Kuinka käyttää Multani Mitti Face Pack hehkuva iho Tyylit elämässä

Voit käyttää multani-jauhetta monilla tavoilla. Voit sekoittaa useita helposti saatavilla olevia ainesosia, kuten mausteita jauheita, lehtiä tahnaa ja myös kypsän hedelmän massaa, jotta saat paremman ihon ja hehkuvien kasvojen.

multani mitti face pack for glowing skin

Kuinka käyttää Multani Mitti Face Pack Glowing Skin:

Alla on 5 erilaista yhdistelmää näistä ainesosista, jotka voidaan sekoittaa multani mitti antaa sinulle hehkuva iho. Määriä voidaan lisätä tai vähentää pitämällä yllä käytettyjen ainesosien suhde.

1. Sekoitettu jojobaöljyn, sheavalin ja voin maidon kanssa:

Shea-voita on paljon tunnettu ainesosa, joka antaa sinulle joustavuutta. Tämä myös kosteuttaa ja on hyvä sinulle monella tavalla. Et saa tätä helposti sisäänmyymälää. Jos haluat kuitenkin sekoittaa multani-jauheen kanssa, sinun on käytettävä tätä, jos et halua äärimmäisiä repimäisiltä soluilta. Jos menet paikallisille markkinoille, et ehkä löydä tätä. Löydät tämän kuitenkin maineikkailta apteekkeilta. Voit ostaa tämän ja pitää sen ilmatiiviissä säiliössä.

 • Voit käyttää 1 rkl tätä 4 pisaraa jojobaöljyä ja tarpeeksi voita maitoa 4 rkl savea jauhetta ja sekoita tämä.
 • Saat kohtalaisen paksun tahnan, joka ei tippa. Jos se tippuu, on vaikeaa pitää se 15-20 minuuttia.
 • Jos se tuntuu säröilemältä, käytä sitten puuvillapalloa, joka on kastettu hiukan kylmään veteen.
 • Tämä tekee seoksesta märkä ja pystyt pitämään sen vielä 10 minuuttia.

Sitten voit pestä tämän puhtaalla vedellä ja käyttää haluamaasi väriainetta ja kosteutta. Tämä on hyvä seos, joka poistaa kuolleiden solujen muodot ja myös syväpuhdistukset. Se toimii myös kylpylähoitona, koska savi ja myös jojobaöljy toimivat toisaalta elvytysaineina. Nämä antavat pinnan, sävyt, tukevat sitä, jotta se näyttäisi nuoremmalta ja on myös hyödyllistä tehdä kosteutetusta pinta. Ihmiset, joilla on öljyinen sävy, voivat välttää kosteusvoidetta käytön jälkeen. Tämä on paras multani mitti kotitekoinen kasvopakkaus hehkuvaan ihoon.

2. Sekoitettu Besan, Clove Powder ja Ripe Banana:

Voit sekoittaa 4 rkl täysmaidosta jauhetta 2 rkl rypsiin, puoli tl kynsijauhetta ja puolikasta maljan kypsää banaania. Tällä on useita etuja. Banaani auttaa elvyttämään ja antamaan sinulle erittäin rauhoittavan, syvän puhdistuksen, anti-ikääntymisen ja myös kylpylähoiton. Tämä voidaan tehdä banaanin kanssa, jota et voi syödä, koska ne ovat liian kypsät. Älä kuitenkaan käytä jääkaappia tai niitä, jotka ovat saastuneet sienet, käyttämättömät banaanit. Besan kuin syväpuhdistusaine ja se puhdistaa pinnallesi ja huokosiin.

Näin pääset eroon ylimääräisestä öljystä, talletetuista kuolleista soluista ja likaista. Kynsijauhe voidaan tehdä helposti kuivalla paahdolla ja sitten hiomalla kourallinen näistä tasaisella pohjalla. Voit jauhaa näitä, tehdä jauhe ja varastoida ilmatiiviiseen astiaan. Voit sitten ottaa pieniä osia tästä ulos ja käyttää tätä sitten sekoitteisiin. Tämä on erittäin hyödyllistä bakteeri-infektion torjunnassa. Se myös väistää ihottumaa jossain määrin. Voit käyttää tätä maskia 20 minuutin ajan ja pestä sitten pois. Käytä tämän jälkeen jotain väriainetta ja antibakteerinen voide.

