Kuinka käyttää sinappiöljyä hiusten kasvulle? | Tyylit elämässä

Kuka ei pidä pitkistä ja pitkistä hiuksista? CSS-lukko on kaikkien unelma. Valitettavasti hiusten lasku on seuraava eniten ärsyttävää ongelma kylmälle. Nämä hiusongelmat johtuvat useista tekijöistä, jotka voivat olla joko ulkoisia tai sisäisiä. Voit edistää hiusten kasvua, voit löytää tuloksia sinappiöljy. Tämä luonnollinen öljy kantaa hiusten kasvun eteeriset öljyt ja tuo merkittäviä tuloksia.

Sinappi Oil For Hair Growth

Jos tiedät oikean käytön, tämä luonnollinen tuote voi tehdä ihmeitä hiuksillesi. Öljy on peräisin sinappihedelmistä, jotka ovat runsaasti vitamiinien (A, D, E ja K), kalsiumin, magnesiumin, raudan ja mineraalien (sinkki, seleeni ja beetakaroteeni) lähteet. A-vitamiinin runsas läsnäolon vuoksi sinappiöljy stimuloi hiusten kasvua. Tämä luonnollinen tuote on täydellinen vaihtoehto vahvistaa lukkoja ja vähentää hiusten laskua.

Sinun on pidettävä mielessä tiettyjä asioita ja käytä öljyä kunnolla, jotta hiusten vähenemiseen liittyvät ongelmat voidaan minimoida.

Sinappiöljyn edut hiusten kasvulle:

Nauti nopeasti siitä, miten sinappiöljyä käytetään hiuksiin. Vaikka myymälässä on paljon hiusöljyjä, yksikään niistä ei ole täysin samaa sinappiöljyyn ja tapaan, jolla tiedetään olevan ratkaisu niin monille erilaisista hiusongelmistamme. Seuraavassa luetellaan täsmälliset koostumukset, jotka tekevät sinappiöljyä ja ovat hyödyllisiä sellaisenaan.

1. Antioksidantti ja vitamiinit:

Sinappiöljy on täynnä parhaita antioksidantteja ja vitamiineja. Se on runsaasti Intiassa ja täynnä vitamiinien, kuten A, D, E ja K., hyviä ominaisuuksia. Mineraalit ovat yhtä varakkaita sinappiöljyissä, ja se on erinomainen lähde olennaisille sinkkiä ja antioksidantteja, kuten beta-karoteenia, joka on tunnettu muuntaa A-vitamiini elimistössä. Tämä, kuten tiedätte, tukee hiusten kasvua niin hyvin. Säännöllinen öljyn käyttö tuo lisäetuja, joita tavallinen hiusvesi ei voi korvata.

Sinappi Oil Benefits For Hair

2. Ehdot:

Sinappiöljy hiusten kasvulle on yleisesti tunnustettu keino ratkaista hiusten laskuongelmia. Hiusten pudottamisen tehokkaasti, se toimii myös hyvällä hoitoaineella. Se sisältää ratkaisevia rasvahappoja, jotka ovat hyvin antelias hiusten hydraatiosta. Ne sakeuttavat juuriasi ja nopeuttavat hiusten kasvua välittömästi.

3. Hieronta:

Tiesitkö, että jos hiukset hoidatte hieronnalla sinappiöljyllä, se lisää verenkiertoa ja auttaa hiusten kasvua helposti? Öljy on hiustenpurkaus on hyvä hiuksillesi myös.

4. Ravinto:

Juuri kun luulit olosi sinappiöljyksi hiusten hyötyjä varten, tässä se on! Se voi täydentää karvatuppien vaivaa helposti, mikä muodostaa mukavan sidoksen juurille ja pitää hiukset paikallaan.

5. Proteiini:

Sinapin öljyn tiedetään olevan korkealla proteiinilla, mikä on tärkeä osa hiustesi kasvua. Proteiinin puute voi johtaa hiusten laskuun, joka on vielä pahempaa kuin luulet. Proteiinin tiedetään muuntavan itseään ja sitä käytetään kehon toiminnoissa. Nyt, jos elimistössäsi puuttuu tarvittavat proteiinit, myös hiusten kasvua voi vaikuttaa. Saat porauksen.

