Kuinka käyttää hennaa kynsillä kotona kuvia Tyylit elämässä

Hennaa sanotaan olevan ikivanha temppu, joka ei värjää hiuksia eikä käsiä vaan kynsiä. Sen katsotaan olevan kynsien luonnollinen kynsilakka. Se antoi ihastuttavan värisävyn, joka vaihtelee vaalean oranssin, lievän punaisesta tummanruskeaan. Mehndi kynsille on samanlainen kuin kätyihin kohdistetut mehndi; sovellus voi kuitenkin poiketa toisistaan.

Kuinka käyttää Mehndi kynsiin aloittelijoille:

Tässä on muutamia vaiheita, jotka auttaisivat sinua käyttämään nauloja ammattimaisesti.

1. Valmista et Mehndi Liitä:

Millä tavalla to Apply Henna on Nails

Kun ajattelet, miten naulata mehndi kotona, ensimmäinen asia, jonka on tehtävä, on valmistaa mehndi tahna. Voit tehdä tahna, saada henna jauhe ja sekoita sitruunan mehu ja vesi, jolloin paksu liitä. Pidä kelloa lisäämällä vettä, sillä pastaa on pidettävä paksuna. Peitä kulho ja jätä seos sivuun lähes 4 - 6 tuntia, jotta väriaine sekoittuu kokonaan.

2. Puhdista kynsi:

Kuinka käyttää hennaa kynsillä kotona kuvia Tyylit elämässä

Seuraava vaihe mehndi kynnet on saada kynnet valmis siihen. Puhdista kynnet kunnolla, käyttämällä noitakärkikynää tai lautasen saippuaa, poista kaikki lika kynsien sisällä. Vie ne ja leikkaa ne oikeaan muotoon. Vältä saippuoiden puhdistamista kynsillesi samalla, kun he antavat mehndiä, kun he jättävät naamarin kalvon ja naulojen ja kynsilakojen reunat. Trim ne antavat täydellisen ilmeen.

3. Levitä Petroleum Jelly:

Kuinka käyttää hennaa kynsillä kotona kuvia Tyylit elämässä

Petroleum hyytelö on aivan ratkaiseva, kun ajatellaan värejä vain kynsi. Kun laitat öljyhyytelöä kynsiisi ja ympäröivään, vain kynnet saisivat sinut värin. Niin ollen, käytä petroleum hyytelöä muutamia minuutteja ennen kuin käytät mehndi kynsillä.

4. Käytä Hennaa kynsiin:

Kuinka käyttää hennaa kynsillä kotona kuvia Tyylit elämässä

Kun kynnet ovat valmiita, nyt on aika soveltaa mehndi-naulaa sormilla yksi kerrallaan. Voit käyttää mehndiä käyttämällä laajaa keppiä, jolla on samanlainen leveys kuin kynsillä. Käytä vain paksua mehndi-kerrosta nauloja yksitellen ja anna tahna kuivua kokonaan. Mitä enemmän mehndi pysyisi kynsillesi, sitä tummempi sävy, jonka pystyt saamaan.

5. Suojele kynsi:

Kuinka käyttää hennaa kynsillä kotona kuvia Tyylit elämässä

Kun olet käyttänyt mehndiä kynsillä ja olet myös kuivunut, on aika peittää sormenjäljet ​​tai sanoa kynnet. Ota keittiönpäällyste ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Voit käyttää myös kalvopapereita tai muovia samaan tehtävään. Pidä kynnet kunnolla, jätä sivua auki. Voit myös käyttää puuvillakäsineitä yöksi, jos pidät mehndi-yön yli tumman värin saamiseksi.

6. Poista Liitä kynsistä:

Kuinka käyttää hennaa kynsillä kotona kuvia Tyylit elämässä

Jos haluat poistaa henna kynsistä, vältä vettä tai muita nesteitä. Nosta naarmuja kevyesti ulos mehndi ja kosteat kuivaa ne paperipyyhkeellä. Varmista, ettet käytä vettä seuraavien 2-3 päivän ajan, jotta väri voi tummua ja hapettaa. Kynsien suojaamiseksi suihkun aikana voit käyttää voita tai jälkihoitoa henna-balsamia, jonka ansiosta väri pysyy vakaana.

7. Muut vinkit:

Kuinka käyttää hennaa kynsillä kotona kuvia Tyylit elämässä

Tytöt, jotka etsivät musta kynnet luonnollisesti, voivat myös soveltaa musta mehndi kynsien pitkään kestävä väri. Jotkut käyttävät myös timantteja, värisävyjä ym. Koristelemaan nauloja antamalla heille uuden kuvion, joka tunnetaan yleisesti nailataiteena. Tällaisia ​​koristeita tehdään laajalti avioliitossa ja muissa tällaisissa tilanteissa.

Kun käytät nauloja kynsillä, et vain väritä niitä, mutta suojele niitä myös terveiltä ja vahvoilta. Ne ovat myös edullisia vähentämään minkäänlaista sieni-infektiota, kasviperäisellä tavalla. Se auttaa tekemään kynnet vahva ja pitkä.

Leave A Comment

+ 39 = 40