Kuinka käyttää Multani Mitti kuivaa ihoa? | Tyylit elämässä

Fuller's Earth, tai yleisesti nimitystä Multani Mitti Intiassa, on savipitoisuus, jolla on todettu parantumista ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia iholle. Magnesiumkloridista runsaasti se auttaa vähentämään aknea. Kuiva iho voi olla melko hankalaa varsinkin talvikuukausina, kun iho tuntuu kutiavalta ja ärtyneeltä. Useimmilla on varaa ostaa tämä aine, koska se on taskuystävällinen eikä sillä ole todistettuja haittavaikutuksia. Siksi voidaan sanoa, että multani mitti on hyödyllinen kuivalle iholle.

multani mitti for dry skin

Kuinka käyttää Multani Mitti kuivalle iholle:

Seuraavassa luetellaan joitain parhaita tapoja soveltaa kotitekoista multani mittiä kuivalle iholle.

1. Multani ja Hunaja:

Hunaja diff

Multani mitti ja hunaja voidaan sekoittaa yhteen muodostaen tehokkaan kasvopaketin kuivalle iholle. Sinun tarvitsee vain tehdä tahna ja levittää sitä iholle. Se auttaa kosteuttamaan kasvosi kasvot, antaen sille säteilyä, jota et ehkä ole ennen nähneet. Käytä tätä tahnaa kasvoillesi ja kaulalle ja anna sen olla noin 20 minuuttia ennen kuin huuhtele se.

2. Multani Mitti ja Curd Face Pack:

Rahka 456

Multani mitti ja curd kasvot pakkaus on hyvä kuiva iho, koska se auttaa lisäävät hehkua iholle, jättäen sen kosteaksi ja joustavaksi. Levitä tahna kasvolle ja kaulalle lähes 20 minuuttia ennen kuin huuhtele se kylmällä vedellä tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi.

Katso lisää: Homemade kasvohoito kuivalle iholle

3. Multani Mitti ja Sandalwood Face Pack:

santelipuu powder

Myös multani mitti- ja sandalwood-kasvonaamari on yksi parhaista tavoista torjua kuivaa ihoa. Sinun tarvitsee vain pitää seos kasvoillasi vähintään 15 minuuttia ennen pesemistä. Varmistaa, että ihosi pysyy kosteana ja helppokäyttöisenä kahdesti viikossa.

4. Multani Mitti ja Orange Peel Face Pack:

Oranssi Peel

Multani mitti ja appelsiininkuorituotteet menevät hyvin yhteen, jotta ihosi pysyy kosteana ja joustavana. Voit lisätä vähän maitoa, jotta johdonmukaisuus olisi hieman parempi. Tämä seos sopii niille, jotka haluavat välittömiä tuloksia. Itse asiassa tätä seosta käytetään avioliiton hoitoon Intiassa.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteet kuivalle iholle kasvot

5. Multani Mitti ja Kurkuma Face Pack:

mm and turmeric for dry skn

Monimutkaisista ja kurkumaisista kasvohoidoista on omat kauneuden edut. Tee tahna siitä ja lisää hunajaa, jotta sakeus olisi paksu. Levitä tämä seos kasvoillesi ja kaulalle ja huomaat, että ihosi kirkastuu ja kasvoillesi tulee vähäisempi pimplejä.

6. Multani Mitti ja Papaya Face Pack:

Papaija - homemade tips

Yksi suurimmista eduista papaijapastan lisäämisestä multani mittiin on runsaasti C-vitamiinia, A-vitamiinia, erilaisia ​​antioksidantteja ja yhdistettynä hunajan kanssa. Se toimii tehokkaana keinona kuivaan ihoon ja tuo näin hehkun takaisin kasvot. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on squash papaija ja lisätä hunajaa ja multani mitti yhdessä ja tehdä paksu tahna pois. Levitä se kasvoillesi ja pidä se lähellä 15 minuuttia ennen kuin huuhtele se kylmällä vedellä.