Nämä ovat joitakin etuja, jotka sinappiöljy antaa sinulle. Joten nyt kerromme sinulle, kuinka käyttää sitä tarkasti.

Katso lisää: Kookosöljy hiusten kasvulle

Kuinka käyttää sinappiöljyä hiuksiin:

Let's get alas, miten käyttää sinappiöljy hiusten kasvua yksityiskohtaisesti.

1. Älä käytä sinappisöljyä päivittäin:

Älä käytä sinappiöljyä päivittäin. Öljyn käyttäminen kolme kertaa viikossa riittää lisäämään hiusten kasvua. Voit hieroa sinappiöljyä päänahkausi yöllä ennen nukkumaanmenoa. Aamulla pese hiuksesi puhtaina.

2. Kuumenna sinappiöljy ennen käyttöä:

Jos haluat saada paremman tuloksen hiusten kasvunopeudesta, lämmitä sitten öljy kohtuulliseen lämpötilaan. Sovita sitten päänahan ja hiusten päälle. Hierottakaa päänahan kevyesti sormenpäilläsi. Älä käytä kynsiä hieronnan aikana, koska ne aiheuttavat haittaa hiusten juurille. Jos sinulla on pitkät hiukset, turbaanihierontaan soveltaminen olisi vieläkin parempi. Kun hierotaan, sinun on aloitettava juuresta ja siirrettävä sormesi ylös vinkkeihin.

3. Oikea määrä:

Jotta saisit halutun tuloksen hiusten kasvulle, sinun on varmistettava, että sinappiöljyn määrä, jota haet, on oikea. Määrä todella riippuu hiustenne rakenteesta ja kunnosta. Jos hiukset ovat vaurioituneet ja kuivat, käytä enemmän määriä ja jätä öljy päänahan päälle vähintään kahden tunnin ajan. Tämä auttaa syvä tunkeutumista karvatuppien ja johtaa hiusten kasvua. Jos haluat jättää hiukset yön yli, sinun on peitettävä pää suihkukannella. Säännöllinen hieronta ohjaa hiustenlähtöä ja muutamassa kuukaudessa sinulla on pitkät, paksut ja terveet hiukset.

4. Ayurvedinen menetelmä:

Sinappiöljy on ollut käytössä Ayurveda antiikin ajoista lähtien. Tätä öljyä käytetään kaljuuntumiseen. Voit sekoittaa 250 gm öljyä 100 gm hennanlehtisiä. Keitä seos 15 minuuttia. Siivilöi lehdet. Kun seos jäähtyy, voit käyttää sitä päänahassa ja hiuksissa. Tämä stimuloi hiusten kasvua.

Katso lisää: Laventeliöljy hiusten kasvulle

Sinappi Hiusten kasvun naamarit:

Sinappi on tunnettu voimakas ainesosa ja kun sitä ei käytetä oikein, se voi johtaa kuivuuteen. Yhdistämällä ne muihin aineisiin kuten öljyyn ja jogurttiin suosittelemme. Kerromme, kuinka tehdä maski.

A. Sinappi ja jogurtti:

  • Tarvitset vain 1 teelusikallinen sinappi, yksi muna ja 2 rkl jogurttia.
  • Sekoita hyvin ja kiinnitä päänahan päälle.
  • Voit peittää pään ja myöhemmin eristää pyyhkeen.
  • Pese hiuksesi shampoolla 30-40 minuutin kuluttua.

Tämä naamio on käytettävä 1-2 kertaa viikossa kuukaudessa.

B. Sinappi ja musta tee:

Sinappiöljy käyttää hiuksia ovat väkijoukko. Tämä sinappi ja musta tee suojaavat hilseestä.

