Kuinka käyttää Mintartat kasvot Pack rasvaiselle ja pimples iholle? | Tyylit elämässä

Minttu on yleisimpiä ainesosia useimmissa kasvopaketeissa, kasviperäisissä kasvopesissä, shampoissa ja jopa ilmastointilaitteissa. Minttujen kasvojen hehkulehdet ovat hyvä vaihtoehto, koska niissä on fantastisia terapeuttisia ominaisuuksia. Se voi olla erittäin hyvä parantaja hyttysten puremista, akne, mustapäistä, rusketusta ja myös kuivaa ihoa. Se on myös erinomainen jäähdytysvaikutus.

Asiat, joita tarvitset:

Minttulehdet, jotka tunnetaan yleisesti nimellä Pudina, tekevät ihmeitä, kun niitä käytetään yksinään. Ne voidaan sekoittaa myös ruusuveden kanssa aknen hoitoon. Minttulehdet mehua kaurapuuroilla on erinomainen pensaikko ja kuorinta hyvin. Voit tehdä mintun kasvot pakkauksiin pimples lisätä Mint mehu multanimitti ja tomaattimehua, koska se vähentää pimple ja akne merkkejä.

Valmistusmenetelmä:

Voit vain hioa muutama lehtiä minttu ja puristaa mehua ja soveltaa kasvoillesi ja sekoita Minttu mehu rkl persilja. Jos haluat paketin akne- ja pimple-merkkeihin, sekoita minttu mehu yhteen rkl multanimittiin ja tomaattimehuun.

sovellus:

Levitä minttu mehu tai pakkaukset edellä annettujen ohjeiden mukaan säännöllisesti yöllä. Tämä poistaa kaikki likaiset ja jättää puhtaan ja selkeän kasvon.

Miten tehdä ja käyttää Mint Face Pack:

Seuraavat kasvopakkaukset on ehdotettu, jotka on helppo tehdä ja ainesosat ovat helposti saatavilla kotona itsessään. Näin ollen se ei vie paljon aikaa, eikä sinun tarvitse ottaa vastaan ​​tapaamisia salissa ja käyttää eksoottisia tavaroita saadakseen selkeät ja puhtaat kasvot.

1. Basic Mint Face Pack:

Kuinka käyttää Mintartat kasvot Pack rasvaiselle ja pimples iholle? | Tyylit elämässä

Asiat, joita tarvitset:

Perus, minttu naamari tarvitset ½ cup kuutioista kurkkua, makeaa vettä ja ¼ kuppi hienonnettu minttu lehdet.

Valmistusmenetelmä:

Pesun jälkeen kurkku leikataan palasiksi ja murskaa ne hyvin sekoittimessa. Siivilöi se hyvin siiven läpi, hävitä mehu ja käytä vain kiinteää osaa. Ota pannulla makeaa vettä. Lisää kurkku kiinteät osat ja lämmitä se hidas tulipalo. Lisää hienonnettu mintunlehti ja jatka sekoittamista. Poista kaasupoltin ja anna sen jäähtyä.

sovellus:

Levitä jäähdytettyyn seokseen kasvoillesi ja kaulalle. Herkästi hierotaan sormenpäilläsi, kun levität seosta kasvosi ja kaulasi päälle. Älä kosketa silmien lähelle. Jätä maski noin 15 - 20 minuuttia. Puhdista kylmällä vedellä ja kuivaa pehmeällä puhtaalla pyyhkeellä.

Kuinka usein sinun pitää tehdä tämä:

Tätä kasvonsuojaa voidaan käyttää kerran viikossa, jotta kasvot voisivat puhdistaa huokosista syvällä. Se myös kuivuu aknea ja keventää arpia.

Miksi tämä toimii / edut:

Minttu on erittäin tehokas anti-akne-aine. Se on A-vitamiinia, joka auttaa hallitsemaan liiallisen öljyntuotannon ihon alle, mikä on aknen tärkein syy.

2. Fullerin maapallo, jogurtti ja rahapaja:

Fullerin Earth, Yogurt and Mint

Fullerin maapallon tai multanimittien, jogurtin ja mintun, kun ne sekoitetaan yhteen, tulee erittäin hyvän mintun naamariin akneongelmille.

Asiat, joita tarvitset:

Tämän kasvonaamion ainesosat ovat - 1 ruokalusikallinen Fuller's Earth (yleisesti multanimitti), I teelusikallinen jauhe tai murskattuja mintunlehtiä ja 1 rkl hyväntahtoista jogurttia.

Valmistusmenetelmä:

Laita kulhoon Fuller's Earth, Mint leaves ja jogurtti. Anna sen liota hyvin noin 30 minuuttia. Sekoita sitten perusteellisesti, kunnes saat sileän liiman.

sovellus:

Levitä minttu tahna kasvolle ja kaulalle, pitäen silmän ympärillä olevan alueen. Hieronta varovasti sormenpäilläsi, kun levität tahnaa. Jätä tahna ja rentoudu noin 15 - 20 minuuttia. Pese se pois haalealla vedellä. Splash kylmää vettä sen jälkeen. Lopuksi, kuivaa pyyhe pyyhellä tai pehmopaperilla.

