Kuinka käyttää hiiva kasvot naamio akne-altis iho? | Tyylit elämässä

Jokaisella on erilainen ihon tyyppi, jolla on erilaiset iho-ongelmat. He käyttävät yleisesti kemiallisia tuotteita iho-ongelmilleen, mutta se ei ole täydellinen ratkaisu. Yksi parhaista ja pysyvistä ratkaisuista ihon ongelmaan on yksinkertaisia ​​keittiötuotteita. Yksi niistä on hiiva. Hiiva toimii tehokkaasti kasvoilla, koska se sisältää tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat tärkeitä normaalille ihon toiminnalle. Katsotaanpa mielenkiintoista hiivan kasvomaskin luetteloa kasvojen hoidosta.

Parasta Joo kasvojen naamarit akne-altis ihon hoito:

Tässä on top 3 kotitekoista hiivaa naamaria,

1. Hiiva hiukkasten puhdistus:

Cleansing Yeast Mask:

Tämä yksinkertainen hiiva-naamio on tehokkaampi puhdistaa pimples kasvot ja mustat päät, jotka ovat kaikkein trending iho-ongelmat teini-ikäisille.

ainekset:

  • Hiiva (kuiva tai tuore)
  • Lämmintä vettä

Menetelmä / miten / kuinka usein sitä käytetään:

Ota kulho lisää hieman hiivaa ja laita se lämpimällä vedellä paksun tahnaan. Levitä tämä hiiva kasvoillesi ja odota kunnes se kuivuu. Pese sitten kasvosi viileällä vedellä ja pyyhi varovasti pehmeällä kankaalla. Tätä kasvopakettia voidaan käyttää 1-2 kertaa viikossa.

Miksi tämä hiiva Kasvohoito Akne:

Mineraalit, jotka sisältävät tämän hiivan, ravitsevat ihoa ja ovat resistenttejä ulkoisille mikrobeille, jotka tallentuvat ihollemme.

Edut hiiva kasvot:

Tämä luo ihmeen poistamalla kaikki aknen kasvot ja mustat päät hyvin lyhyessä ajassa.

Katso lisää: Kuinka käyttää vehnän kasvillisuutta

2. Jogurtti hiiva naamio:

Jogurtti Yeast Mask

Ihmiset, joilla on rasvainen iho, ovat enemmän huolissaan kasvoistaan ​​johtuen ylimääräisestä öljynerityksestä. Ja täällä hiiva ja jogurtti kasvonaamio, joka on täydellinen korjaustoimenpide sille. Katsotaan hiiva ja jogurtti kasvonaamio edut kasvoille.

Ainesosa:

  • Jogurtti
  • Hiiva-20 gms

Menetelmä / miten / kuinka usein sitä käytetään:

Sekoita jogurtti ja hiiva kulhoon ja tee paksu tahna. Levitä tämä jogurtti ja hiiva-maski puhdistetulle kasvolle ja anna 20 minuuttia, kunnes se kuivuu täysin. Pese kasvosi Lukein lämpimällä vedellä ja pyyhi se pehmeällä liinalla. Sitä voidaan käyttää kahdesti viikossa parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

Miksi tämä toimii:

Hiiva tässä kasvopaketissa aktivoituu ja vähentää ylimääräistä öljyn erittymistä.

Hyöty:

Ei ole hiivan kasvomaskin hyötyä iholle. Tässä homemade hiiva kasvot pakkaus ei ole sivuvaikutuksia.

Katso lisää: Kotitekoiset kasvomaskit

3. Valkaiseva hiiva-maski:

Valkaisu Yeast Mask

Jokainen haluaa hyvän ihonhoidon ja tässä on yksinkertainen kodin korjaustoimenpide sinulle. Tämä ei vain paranna ihon sävyä, vaan se on myös ravinteikas.

ainekset:

  • Hiiva
  • Sitruunamehu tai karpalomehu tai viinirypälemehu

Menetelmä / miten / kuinka usein sitä käytetään:

Sekoita nämä kaksi ainetta kulhoon. Ota toinen iso kulho lämpimällä vedellä ja aseta kulho seokseen lämmintä vettä kulhoon 2-3 minuuttia. Sovita sitten naamari kasvosi ja kaulasi päälle. Anna sen kuivua 20 minuuttia. Pese sitten kasvosi lämpimällä vedellä ja pyyhi puhtaalla, pehmeällä kankaalla. Käytä tätä maskia 1-2 kertaa viikossa hyvän tuloksen saavuttamiseksi.

Miksi tämä toimii:

B-vitamiini hiivassa ravitsee ja soi ihoa.

Hyöty:

Se valkaisee ja ravitsee ihoa, joka antaa kiiltävän hehkun kasvoillesi.

Varotoimenpiteet hiiva kasvohoito:

Jos haluat varmistaa, että hiiva ei aiheuta haitallisia vaikutuksia iholle, ota vain hiiva sekoittamalla sitä lämpimällä vedellä ja levitä se iholle, huuhtele 10 minuutin kuluttua. Jos se ei vahingoita, voit kokeilla näitä kasvonsuojaimia ilman mitään pelkoa.

Kaikki, mitä saamme luonteeltaan, on erityisiä etuja iholle, kun sitä käytetään sisäisesti ja ulkoisesti. Luonnollisten kotitekoisten korjaustoimenpiteiden käyttäminen antaa pysyvän ratkaisun, eikä sivuvaikutuksia ole. Hiiva on maaginen ainesosa, jolla on parannuskeinoja erilaisille iho-ongelmille, kuten tulehduksille, mustille päille, akneille jne. Ainoilla ainesosilla on niin maaginen ominaisuus, joten nuoret,.

Katso lisää: Parhaat savi kasvosuojat

Leave A Comment

9 + 1 =