Kuinka käyttää Nauvari Sareen ja askeleita Tyylit elämässä

Et voi päästä yli helppo tapa käyttää Nauvari saree kun yrität. Kun valmis ja pölyinen, perinteinen tapa käyttää etnisiä intialaisia ​​saree Maharashtrian tyyliin ei koskaan lopeta haunting sinua kauneutta.

Se on erilainen kuin sen vastakappaleet siinä, että ei ole alusvaatteita, ja se muistuttaa tavallisesti, miten mies käyttää hänen dhotiansa. On selvää, että yhtäläisyyksiä, kuten pallusta peittävät pallut.

millä tavalla to wear a Nauvari saree

Nauvari sareen pituus on pidempi kuin tavanomaiset, joiden pituus on 6 metriä. Se ulottuu noin 8-9 metriä ja on trendikäs mutta silti helppo vetää yksi ja kaikki. Joten, vaikka et ole koskaan käyttänyt sareea koko elämässäsi, odottakaa tämän näyttävän siltä, ​​että sinä näytät parhaiten naisellisi koskaan. Nauvari-nuken käyttäminen ei ole kovin vaikeaa kääriä pääsi.

Vaihtoehtojen käyttäminen Nauvari Saree:

Puhuminen siitä, mitä seuraavaa vaihetta vaiheen hajoamiseen pitäisi helpottaa ymmärtämistä:

1. Aloita yllään hameet tai pyöräilyn shortsit, koska alushame ei ole käytössä, ja sinun on silti pakattava vekit.

2. Seuraavaksi aseta Sareen tavallinen pää ja käännä saree oikealta vasemmalle. Pidä tuppia, kunnes pääset siihen pisteeseen, josta aluksi aloitit. Kiinnitä solmu, joka varmistaa vekit paikallaan.

3. Seuraavaksi otetaan pallu (se on saree: n koristeellinen loppuosa, jonka suunnittelet yllään päiväksi). Jatkakaa kuitenkin, ota pallu vasempaan olkapääsi ja kierrä se sitten ja siirrä se suoraan alas oikealle olalle.

4. Neljännen vaiheen näiden helppokäyttöisten "kuinka käyttää Nauvari saree" vaiheet olisi aloittaa laskokset siitä, mitä on jäljellä saree jälkeen tucking. Sinun pitää pitää laskokset kiinni, joten se ei liiku tai putoaa, kun kävelet. Kierrä vinkit, joita pidät tukikappaleena (paljon kuin banaanin taittorakenne, jossa kaikki taitokset sattuvat olemaan tukevasti kiinni) käyttämällä vain aloituskerrosta.

Katso lisää: Käytä Silk Sarees & Kuinka Pukeutua Puuvilla Sarees

5. Jätä pois, mitä teet vanteen taiteista ja aseta se eteen. Sitten tartu keskelle eniten laskostuksen jalkojesi väliin ja vedä se sitten takaosaan kohti vyötäröäsi ja lopuksi tehdä pienen reunuksen laskoksen ja työnnä se alusvaatteen takana vyötärösi ympärille.

6. Menettelyn viimeinen vaihe on sitomalla "kaccha", joka on oltava etupuolelta. Tee näin, ottakaa osa lähellä saree tietenkin. Taita koko asia kerrokseksi ja kiinnitä se vyötärösi. Salli Nauvarin sareen kauniin rajan näkyvän edessä, joten se tuo mukanaan miellyttävän naisen kauneuden.

Niin selkeä kuin se saa, on selvää, että se on yksi kiehtovimmista tavoista kokeilla etnisten intialaisten pukua on kokeilla Nauvari saree. Tämä artikkeli Nauvari saree -vaiheiden käyttämisestä pitäisi helpottaa asioita. Lisäksi saree voidaan aina yhdistää perinteisen kuun muotoinen "bindi", ja savuinen silmämeikki rutiini.

Jos haluat tulla ihanteelliseksi intialaiseksi naiselle, joka saa sinut keskustelemaan kaupungista tai sallia oman sareeesi esimerkin luomisen muille, tämä on vain tapa edetä.

Nauvari saree oli aikakausiltaan ainoa saree-tyyli, jota Maharastrian nainen vannotti Marathin tyyliin asti seuraamalla tätä tyyliä inspiraationa.

Katso lisää: Lehenga Wearing -tyylit

Leave A Comment

12 − = 2