Kuinka usein sinun pitää tehdä tämä:

Käytä tätä mintta kasvot pakkaus oikeudenmukaisuuden kaksi kertaa viikossa kuukaudessa tai käyttää, kunnes kasvosi tulee selvää kaikista viat ja arvet. Sitten voit käyttää sitä kerran viikossa.

Miksi tämä toimii / edut:

Mint ihmeellisesti kohtelee ihosairauksia kuten akne, pimples. Tämä on erittäin hyvä minttu kasvopaketti rasvaiselle iholle.

Katso lisää: Tulsi lehdet kasvot

3. Tulsi, Neem ja Mint Face Pack:

Tulsi, Neem and Mint Face Pack

Ihmiset, joilla on vaikea akne, ei tarvitse huolehtia nyt. Kasvopaketti, jolla on tulsi, neem ja minttu, ovat kuin voimakas ja vahva parannuskeino vaikeille akneille.

Asiat, joita tarvitset:

Ainekset ovat hyvin yleisiä jokaisessa kotitalous - tulsi-lehdessä, mintunlehdessä ja neem-lehdissä.

Valmistusmenetelmä:

Sekoitetaan hyvin tulsi, minttu ja neem jättää laastin ja tappeen avulla. Tee se sileä liitä. Lisää yksi rkl kurkkua tähän seokseen ja sekoita hyvin.

sovellus:

Levitä tahna kasvosi päälle ja jätä se noin puoleksi tunniksi. Pese pois kylmällä vedellä.

Kuinka usein sinun pitää tehdä tämä:

Tätä pakkausta voidaan käyttää usein, ehkä alun perin päivittäin, poistamaan vakava akne ja sen jälkeen kerran viikossa, jotta estetään niiden näkyminen uudelleen..

Miksi tämä toimii / edut:

Neem lehdet ovat ihana antibakteerisia ominaisuuksia ja paranevat infektioita, palovammoja tai ihon ongelmia nopeasti. Se todella tuhoaa bakteerit, jotka ovat syy infektioihin. Pyhä Basil tai Tulsi Lehdet auttaa parantamaan ihosairauksia - sisäisesti ja ulkoisesti.

4. Mint Face Pack kuivalle iholle:

Minttu Face Pack for Dry Skin

Tämä on todella uskomaton minttu kasvopaketti kuivalle iholle. Tämä tekee myös erinomaisen juoman vähentää tummia silmän alla.

Asiat, joita tarvitset:

Pudinan kasvonaamion ainesosat ovat mintunlehti, jogurtti ja kirnupiimä - joka on helposti saatavilla jokaisessa talossa.

Valmistusmenetelmä:

Sekoita hyvin 1 rkl kirnupiimää, 1 rkl jogurtti ja muutama mintunlehti hienoksi tahnaksi.

sovellus:

Levitä mintunväriset kasvonaamarit tasaisesti koko kasvoille ja kaulalle. Tätä tahnaa voidaan myös käyttää silmien alla vähentääksesi tummia ympyröitä. Pidä se ja rentoudu 15-20 minuuttia. Pese sitten pois normaalilla vedellä.

Kuinka usein sinun pitää tehdä tämä:

Tätä kasvopakettia voi käyttää päivittäin ennen nukkumaanmenoa. Se poistaa kuivan ja jättää ihon pehmeän ja sileän.

Miksi tämä toimii / edut:

Jogurtti- ja kirnupiimot ovat erinomaisia ​​kosteusvoiteita, jotka auttavat tekemään kuiva iho tasaiseksi ja silkkiseksi.

Katso lisää: Kasviperäisten kasvien pakkaus oikeudenmukaisuuteen

5. Mintleet & Rose Water:

Minttu Leaves & Rose Water

Jauhot lehdet ovat tehokkaita puhdistamalla viat - syy siihen, että se sisältää salisyylihappoa. Siksi se esiintyy monissa kasvojen pesuissa ja voiteissa.

Asiat, joita tarvitset:

Tarvitset pelkkää mintunlehteä ja Rose Wateria.

Valmistusmenetelmä:

Jauhaa mintunlehtiä ja muutama tippa ruusuvesiä sileään tahnaan.

sovellus:

Levitä koko kasvot, hieromalla varovasti pyöreällä liikkeellä. Pidä se noin kymmenen minuuttia ja pese pois normaalilla vedellä. Voit myös jättää sen yön yli parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Kuinka usein sinun pitää tehdä tämä:

Tätä pakkausta voi käyttää päivittäin ennen nukkumaanmenoa. Voit jättää sen jonkin aikaa tai jopa yön yli sopivaksi.

Miksi tämä toimii / edut:

Minttu on hyödyllinen vähentämään puutteita ja akne- ja pimples-arpeja. Rose vesi on myös luonnollinen supistava aine, joka vähentää aknea. Se jättää ihon kosteutetuksi ja hydratoituu.

Minttulehdet ovat täynnä paljon etuja, jotka auttavat vähentämään vaikeita akneja, pimpoleja. Ne ovat myös erittäin hyödyllisiä ihon jäähdytyksessä ja kosteutuksessa. Ne auttavat vähentämään rusketusta. Yksinkertainen, kotitekoinen yrtti minttu naamio pitää ihon puhtaana ja virheettömänä.

Katso lisää: Kotitekoisia kasvopaketteja ja maskeja

Leave A Comment

7 + 2 =