Kuinka käyttää Hibiscus hiusten kasvua varten? | Tyylit elämässä

Hibiscusin sanotaan olevan myös "hiustenhoitotuotteiden kukka". Kasvin osia käytetään eri tavoin estämään hiusten ongelmia, kuten halkeamia, hilseitä ja kuivumista, tylsää ja hiusvaurioita. Se on myös edullinen hiusten tilavuuden lisäämiseksi ja ennenaikaisen harmaantumisen estämiseksi.

Hyödyt ja levittäminen Hibiscus Hair:

On olemassa erilaisia ​​menetelmiä, joissa kukkakasvien ja lehtien hibiscus kasvi voidaan käyttää edistämään hiusten kasvua. Öljyjä, hoitoaineita, naamiota ja shampooja voidaan tehdä kotona helppokäyttöisissä prosesseissa, jolloin hiukset saavat hybriskuslaitoksen edut. Koska se on luonnollinen ainesosa, se on ehdottomasti turvallinen kaikenlaisille hiuksille ja antaa hyviä tuloksia tavalliseen käyttöön. Lue lisää eri tavoista, joilla kasvi voi hyötyä hiuksistasi.

Hibiscus hiusten kasvulle on aina hyvä ajatella luottaa. Hibiscus lehdet ja kukka on terälehdet itse, jotka voidaan laittaa käyttää nopeasti ja helposti. Kukka on hyödyllinen hiuksillesi ja se voi aiheuttaa hiusten kasvua tavoilla, joilla luonnollisimmat korjaustoimenpiteet eivät onnistu. Pohjimmiltaan jos tyydyttävät lopputulokset ovat mitä etsit, hibiskus tekee ihmeitä. Kaljuista laastareista hiusten nopeaan ikääntymiseen se voi kääntää kaikki keratin-hoitoa aiheuttavat ongelmat. Jos et löydä kukkia itse, on niin paljon hibiscus rikastettua jauhetta, joka toimii ongelmasi yhtä suurella ja kukkien edut ovat monta. Päästäksemme kohtaukseen ja keskustelemme toisensa jälkeen.

hyötyjä And Apply Hibiscus For Hair

Hyönteiset Hibiscus Flower For Hair:

  • Kukkien tiedetään saavan paremman ja terveemmän näköisen hiuksen lyhyessä ajassa. Tämä johtuu siitä, että Hibiscus ylpeilee sen korkeasta koostumuksesta C-vitamiinista ja aminohapoista. Kukat ovat hyvin pölyisiä ja ne voidaan siten muotoilla shampoiksi ilman monia haasteita.
  • Kasvien lehdet ja kukat ovat molemmat tiedossa estää hiukset kasvaa harmaa ennen kuin olet ikäinen, että me puhumme ennenaikaisesta harmaantumisesta.
  • Hibiscus ei koskaan aiheuta allergioita, koska se sopii kaikille ihotyypeille.
  • Jos juuret ja säikeet tarvitsevat vahvistamista, voit luottaa siihen, että hibiscus on sama.
  • Se syvittää hiuksiaan ja tekee niistä tasaisemman ilman aikaa.

Katso lisää: Edut kookosmaidosta hiuksiin

Hibiscus hiuksille:

Alla on joitain hiuspakkauksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä terveille hiuksille ja hiusten kasvulle.

1. Hibiscus-öljyn tekeminen hiusten kasvulle:

Öljyllä jauhamalla 6-7 Hibiscus kukkia ja yhtä suuri määrä lehtiä. Pienessä syvällä pannulla / säiliöllä keitä noin 3/4-kuppi valittua öljyä (edullinen öljy on kookospähkinä). Kun öljy on erittäin kuuma, lisää se jauhettu seos, peitä kansi ja laita liekki pois. Anna öljyn jäähtyä, kunnes se jäähtyy. Käytä lämpimän / jäähdytetyn öljyn päänahkaa ja peitä pyyhkeellä puolen tunnin ajan, pese sitten Hibiscus shampoo tai mieto shampoo. Öljy nuorentaa päänahkaa ja helpottaa verenkiertoa, mikä auttaa hiusten kasvua.

Öljyä voidaan säilyttää hibiscus lehdillä ja kukka liitä pieni pullo säännölliseen käyttöön. Varmista, että et tallenna paljon. muuten öljy menettää olemuksensa.

Katso lisää: Curry lehdet hiustenlähtöön

2. Hibiscus hiusnaamarit hiuksiin:

  • Ota muutamia hibiscuslehtiä ja hienota hieno tahna. Älä käytä vettä, ellei sitä tarvita. Sekoita tahna puoliksi kulhoon makeuttamattomat juustomassa. Levitä tasaisesti hiusten juurille ja jätä tunnin kuluttua. Huuhtele lämpimällä vedellä ja käytä mietoa shampooa. Tämä vahvistaa juuret, tekee hiuksista vahvan ja edistää hiusten kasvua.
  • Ota 2-3 teelusikallista amlajauhetta ja lisää siihen yhtä paljon hiutaleita. Sekoita perusteellisesti muodostaen sileä naamio ja levitä hiuksiin. Pyyhi haalealla vedellä puolen tunnin kuluttua. Se auttaa tekemään follikkeleista voimakasta ja lisää hiusten kasvua.