  • Ota 1 rkl. sinappi, 1 rkl hunajaa, 1 lusikka manteliöljy, rosmariini ja munankeltuainen. Lisää nämä 100 ml: aan kefiiriä.
  • Sekoitetaan hyvin ja levitetään hiuksiin.
  • Peitä pää muovikelmulla ja eristä
  • Pese leuto shampoo 20 minuutin kuluttua.

C. Sinappiöljy rasvaisille hiuksille:

  • Ota 2 rkl savi-lusikkaa (mieluiten sinistä), 1 lusikka sinappijauhetta, 1 rkl arnica-tinktuuria, 2 rkl apple-siiderietikkaa.
  • Sekoita ja levitä hiusten juurille hitaasti ja pese 20-25 minuutin kuluttua.

D. Majoneesi ja sinappi:

  • Ota 1 rkl majoneesia, 1 rkl oliiviöljyä, 1 lusikan sinappijauhe, 1 ja puoli rkl voita.
  • Sekoita kaikki perusteellisesti ja hankaa hyvin päänahan päälle.
  • Peitä pää muovisella naamioinnilla ja peitä pyyhe.
  • Pese 30 minuutin kuluttua.
  • Toista prosessi 1 kuukausi noin 2-3 kertaa viikossa.

E. Sinappiöljy ja kookosöljy hiuksiin:

  • Sekoita samassa määrin kookosöljyä ja sinappiöljyä kulhoon.
  • Anna pieni sekoitus ja levitä ne suoraan päänahan päälle.
  • Pese pois hyvin shampoo.
  • Toista tämä noin 2 kuukautta ja käytä tätä naamaria kolme kertaa viikossa.

Nyt, kun tiedät, miten voit tehdä maski helposti kotona, autamme sinua myös joidenkin parhaiden merkkien kanssa sinappiöljyä.

Katso lisää: Onko Minoxidil hyvä hiusten kasvulle?

Parasta Branded Mustard Oil:

Katsotaanpa suosituimmat sinappiöljyn tuotemerkit saatavilla Intiassa

1. Gulab-merkin sinappiöljy:

Ne tunnetaan puhtaudesta ja ovat laajalti saatavilla Delhiin. Ne tulevat kaikissa määrissä ja sisältävät typpeä. Sillä on siis pidempi säilyvyysaika.

2. Dabur sinappiöljy:

Sinappiöljyllä on ihanteellinen valikoima omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Sillä on myös hyvin vähän tyydyttynyttä rasvaa. Siksi sen lisäksi, että käytetään sinappiöljyä hiuksiin, sitä voidaan myös käyttää turvallisesti ruoanlaittoon. Dabur-sinappiöljy on tunnettu ja luotettava sinappiöljyn merkki hiuksille. Mene tästä kokonaan!

3. Tez sinappiöljy:

Tämä vahva sinappiöljy hiuksiin ei ole vain käytetty hiusten kasvua, se tunnetaan myös parhaaksi hieronta lievittää kipua. Se suodatetaan ja puristetaan ensin.

4. Patanjali sinappiöljy:

Vaikka markkinat ovat uudet, Patanjali on antanut hyvän kilpailun muiden sinappiöljyjen tuotemerkkien kanssa. He väittävät, että tuotteella ei ole argemone-öljyä, joka on sertifioitu markkinoiden parhaaksi.

5. Pure & Sure Orgaaninen sinappiöljy hiuksiin:

Tiedämme varmasti sinappiöljyn Pure & Sure -merkin. Yhtiö käyttää kylmäpuristinta öljyn valmistamiseksi ja sitä pidetään parhaimpana uuttamismenetelmänä. Pure & Sure on orgaaninen sinappiöljy, jota olet etsinyt.

Ja se koskee sinappiöljyä ja kuinka paljon se voi auttaa sinua hiusten kasvussa ja estää hiustenlähtöä. Sinapin öljy edut hiukset on tunnettu ratkaisu, koska ikää. Yritä tänään maskeja ja valitse oikea brändi viisaasti. Voit kiittää meitä myöhemmin!

Leave A Comment

− 8 = 2