Kuinka hoitaa hilse suolalla? | Tyylit elämässä

Miten suolahoito hilse? Kyllä, suolalla on tärkeä rooli hilseensä. Tällä hetkellä hilseen se muuttuu ärtyisäksi ongelmaksi. Koska hilse ei voi käyttää tummia värisiä leningit välttää tunne epämukavaksi ja noloa. Hilse ei ole muuta kuin kuolleiden ihosolujen irtoaminen päänahasta ja sen yleisimmistä ongelmista, koska osittain väestö kärsii siitä.

kohdella-hilse-, jossa on suolaa

Kahdenlaisia ​​hilseitä ovat märät ja kuivat. Kuiva hilse tapahtuu ihmisille normaalilla kuivalla päänahalla, kun öljyinen hilse ilmenee ihmisille, joilla on öljyinen päänahka.

Syy kuoren:

 • Hormonaalinen huolenaihe
 • Epäterveellinen ruokavalio
 • Käyttämällä erilaisia ​​kosmeettisia valmisteita
 • Tartunnan päänahka
 • Ei puhdista päänahkaa kokonaan
 • Stressi ja jännitys

Katso lisää: Kuinka käyttää leivinpuristusta hilseilytykseen

Merkitys suola hoitaa hilse:

suola for dandruff

 • Yksi parhaista tavoista hoitaa hilse on suolamassojen käyttö. Ainutlaatuiset suolamassat ovat saatavana myös hilseiden poistamiseksi hiuksista, joilla suola saavuttaa hiusten juuret ja päänahan. Tämä auttaa helpottamaan kuolleiden ihosolujen poistamista päänahasta lähtien ja siten antamaan puhtaamman tuntuman.
 • Suola auttaa imeytymään ylijäämäöljyä, estämään sebumin ruuhkaiset follicles sekä tuotteen höyrytys vähentää hilseen liittyvää tulehdusta yhdessä psoriaasin kanssa päänahassa.
 • Suolaa koko kosteutta päänahasta, joka hyödyttää sientä kehittymään. Kerran sienten kasvua on varattu, et tule kokemaan hilseestä.
 • Suolakiteiden karkea luonne auttaa eliminoimaan hiutaleet ennen kuin käytät hilseilevää shampooasi. Soveltuu yhteiseen suolaa hilseensä on parempi kuin päästä eroon kutiseva päänahka tunne liittyy hilse plus seborrooinen dermatiitti.
 • Hieronta suolalla helpottaa nykyisten hiutaleiden poistamista päänahassasi. Lisäksi kohtelee häpeääsi. Tämä on yksinkertainen sekä halpa tapa hoitaa hilsettä hiutaleita.
 • Suola myös absorboi ylijäämäöljyä, joka estää hiustesi saamasta rasvaa ja näin hilse ei kiinnitä päänahkaan.

Katso lisää: Fenokreek siemenet hiusten hilseessä

Paras tapa hoitaa hilse suolalla:

1. DIY suolahoito:

Tätä varten sinun on yhdistettävä rkl suolaa kourallinen shampoo. Sitten hierotaan varovasti päänvalmistuksessa päänahassa. Pese huolellisesti ja noudata normaalia shampooa ja hoitoa.

2. Epsom-suolan käyttö:

Huuhtele kevyesti muutama ruokalusikallinen Epsom-suola kuivan ja hiukan kostean päänahan päälle 2-3 minuutin ajan. Suolajäljitelmä kuorittuneiden ihosolujen kuorintaan tehokkaasti pois päänahasta sekä auttaa hoitamaan hilse. Sitten shampoo heti hieronnan jälkeen. Kun sinulla on hilseen shampoo; anna sen koota päänahalle, joka on suunniteltu 30 - 60 sekuntia ennen huuhtelua.

meri-suola-for-hilse

3. Normaali suolaliuos:

Saada muutamia pöytäsuoloja suolapuristimessa ja suihkuta se päänahassa. Tällä hetkellä kostuta sormesi ja aseta hieromalla päänahkaa, muuten voit pyytää joku hieroa päänahkaa. Pidä päänahan hierottaessa 10-15 minuuttia, jotta kuolleet ihonhiutaleet poistettaisiin kokonaan päänahastasi. Hierotuksen jälkeen voit tällä hetkellä kylpeä hiustesi normaalilla shampoo tai muuten hilseenesto shampoo. Tällä hetkellä kuivaa hiuksesi puhtaalla pyyhkeellä ja näet eron heti.

Katso lisää: Henna hiusten hilseelle

4. Kuluttaa vedellä:

Lisämenetelmä suolan käyttämiseksi hilseen hoitamiseksi on ottaen usein runsaasti puhdasta vettä. Yhden tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset joutuvat hilseestä, yhdessä muiden vaikeuksien kanssa on, kun ne kuivuvat. Siksi, kun haluat hydrata kehoasi, juotat vettä lisäämällä siihen suolaa niin, että vesi pysyy elimistössä riittävän pitkäksi, jotta se voi suorittaa työnsä.

5. Lämmitä Suola:

Keitä 3 rkl pöydän suolaa veteen. Jäähdyttämisen jälkeen normaalilämpötilaan pese päänahkausi ja hankaa 5 - 8 minuuttia. Pese sitten hiuksesi hiusten läpi normaalin shampoosi, jota käytät.

Leave A Comment

9 + 1 =