Katso lisää: Multani Mitti Edut

7. Multani Mitti ja peruna Face Pack:

peruna for acne

Perunat sisältävät C-vitamiinia, B-kompleksia ja muita mineraaleja, jotka sopivat hyvin iholle. Lisää ripaus ruusuvettä siihen ja multani mitti ja sinulla on seos, joka pitää ihon kosteana ja puhtaana, mikä poistaa epäpuhtaudet.

Katso lisää: multani mitin sivuvaikutukset

8. Multani Mitti ja kurkku:

kurkku

Kurkkua ja multani-mittiä voidaan sekoittaa, jotta saadaan hyvä kasvopaketti kuivalle iholle. Lisää kurkun mehu multani mittiin, besan ja jonkin verran hunajaa, jotta paksu sakeus pysyisi kasvoillasi. Levitä pakkaus vähintään kolme kertaa viikossa tehokkaisiin tuloksiin - hehkuva ja kostea iho.

9. Multani Mitti, Rose Water ja Neem:

Neem leavs

Kuivaa ihoa voidaan lievittää kasvotupilla, joka on valmistettu yhdistelmästä multani mittiä, ruusuvaa vettä ja neemia, jotka toimivat yhdessä antaen sinulle puhtaan ja kostean ihon.

10. Sekoitettu Kurkuma, Besan (vapaaehtoinen), Kirnupiimä ja Apple Paste:

Apple on sanottu olevan erittäin hyvä antioksidantti. Tämän tahna voi olla hyvä niille, joilla on vanhentuneita soluja ja myös ihottumia. Voit kokeilla tätä sekoittamalla 3 - 5 tl fuller-seosta, jota voit ostaa miltään maineikkaalta myymälältä. Nämä ovat yleensä mukana muita apupuita, kuten kuivajauheita näistä. Siksi tämä on hyvä sinulle. Voit laittaa tarpeeksi tämän lasikulhoon ja käyttää sitten 2 rkl apple-tahnaa, puolet rkl kurkumaa, jotain muuta kuin haluat, koska se on hyvä puhdistaa ja laita sitten tarpeeksi rasvatonta maitoa tähän. Tee tahna ja hae 20 minuuttia. Sitten voit puhdistaa tämän puhtaalla vedellä ja pestä kuivaksi. Voit käyttää mitä tahansa sopivaa kosteusvoidetta.

5 Multani Mitti Face Packs for Glowing Skin

11. Sekoitettu tomaattisellulla, Papayan liitä ja voita maitoa, (valinnainen) perunamassa:

Tomaatti ja peruna auttavat tekemään pinnastasi enemmän valoa. Voit pitää jonkin näistä valinnainen tai käyttää molempia näistä. Käytä 2 rkl jokaista tai 4 rkl mistä tahansa niistä ja laita noin 2 rkl raaka papaija tahna. Tämä sisältää entsyymejä. Tähän lisätään noin 6 rkl multanijauhetta ja sekoita sitten tarpeeksi maitoa niin, että sillä on hyvä sakeus eikä tippa sivuilta. Voit käyttää tätä 20 minuutin tai 15 minuutin ajan ja pestä sitten lauhdevedellä. Käytä mitä tahansa sopivaa voidetta.

Katso lisää: Homemade Face Moisturizer kuivalle iholle

12. Sekoitettu kuivalla emäksellä, Dry Neem -uute (valinnainen), Hunaja ja kirnupiimä:

Sinun ei tarvitse käyttää lämminvettä. Pidä 2 rkl kasaattia mitattuna tästä basilikauheesta ja myös neem-jauhetta lasikulhoon vedellä. Tee tahna paksu mutta ei kovin paksu, että vesipitoisuus on pienempi. Sitten se ei pysty liikkumaan. Sitten voit säilyttää tämän 15-20 minuuttia, kunnes lehdet muuttuvat pehmeiksi ja soveltuviksi. Nyt voit käyttää 2 rkl hunajaa tähän ja sekoita se hyvin. Honey, kuten me kaikki tiedämme, on runsaasti antibakteerisia ominaisuuksia. Tämä voi hoitaa bakteeri-infektiota ja estää sen leviämisen.

