Kuinka hoitaa kiharat hiukset Tyylit elämässä

Erilaiset hiusrakenteet tarvitsevat erilaista järjestelmää ja hoitoa. Kaikista karvojen kuvioista, kiharat hiukset ovat aina vaikeita säilyttää. Hullu hiukset pyrkivät olemaan karkeita, kuivia ja haurasvärisiä, mikä vaikeuttaa helposti rikkoutumista. Frizzy on myös yksi hiusongelmista, joita kovilla naarailla naiset kärsivät, joskus äärimmäisestä särkyneisyydestä kylmissä sateissa.

Millä tavalla to Care For Your Curly Hair

Curly hiustenhoito naisille:

Tässä on muutamia ehdotuksia siitä, miten hoidat kiharat hiukset luonnollisesti. Pieni ylimääräinen hoito ja jotkut eivät varmasti auttaa sinua hallitsemaan villityksiä.

1. Päänahan puhdistus ja hoito:

Kuinka monta kertaa viikossa shampoo? Mikä on päänahka ja hiustyyppi? On ratkaisevan tärkeää tarkastella tyyppiä ennen kiirehtimistä ja lopettamista kuivalla päänahalla ja erittäin karvaisilla hiuksilla. Valitse shampoo hiuspohjan tyypin ja hoitoaineen mukaan hiustyypin mukaan. Höyrystimet, jotka on tehty kiharat hiukset, joilla on kosteussulku tekniikka, joka ohjaa haukkumyrskyjä.

valita Organic shampoos

Jos päänahka on kuiva, voit ohittaa Shampoo ja tavoittaa ilmastointi. Jos päänahka on rasvainen, voit lisätä soodaasi shampoonne puhdistaa ylimääräinen öljy päänahastasi. Ja sitten Kunto tavalliseen tapaan. On parasta kestää jokainen vuorokausi ja sulkea arvokkaat kiharat.

2. Käytä laajaa hammaskampaa ja jätä hampaiden hoitoon haureuttaville hiuksille:

kampaus sclap

Kun puhdistus ja hoito tulee myöhempi osa, taming curls varovasti. Levitä runsaasti hiusdiinaa tai DE-kammottavaa seerumia hiuksillesi. Käytä laajaa hammasharjaa hiusten värjäämiseksi, älä pakota ja heikennä varovasti tai saatat päätyä säikeiden menetykseen. Ja tyyli tavalliseen tapaan.

3. Deep Conditioning joka viikko voi olla Vapahtaja:

Syvä Conditioning every week

Kaarevat hiukset ovat hyvin hauraita ja kuivuus on yksi syy. Joten Deep conditioning lisää vilkkautta ja loistaa tylsille kiharat hiukset. Markkinoilla on runsaasti Deep Conditioning -hoitoja. Toinen tapa on valita Hot-Oil-hoito, joka lisää verenkiertoa ja lisää myös elinvoimaa.

4. Miten Hot-Oil-hoito:

Lämmitä kuppi oliviöljyä tai manteliöljyä, mitä tarvitset. Hierotaan öljyä päänahan päälle, käytä suihkukuppia ja anna öljyn imeytyä päänahkaan.

kuuma oil massage hair

30 minuutin tai tunnin kuluttua Wrap a Hot Towel pään ympärillä. Tämä varmistaa, että päänahka saa kaiken öljyn ravinnosta. Ja se myös lisää verenkiertoa. Shampoo ja Condition kuten tavallista.

Katso lisää: Miten saada kiharat hiukset

5. Käytä Satin-tyynyn peittämistä vähemmän kitkaa ja sotkeutumista varten:

Satiini Pillow cover for less friction and tangling

Ompele säännöllinen puuvillainen tyynynpäällesi ja anna tyynysi omaksua satiinista hienousta. Nukkuminen satiinipäällysteellä pään alla aiheuttaa vähemmän kitkaa vauvojen väliin. Ja tämä johtaa lopulta hiusten vähenemiseen. Joten voit yksinkertaisesti herätä ja lisätä seerumia hiuksillesi ja tyyliisi.

6. Vältä lämpösäteilijöitä ja kuivaa mahdollisimman paljon kuivaus:

Välttää Heat Stylers and Blow drying

Heat Styling voi nauhattaa luonnolliset öljyt hiuksista ja myös ulkoisesti käytetty ravinto menetetään. Jos haluat kuivua, käytä vähäisiä lämpöasetuksia, jotta hiukset eivät vahingoitu. Ja on parasta käyttää Heat Protectant Sprays ja Products ennen styling kiharat hiukset lämpöä.

Katso lisää: Curly Hair Care Vinkkejä

7. Älä koskaan liitä hiuksiasi tiukasti:

Ei koskaan Tie Hair tightly

Tämä on yksi neuvo, kukaan ei koskaan anna sinulle. Älä koskaan mene korkeisiin ponihäkkiin tai kiinnitä hiukset liian tiukasti. Curls eivät kanna paljon painoa ja hauras juuret. Hiusten sidonta tiukasti voi johtaa hiusten laskuun ja jopa tilapäiseen otsahuuhun, juuren, josta hiukset vedetään takaisin.

  • Näiden lisäksi on syytä mennä säännöllisesti pään hierontoihin, jotka parantavat verenkiertoa ja hiusten kasvua. Karvas hiukset ovat useimpia tunnettuja hiusten kasvua, erittäin hankala jäljittää.
  • Leikkaa ne säännöllisin väliajoin ja vältä tarpeetonta käyttöä hiustuotteet ja muotoilu, joka poistaa luonnollisen kosteuden karvat.

Toivottavasti nämä yksinkertaiset ehdotukset räjäyttävät kaikki kyselyt ja väärät käsitykset kiharat hiustenhoitotuotteet.

Leave A Comment

27 − = 18