Kuinka käyttää Avocado-öljyä hiusten kasvulle? | Tyylit elämässä

Haluatko pitkät ja terveet karvat? Oletko koskaan kokeillut avokadoöljyä hiusten kasvulle? Kyllä, avokadoöljy hyödyttää hiustesi kasvua. Nykyään on paljon ihmisiä, jotka kärsivät erilaisista hiusongelmista ja hoitavat sitä, he käyttävät paljon rahaa eri tuotteisiin. Avokadoöljy sopii kaikkiin hiusmuotoihin ja on lievä kaikenlaisilla iholla. Tämä öljy on ensisijaisesti hyödyllinen niille teistä, joilla on kuiva päänahka tai karkeat, kuivat ja vahingoittuneet hiukset. Siksi tässä artikkelissa keskustelemme avokadoöljystä hiusten kasvulle.

Kasvaa Hair

Monet ihmiset hiukset ovat kuivia, vaurioituneita ja heikkoja heikkoudesta, lämpötavoista, kemiallisista käsittelyistä ja ympäristön saastumisesta. Avokadoöljyllä on tehokas rooli ravintoaineiden tuottamisessa ja vahvistamisessa hiusten päällä, jalostuksen tavoin ja tuhoamiselta. Avokadoöljy otetaan hedelmän massasta ja sillä on makea aromi. Tämä öljy sisältää runsaasti ravintoaineita ja nautinnollisen pähkinäinen aromi. Avokadoöljy tukee hiusten kasvua. Puhdas avokadoöljy on tunkeutuva; se vain yksinkertaisesti ihastuu ihoon.

Onko avokadoöljy hyväksi hiuksille? Rauhaava kysymys, jonka monet kärsivät hiusongelmista. Avokado kaikki orgaaniset lähteet elintarvikkeiden ja ravintoaineiden hiuksille on todellakin hyvä valinta hiuksille, varsinkin jos kavennetut hiusten kasvun ongelmat otetaan huomioon.

Avokadoöljyelementit:

Aloita avokado, kuuma salsaa tärkein ainesosa on ehdottomasti enemmän kuin maku makuihmeillesi. Avokadoöljy on välttämätön hiusten terveydelle ja kasvulle, joka paitsi ravitsee myös poistaa hiusongelmia.

Avokadoöljy on pääasiassa luonnolliselle hiukselle. Se on täynnä ravinteita, välttämättömiä rasvahappoja, aminohappoja sekä vitamiineja A, B, D ja E B6-vitamiinia ja B7-magnesiumia, kuparia ja proteiineja. Avokadoilla on ravitseva rasva, jota kutsutaan monityydyttymättömäksi rasvaksi. Se on erinomainen hierontaan, syväkäsittelyyn, hiusten hiusten puhdistukseen, tukihampaan hoitoon ja kasvavaan kiiltoon. Avokadot liittävät ravitsevaa rasvaa, jota kutsutaan monityydyttymättömäksi rasvaksi.

Kuten edellä mainittiin, nyt hajotamme tämän öljyn osatekijät, jotta saisimme sinulle lyhyen näkymän siitä, miten kaikki tässä öljyssä olevat ravintoaineet auttavat sinua rakentamaan hiuksesi täydellisesti.

E-vitamiini:

E-vitamiini hiuksillesi toimii erinomaisena parantajana, joka poistaa kuolleen hiuspohjan karvatupen ympärille ja antaa heidät hengittämään vapaasti. E-vitamiini huolehtii myös kuivasta, jolloin hilseilevät ongelmat pois. Seuraavaksi E-vitamiini tekee hiuskuiduista joustavan, jolloin hiukset voivat kasvaa pidempään rikkomatta tai jakamatta.

Amino-rasvahapot:

Rasvahapot lähinnä osallistuvat hiusten ravitsemukseen, jossa vaurioituneet hiukset saavat nyt runsaasti ruokaa tai ravitsemusta terveenä. Rasvahapot myös tasaavat ja kosteuttavat hiuksia pitämään ne silkkisen pehmeät ja joustavat.

karotenoidit:

Karotenoidit ovat hiustenrakennusproteiineja, jotka lisäävät kehoa ja tilavuutta hiuksille, mikä tekee niistä vahvempia ja terveellisempää, mikä antaa heille vankan perustan kasvaa pidempään.

Monityydyttymättömät rasvat ja vitamiinit:

Näiden muiden öljyyn liittyvien muiden tärkeiden kohteiden lisäksi on monityydyttymättömien rasvojen ja tiettyjen muiden vitamiinien, jotka peittävät hiukset suojavaipalla. Vaikka rasvat ravitsevat ja pehmentävät karkeaa karvaa, vitamiinit aiheuttavat lujuutta ja kehoa hiuksiin niin, että ne kestävät vaikeita ympäristöjä helposti rikkomatta.

avokado oil for hair

Tämä öljy toimii myös humektanttina, koska se auttaa tukemaan hiusten kasvua. Ja hajottamalla avokadoöljyä päänahalle, voit estää ultraviolettia auringosta, koska sillä on luonnolliset aurinkosuojatuotteet.