multani mitt123

Siksi on hyvä, jos käytät tätä tähän seokseen. Seuraavaksi sinun on käytettävä vähintään 2 rkl mitti-seosta, ja nämä ovat yleensä saatavilla lisäkasvillisia sisältöjä, jos ostat hyvän tuotemerkin. Mutta näiden ainesosien käyttäminen tahnaa tekee pinnasta kuivempaa. Tämä on ongelma, jos sinulla on kuiva pinta. Pinta tuntuu hyvin joustavalta ja ärtyneeltä. Jos se tulee kuivaksi kuin aiemmin, tunnet itsesi kutinaa ja tuntuu naarmuvalta. Siksi, että tämä sopii sinulle, lisää hieman kirnupiimää tai rasvatonta maitoa, joka toimitetaan säännöllisesti kotiisi. Käytä vaatimuksen mukaan ja käytä sitä kasvoilla noin 20 minuuttia. Pese pois tavallisella vedellä ja kuivaa. Seuraavaksi käytä jotain väriainetta ja kosteusvoidetta, jotka eivät reagoi kanssasi.

13. Sekoitettu sitruunamehun, lypsetyn curdin ja jojobaöljyn tai sheavalin kanssa (valinnainen):

Kuten kaikki tiedämme, paistettua juustoainetta ja sitruunamehua ovat sekä happamia luonnossa että siksi ne voivat olla hyviä niille, joilla on arpia tai aknevirheitä. Voit voittaa nämä kaksi ylös suhteessa lyödään kurkkua noin 1 kuppi ja voit kantaa vettä tästä. Laita muutama tippa tuoretta sitruunamehua tähän. Tämä ei sekoitu helposti. Siksi voit lisätä vettä tähänkin. Tämä auttaa asettamaan tämän asian pinnalle ja ei pudota puolilta.

Sinun on myös käytettävä muutama pisara minkäänlaista öljyä, jota sinusta tuntuu, ei aiheuta ihottumaa tai puhkeamista. Sinun on myös käytettävä 2 teelusikallista 4 tl fullerin seosta, joka on tavallisesti saatavilla kaikissa myymälöissä tai lähimmissä vähittäiskaupoissa. Nämä sisältävät usein muita apuainesosia, kuten muita kasviperäisiä infuusioita. Voit ostaa sen hyvästä ja maineikkaasta brändistä, ja tämä on hyödyllistä, vaikka käytät tätä tavallisella vedellä. Sekoita tämä ja laita sitten muutamia Shea-voita, joita voit ostaa tietyistä myymälöistä. Tämä on valinnainen, jos et löydä sitä, voit käyttää normaalia voita. Tämä on vain, jos sinulla on erittäin kuiva pinta, joka saa ärsyttää helposti ja tarvitset laajan Miniaturization. Voit käyttää tätä noin 20 minuuttia ja pestä sitten pois. Käytä jotain kasvopestä ja sitten kosteutta, joka sopii sinulle.

multani Mittis

14. Sekoitettu oliiviöljy, malai ja keitetty kaura:

Tämä on hyvä asia, että voit tehdä helposti joitakin hyvin luonnollisia ja helposti saatavilla olevia ainesosia. Kaikki edellä mainitut asiat saat talosi. Oliiviöljy on hyvin terve ja jos suositellaan usein sitä, että käytät tätä säännölliseen ruoanlaittoon. Vaikka et käytä tätä säännöllisesti, voit käyttää sitä ostaessasi pullon markkinoilta ajoittain ruokasi tai kauneus rutiineja. Voit ottaa noin 1/4 kuppi tätä ja sekoittaa tarpeeksi täyteen jauhetta tähän ja sekoita tämä voittamalla tämä lusikalla. Seuraavaksi sinun on lisättävä ½ kupillinen keitettyä ja parsattua kauraa tähän. Tämä on myös aamiaisen ainesosa, jota monet talot pitävät. Lisää tähän malai tai rasvaton maito. Tämän pitäisi olla vaatimusten mukainen. Käytä tätä noin 20 minuuttia ja pese se pois. Käytä mitä tahansa sopivaa kosteusvoidetta.

Leave A Comment

74 − = 66