiin ylläpitämisessä, ja se mahdollistaa kalorijäämän syntymisen ja laihtumisen ilman nälkää kehoa ja hidastaa aineenvaihduntaa. Ihmiset, jotka käyttävät säännöllisesti paitsi menettävät painonsa tehokkaammin, ovat onnistuneet pitämään ne pois. Riippumatta siitä, mitä harjoitusta teet aina varmista, että asento on oikea. Epätäydellinen asento ja väsymys ovat varma tapa saada vahinkoa. Ja vahinko asettaa sinut takaisin laihtuminen tavoitteeseen.

10. Syvä hengitys:

Kuinka laihtua kuukaudessa? | Tyylit elämässä

Opi oikea tapa tehdä syvä hengitys, jossa käytät täysi keuhkokapasiteettia ja pystyt venyttämään sisäänhengityksen ja uloshengityksen paljon pitempään. Oikea hengitystoiminto parantaa sen tehokkuutta. Joogakäytännöt kuten Bhastrika ja Kapalbhati pranayama lisäävät aineenvaihduntaa. Se auttaa päivittämään koko kehon ja antaa miellyttävän tuuletuksen ja menettää tehokkaasti.

11. Onko erittäin realistinen tavoite:

Helpoin ja paras tapa painonlaskuun on oltava realistinen tavoite, joka auttaa sinua olemaan radalla ja välttämään myös turhautumista.

12. Kalorit:

Eri tekijät ovat vastuussa painon menetyksestä 1 kuukaudessa. Paras tapa tehdä tämä on pitää hallita kaloreita. Voit saada heidät ruoasta, jonka syöt, mutta sinun on leikattava 3500-7000 viikossa, jotta he voivat painaa kuukaudessa. Vähennä osia levystä ja myös kieltää mahdolliset toimet. Sen sijaan vie ruokaa, joka on korkeamman kaloriarvon kuten makeisia, tuoreita hedelmiä tai salaattia.

13. Laske sokerijuomaa:

On parasta, jos voit kokonaan poistaa tämän ruokavaliosta. Tämä lisää jopa 1 200 päivässä ja vähentää myös energiaa.

14. Do Some Cardio Activity:

Ei ole välttämätöntä liittyä johonkin boot-leiriluokkaan tai maratonin, joka auttaa sinua menettämään painonsa vain yhden kuukauden aikana. Muista vain olla aktiivinen. Voit harjoitella myös kestää 30 minuuttia tai harrastaa lenkkeilyä. Tämä auttaa elimistösi helposti rasvan polttamiseen. Tämä voi kestää jonkin aikaa, mutta hitaasti kehosi tottuu tekemään tämän säännöllisesti. Tämä prosessi auttaa sinua parantamaan kalorikuumaa ja myös pudota muutamia kiloja 1 kuukaudessa.

15. Käytä vähemmän lihaa:

Lihan kulutus joka päivä voi olla huono merkki vähentää painoa. Vaihda siis syömään kalaa, joka ei ole täynnä rasvaa, kuten lihaa. Lihassa on myös monia antibiootteja ja muita kasvuhormoneja, jotka auttavat painonnoususta.

16. Kauneus Sleep:

Jos sinulla ei ole tapana nukkua kunnolla, se voi johtaa ruokahalun lisääntymiseen. Tämä on myös yleinen unettomuusongelma. Tämä voi myös johtaa väliaikaiseen korkeaan, mikä tekee siitä paikan nukkua oikeaan aikaan lepotilaan ja myös, että et ole tarpeeksi herännyt.

17. Laske sokerin saanti:

Nyt joku voi jättää sokerin saannin kokonaan. Mutta voit yrittää syödä tätä enintään yhdellä kertaa päivässä. Voit ottaa sokerikahvia vain kerran päivässä. Vältä syömästä suklaapatikkaa lainkaan. Jos teet tämän kaiken, voit myös rangaista itseäsi.

18. Heinous-hoito:

Voit vain yrittää laihtua vain yhdellä kuukaudella, mikä ei ole huono asia. Sinulla on myös monia elämäntapamuutoksia, kun yrität laihduttaa. Mutta on elintärkeää, ettet valita kovin kovaa hoitoa elämäntyylin tavoin.

19. Ole aktiivinen:

Ole aktiivinen myös kotona. Tämä voidaan tehdä seuraamalla monia tapoja ja ripustaa harjoitukseen. Voit kiivetä portaisiin sen sijaan, että otat hissiä, ajettaisit yläkertaan ja teet syvää puhdistusta polttamaan ylimääräisiä kaloreita. Voit myös tehdä muutamia harjoituksia television katselun aikana.

20. Pidä seurata mitä syödä:

Pidä kirjaa kaikista kuntorutiinistasi ja mitä tahansa poltat. Voit rekisteröityä jotain Internet-ohjelmaa tai hakea sovelluksia, jotta voit seurata kaloreita, painoa ja ruoka-ohjelmaa.

21. Sano ei valkoisille hiilihydraateille:

Älä sano mitään valkoiselle ruokalle. Valkoiset elintarvikkeet kuten pastat, riisi, leivät, kaurapuuro tai perunat sisältävät runsaasti hiilihydraatteja painonnousuun. Voit korvata kinkkua muulla lihalla, kuten kana, sianlihaa tai munuaispavua.

22. Yksi viettelypäivä:

Haluat laihtua nopeasti kuukauden aikana? Sitten on tärkeää, että otat huijari päivän yhden kuukauden aikana. Päätä päivä ennen monista syistä. Tämä auttaa aineenvaihduntaa siirtymään alempaan vaihteeseen ja siten auttaa pienempiä kaloreita saantiin.

Laihtumispäätökseen liittyy myös lukuisia tekijöitä, mukaan lukien ulkonäkö ja paremman terveydentilan saavuttaminen. Muista pysyä harjoittelun aikana. Seuraa edellä olevia vinkkejä kurinalaisesti ja sinä menet!

Leave A Comment

6 + 3 =