Kuinka käyttää sipulia hilseille Tyylit elämässä

Sipuli hilseilemään! Kuulostaa outoa! Luulen, ettet ole tietoinen sipuli mehujen eduista hilseen vähentämiseksi. Hilse on varsin yleinen ongelma kaikkien ihmisten keskuudessa. Siksi tässä artikkelissa olen antanut luettelon parhaista tavoista hilseen vähentämiseksi. Sipuli on yksi parhaista hiustenhoitotuotteista.

sipuli for dandruff

Syitä hilseilystä:

Tässä on kaksi päätyyppiä, jotka aiheuttavat hilseilyä.

  • Sisäinen pohja: huono hygienia, heikko terveys, ravitsemuksellisuus ja hormonaalinen epätasapaino.
  • Ulkopuolinen perusta: kylmä sää, stressi, hiuslisäkkeet, harvinaiset shampoot, kuumat hiuskaapit, sisäilman lämmitys, ahdistuneisuus, värjäys jne..

Katso lisää: Sitruunahoito hilseille

Merkitys sipulin mehua hilseessä:

  • Sipuliin sisältyy hyvin kivennäisainepitoisuuksia sekä vitamiineja, jotka vahvistavat yhdessä ravitsevan hiuksiasi.
  • Ne ovat runsaasti rikkiä, joka stimuloi karvatuppien, vähentää tulehdusta ja nopeuttaa kasvua.
  • Antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta se pitää päänahka puhtaana ilman hilseilyä.
  • Sipuliin liittyy myös germanium, jolla happi on terveellinen hajallaan koko päänahan.
  • Antiseptisenä aineena se auttaa vähentämään hilseenkäsittelyä sekä ärsytystä hiuksillasi.

sipulit-for-hilse

Valmistus sipuli mehu:

Ensin kaatoi joitakin raaka-sipulia ja leikkaa myös ne suuressa kappaleessa. Luo tahra kappaletta sekoittimessa. Sen jälkeen laita se liinaan ja paina heitä ottamaan mehua. Ota houkutteleva määrä sipuli mehua.

Katso lisää: Aloe Vera -geeli hilseelle

Paras tapaa käyttää sipulimehua hilseille:

Tässä on luettelo kahdeksasta tavasta hoitaa hilseessä sipulia.

1. sipuli mehu ja sitruuna:

Hilseen poistaminen luo sitruunamehun ja sipuli mehun sekoitus. Tämä auttaa heittämään huuleton sipuli hiuksista. Tämä yhdistelmä voi hoitaa hilseenkorvausta, ja se voi myös hyödyttää kutinaa päänahkaa, jos sitä käytetään säännöllisesti.

2. Sipulit Plus kookosöljy:

Kookospähkinäöljyllä valmistettu sipuli mehu kiihdyttää hiusten kasvua sekä ravitsee hiuksia ja vähentää hilseilyä. Joten sekoita sipuli mehua kookospähkinäöljyllä ja hiero hiuksillesi. Kiinnitä kuuma pyyhe ja anna sen olla noin 30 minuuttia.

3. Avomeren siemenet ja sipuli mehu:

Kuten tiedät, fenugreek-siemenet ovat suurin hilseen hoito. Jyrkät kaksi ruokalusikallista näistä siemenistä koko yön veteen. Aamulla jauhaa heidät hienolla tahnalla ja sekoita sipulimehua. Sekoita tämä tahna päänahkaan ja puhdista myöhemmin puolessa tunnissa.

sipuli-for-hilse

4. punajuurta ja sipuli mehua:

Tee sileä pasta punajuurikasta sen kiehumisen jälkeen. Sekoita tämä sipuli mehu. Pistä tämä seos päänahan päälle ja jätät sen 30 minuutin ajan. Pese sitten pään normaalilla vedellä.

5. jogurtti sipulia mehu:

Sekoita lusikallinen jogurtti sipulimehuun sekä hieroa hiuksia päänahan lisäksi tämän yhdistelmän avulla. Lähtö 45 minuuttia, lisäksi puhdista pääsi shampoolla.

6. Sipuli mehu Aloe Vera -geeli:

Käyttämällä sipulimehua hilseessä tehdä liitä aloe veraa ja sekoittamalla päänahkaa sekä rauhallisesti hieroa se. Tämä yhdistelmä auttaa lievittämään kutiavaa päänahkaa. Laske tämä noin 10 minuuttia ja pese.

Katso lisää: Valkosipuli hilseille

7. Oliiviöljy ja sipuli mehu:

Ota 3 tl. sipuli mehua ja yhdistä 1 tl oliiviöljyä. Laita tämä sekoitus päänahkaisi lisäksi hiuksiin. Liitä sitten kuuma pyyhe hiusten yläpuolelle puolitoista tuntia ja puhdista se myös lempeällä shampoo-hoidolla, joka huolehtii hilseestä tehokkaasti.

8. Snake Gourd Juice Plus sipuli mehu:

Yhdistä 3 rkl käärmeen kurpitsaa mehua 3 rkl sipuli mehua plus pieni pisara sitruunamehua. Tällä hetkellä hajotetaan tämä sekoitus hiuspohjalle ja hiuksille ja hierotaan sekoitus pieniksi minuutiksi. Anna sen havainnollistaa hilseen vaikutusta 20-30 minuutin ajan ja seuraava pesu laimealla vedellä.

Leave A Comment

+ 15 = 18