Katso lisää: Jojoban öljyn edut hiuksiin

Menetelmiä avokadoöljyn käyttämiseen hiusten kasvulle:

Avokadoöljyä hiuksiin voidaan käyttää monin tavoin. Kiireisille mehiläisille he voivat ostaa kaupallisia avokadoöljyjä läheisiltä paikallisilta huume- ja kosmetiikkakaupoilta ja muille he voivat luottaa kotitekoisiin temppuihin, jotka mainitaan alla, jotta he saisivat virheetöntä lukkoa.

1. Hiusnaamari:

 • Kypsennä 1 rkl oliiviöljyä, 1 munanvalkuaista, puolet rkl hunajaa ja 1 rkl avokadoöljyä ja sekoittamalla sitä viipalalla.
 • Levitä seos päänahan päälle ja anna sen 10 minuuttia, sitten pese hiuksesi vedellä.

2. Kotitekoinen hoitoaine:

 • Tee 1/2 lasillinen olutta ja 1 rkl avokadoa. Sekoita ne sekoittimella tai mitä sinulla on kotona ja tallenna se pulloon.
 • Käytä tätä kotiin perustuvaa hoitoa hiusten kasvua varten, kun shampooa hiukset shampoolla.
 • Jätä hoito päänahalle noin viisi minuuttia, sitten voit pestä hiuksesi syvään veteen.

3. Shampoo:

 • Valmista puoli tl kookosöljyä, 6 oz. nestemäistä kastilia saippuaa ja 1 tl avokadoöljyä.
 • Sekoitetaan hyvin ravistamalla ja sekoittamalla sitä viillolla. Käytä tätä shampoo usein kiertämään hiukset pudota ja regrow hiukset varmasti.

Katso lisää: Argan öljy hiusten kasvulle

4. Hieronta:

 • Sekoita teelusikallinen oliiviöljyä ruokalusikalla avokadoöljyä ja lämmitä se. Sekoita seos päänahassasi ja hieronta varovasti noin 15 minuutin ajan.
 • Se auttaa öljyä imeytymään hyvin ja palaa verenkiertoon.
 • Tämän jälkeen ota pyyhe kuumalla vedellä ja peitä pääsi kuumalla pyyhkeellä ja anna sen täällä 10 minuuttia ja pese shampoolla.

Nopea kuuma öljy:

 • Tämä koskee erityisesti kuivien karvojen kauneutta, jotka joutuvat kohtaamaan hiusvaaleja ja haavoja hyvin usein. Yksinkertaisesti lämmitä avokadoöljyä kulhoon ennen shampooa ja kun se jäähtyy, päästä yli shampoosi ja hoitoasi.
 • Seuraavaksi puhaltaa hiuksesi ja käännä se ylösalaisin ja hierota hieman lämpimää öljyä kääpiösi ennen kuin pyyhe kuivaa sen uudelleen. Avokadoöljyä hiusten kasvua voidaan näin käyttää pitämään haukkumyrkkyjä ja mutkaisia ​​samalla, kun pyyhe kuiva varmistaa, että öljy ei paina ulkoasua alaspäin.

Katso lisää: Onko piparminttuöljy hyväksi hiuksille

Avokadoöljyn edut hiusten kasvulle:

 • Avokadoöljyn ravitseva ominaisuudet johtuvat välttämättömistä rasvahapoista, jotka auttavat hiustesi pysymään rehydratoiduina ja luo hiukset silkkiksi ja lempeiksi. Näin ollen tämä öljy tunnistetaan palauttamaan tylsät ja kuolleet hiukset.
 • Avokadoöljyn etuja hiuksille ei ainoastaan ​​rajoita itseäsi hiusten hiukanpoistoa, vaan myös varmistaa hiusten elvyttämisen ja uusiutumisen. Vaikka yksinkertainen kiilto ei näytä terveitä hiuksia elintärkeitä merkkejä, elvyttämättömät ja energiset hiukset eivät koskaan paina alaspäin, jotta voit harrastaa urheilullista äänenvoimakkuutta, kun silkkimetsäsi loistaa kirkkaan.
 • Lecitiinin läsnäolo tällä öljyllä saa sen tunkeutumaan syvälle kuhunkin karvaan ja ylläpitämään hiusakselin ydinaluetta. Kun se on integroitu hiusvaijeriin, tämä öljy kiristää hiuskuituja, mikä lisää lihasten lujuutta follikkeleihin, mikä tekee niistä joustavia muutoksiin. Näin avokadoöljy osallistuu hiusten vahvistamiseen ja kasvuun.
 • E-vitamiinin esiintyminen öljyssä toimii antioksidanttina ja lisää veren liikkumista karvatupoissa ja päänahassa. Antioksidantit ovat myös vakaa lähde detox, jossa ne poistavat toksiini ja tuotannon kertyminen hiuksista ja päänahan siten puhdistaa päänahkan syvällä sisällä.
 • Tämä voimakas luonnollisella öljyllä on myös hiusten ominaisuuksia, jotka voivat korjata erilaisia ​​vikoja, kuten hiustenlähtöä, karvanpoistoa, hiusten ohenemista ja hilseilyä.

Joten, nämä ovat kaikki avokadoöljy hiusten kasvua ja toivottavasti pidät tästä artikkelista ja löytää hyödyllistä sekä informatiivinen!

Tässä artikkelissa on lueteltu joitakin parhaita etuja avokadoöljy voi tarjota sinulle sekä miten käyttää avokado hiukset, jotka auttavat sinua pitämään hiukset kauan ja kauniita.

Leave A Comment

5 + 5 =