Kuinka käyttää leivin soodaa hilseille

Leivinjauhe on suosittu kotihoito, jota käytetään sen pH: ssa. Tämä ei ole vain keittiössä, vaan se on helposti saatavilla oleva agentti. Tämä on ainesosa, jota monet ihmiset käyttävät elintarvikkeissaan käymään näitä. Syynä tämän käytön hoitoon hilseen ongelmia ja myös kiehuu on melko hyvin tiedossa.

paistaminen soda for dandruff

Tätä voidaan käyttää myös hiuspohjan sieni-häiriöiden hoitamiseen suuressa määrin. Niille ihmisille, joilla on kutinaa ja kuivumista, he voivat hyötyä tästä. Tämä on hyödyllistä, koska sillä on korkea emäksisyyden tasapaino. Tämä auttaa paitsi puhdistaa myös palauttaa. Joten jos pää kutittaa sitten henkilö pitäisi kokeilla tätä korjaustoimenpidettä, joka on erittäin tehokas. Tämä on myös melko helposti saatavilla ruokakaupoista, ja ne auttavat poistamaan mahdolliset muut ongelmat, jotka voidaan liittää tähän. Tämä on myös varsin hyödyllistä muiden ruumiinfektioiden hoidossa. Monet ihmiset, joilla on tapana käyttää erilaisia ​​muotoilutuotteita, käyttävät tätä kodin muotoilua laimennetussa muodossa tai suoraan päähän, jotta päästäisiin eroon ylimääräisestä tuotekehityksestä. Tämä on erittäin tehokas asia kuin apteekkituotteet tai puhdistusaineet.

Tämä voi aiheuttaa turvotusta tai punoitusta, jos iho on herkkä sen käytölle. Äkillinen alkalinitehoste ei ole terveellinen juurille. Tämä voi tehdä henkilöstä herkkä sen säännölliselle käytölle päivittäin. Samalla, jos henkilö haluaa päästä eroon ylimääräisestä tuotteesta, niin tämä voi olla helppo ratkaisu tähän. Se voi myös lisätä ylimääräistä emäksisyyttä.

Katso lisää: Kuinka käyttää karhunvatukka siemeniä hilseessä

Kuinka käyttää leivontaan soodan hilseilemistä varten:

miten-to-use-leivinjauhe-for-hilseen hoitoon

  • Henkilö voi tehdä tämän sekoittamalla sooda sooda vedellä noin 4 tl ja 1 / kolmas kupillinen tavallinen vesi. Henkilö voi sitten ottaa lusikan ja sekoittaa tämän tahnaan ja soveltaa sitä kostutetulla päällä. Ompele ne ulos sormilla laajahammasta harjasta ja aseta se sitten kerrosttamalla tämä. Tarvittaessa sitä voidaan hierata varovasti muutaman minuutin ajan ja huuhdella sen jälkeen, kun se on pidetty 15 minuutin ajan. On suositeltavaa, että tämän jälkeen voidaan käyttää mitä tahansa hoitoa.
  • Henkilö voi päästä eroon useimmista ongelmista, kun käytät tätä säännöllisesti. Leivinjauhetta voidaan käyttää myös hoitoaineena niille, jotka eivät käytä tätä puhdistusaineena.
  • Henkilö voi käyttää tätä sekoitettuna mukin lämpimällä vedellä huuhteluun. Anna se istua noin 10 minuuttia ja käyttää tavallista vettä pestä tämä pois.
  • Henkilö voi myös käyttää sitruunamehua mug veteen huuhtele korkean pH: n torjumiseksi sen jälkeen, kun sitä käytetään shampoon tai pakkausmuodossa.

Katso lisää: Henna hilseille

Muista muistuttaa käyttämällä leivontaan soodaa hilseessä:

Tämä leivinjauhe ei kuitenkaan edistä millään muotoa kasvulla. Tämä on pidettävä mielessä ennen hoidon aloittamista. On myös tärkeää tietää, että sillä on äärimmäinen emäksisyys, joka voi tehdä kappaleet erittäin tylsäksi ja kuivaksi. Tämä voi jatkua muutamien pesujen aikana, kunnes henkilö, joka käyttää tätä, on tottunut käyttämään tätä säännöllisesti.

On kuitenkin hyvä, jos lääkäriä tullaan kuulemaan ongelmien osalta ja jos tämä voidaan ratkaista käyttämällä tätä luonnollisena ja helpottavana keinona. Jos hilseen syy johtuu sisäisistä syistä, kuten epäasianmukaisesta ruoansulatuksesta, väärästä unesta, riittämättömästä harjoittamisesta tai sopimattomasta ruokavaliosta, tämä korjaustoimenpide ei ehkä ole hyödyllistä.

Katso lisää: Hoida hilse suolalla

Leave A Comment

58 − = 54