3. Hibiscus Leaves Shampoo:

Murskaa 10-12 lehdet hibiskusta. Käytä suurempia lehtiä pienempien sijasta ja lisää siihen muutama pisara mieleisempää öljyä. Käytä tätä puhdistaaksesi hiukset minkä tahansa shampoon sijaan. Se ei ainoastaan ​​puhdista päänahkaa, vaan myös hiusten kasvua.

Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä shampoo käyttäen 10-12 terälehteä, Hibiscus kukka, 4-5 pieniä lehtiä Hibiscus ja 5-6 tippaa oliiviöljyä ja tehdä karkea tahna hiomalla niitä. Jätä se vähintään 15 minuuttia ennen hiuspohjan levittämistä shampoona. Varmista, että huuhtele huolellisesti, jotta lehtiä ja kukkia ei pääse jumittumaan hiuksiin.

Katso lisää: Foolihapon edut hiuksiin

4. Hibiscus Hair Conditioner:

Ilmastointilaitteelle jauhamalla 7-8 Hibiscus-kukkia on tarpeeksi vettä paksun tahnan valmistamiseksi. Koska se on tarkoitettu syvään hoitoon, varmista, että hiukset eivät ole täysin märät, mutta päänahka on puhdas. Levitä liimaa päänahalle ja jätä tunnin ajan. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Ilmastointilaite syvästi tunkeutuu päänahan päälle ja herättää kuolleita folliclejä ja parantaa hiusten kasvua.

Näitä menetelmiä on helppo kokeilla ja ei-tylsiä. Varmista vain, että mikä osa laitoksesta, jota käytät, on puhdas eikä siinä ole pölyä tai maata. On myös tärkeää tietää, että kerta-annos ei välttämättä anna tehokkaita tuloksia, joten käytä kaavoja vähintään 3 viikon ajan säännöllisesti, jotta voit tietää eron ja tuntea edut.

5. Hibiscus ja sipuli hiuksille:

Kun etsit Hibiscus-kukkia hiuksille, varoitamme sinua, voi olla vaikeaa etsiä haittavaikutuksia. Vaikka joukossa monia etuja löydät, yksi tulee yhdistetty armon Hibiscus kukkia yhdessä sipuli. Mitä sinun tarvitsee tehdä alkuun tämä on ottaa tuore sipuli ja nopeasti kuori ihon pois. Anna mehua kuivua hieman ja sitten laittaa sipuli jauhatus purkamaan massaa. Kuivaa tämä mehu uudelleen. Nyt sinun täytyy lisätä hibiscus-kukan mehu, jota voit helposti hiontaa. Sekoita kaksi oikeaan osaan ja olette tehneet täällä. Levitä tämä hiuksillesi ja anna sen kuivua. Puhdista pian kylmällä vedellä.

Hibis cus

6. Inkivääri ja Hibiscus-lehdet:

Ihmiset valittavat paljon hiuksistaan, etenkin naisia, jotka haluavat tehdä jotain, mutta yksikään tuotteista ei ole kovin hyödyllinen. Joten, seuraava luonnollinen korjaustoimenamme, jonka olemme sinulle sopineet, on inkivääri. Aloita hiuslakka täällä, tarvitset inkiväärijuustoa sekä hibisksia. Murskaa ja jauhaa molemmat erikseen saadaksesi niiden mehut ja yhdistelemään ne kulhoon. Varmista, että osuus on tasainen, sillä edes pienin ero saattaa jättää hiukset tuoksuva inkivääri koko päivän. Käytä tätä ratkaisua nyt lähinnä juurien lähellä. Varmista, että juuri ei ole vartioimatta, ja peität jokaisen säikeen. Hiuspaketti on tiheä ja virtaa nyt, joten jos käytät pakkausta ja anna sen kuivua säännöllisesti; se tuo nopeasti hiusten uudelleen kasvua heti.

7. Hibiscus ja Curry Lehdet:

Lisää kookospähkinäöljyä joihinkin currylehtiin, hibiscus lehdet ja jauhaa ne tahnaan. Hieronta liitä nyt hyvään hiustartuntaan, joka on helppo tehdä. Pian tarpeeksi näet tuloksia, jotka saavat paksut hiukset takaisin!

Näiden DIY-vinkkejä meidän puolellamme toivottavasti saavuimme sinulle hiusongelmista ja siitä, kuinka hiuslisä hiuslehdet auttavat työntämään heidät pois hyvää.

Leave A Comment

39 − = 37