Katso lisää: Honey hehkuva iho

3. Mixed Hunaja, Apple liitä ja voita maitoa:

Honey on syvä puhdistusainetta ja sillä on myös antibakteerisia ominaisuuksia. Voit lisätä 2 rkl hunajaa 4 rkl täysempää jauhetta ja tähän lisätä 4 rkl liiallista kypsää omenapastaa, jolloin ulompi kerros kuoritaan saadakseen kypsän osan. Voit lisätä sitten tarpeeksi voita maitoa tai malai ja sekoita tämä. Kaikki nämä auttavat elvyttämään ja purkamaan pintaa. Tämä on kuin nuorentava vaikutus ja ikääntyvät solut saavat myös ravintoainetta. Voit myös lisätä muita luonnollisia ainesosia tähän, kuten ratkaista erityisiä ongelmia, kuten voit lisätä neem tai minttu enemmän tehokkuutta, mutta käyttämällä luonnollisia liitä muodossa lehdet ovat hyödyllisiä.

Pidä tämä noin 15 minuuttia ja voit käyttää joitakin kylmäpusseja silmän alla. Voit sitten pestä tämän puhtaalla vedellä ja sävyllä ja seurata kermaa. Voit myös vaihtaa tavallisia voiteita sen sijaan hieromalla sitä jojobaöljyllä 3 - 5 tippaa. Se on paras multani mitti kasvopakkaus hehkuvaan ihoon.

Katso lisää: Kotitekoinen Ubtan hehkuva iho

4. Sekoitettu Kurkuma, koko vehnäjauho ja keitetty kaura:

 • Voit sekoittaa 4 rkl mittijauhetta 2 rkl kokonaista vehnää, lisää siihen noin 1 kuppia puristettua ja keitettyä kauraa tämän jälkeen kastelemalla ylimääräistä vettä ja lisää 1 rkl kurkumaa tähän.
 • Tämän pitäisi olla tarpeeksi johdonmukaista istua tai voit käyttää jotain vettä tai kirnupiimä sekä tehdä tämä seos.
 • Kurkuma voidaan sekoittaa koko vehnän kanssa helposti ja tehdä tahnaan, jota kukaan voi hakea.

Tätä tiedetään syväpuhdistavaksi ja elvytettäväksi. On myös tiedossa, että pääset eroon eroista. Keitettyä kauraa, jota käyttävät ne, jotka kärsivät ikääntyvistä epidermaaleista kerroksista tai joilla on liiallinen kuiva pinta. Siksi jos sinulla on samanlaisia ​​ongelmia, voit helposti käyttää tätä seosta. Voit käyttää tätä noin 15 minuuttia ja pestä se pois.

5. Sekoitettu avokado, sitruunamehu ja maito:

Jos haluat jotain, joka rauhoittaa haurastettua pintaa, käytä tätä. Tämä on erittäin hyödyllistä. Avokado on kypsä ja voit käyttää ylimääräistä kypsää jääkaapista.

 • Älä käytä astioita. Voit ottaa tämän massan noin 4 rkl ja tämän jälkeen lisätä 4 rkl täyspererin jauhetta.
 • Käytä 2 rkl sitruunamehua, joka puhdistaa paitsi puhdistaa myös sävyn.
 • Voit sekoittaa maitoa tarpeeksi maitoa, jotta se olisi kohtalaista koostumusta sisältävä tahna.
 • Käytä tätä noin 20 minuuttia ja pese se pois.
 • Tämä on yksi parhaista multani mitti kasvopakkauksista hehkuva iho.

Katso lisää: Kuinka päästä iholle tummalta iholta

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

+ 8 = 12