Kookosvesi raskauden aikana Tyylit elämässä

Kookosvesi on virkistävä juoma, joka on erityisesti kesäisin, ja ylimääräinen bonus poikkeuksellisista terveysetuuksista. Se on tuoretta ja maukasta. Se voi pitää sinut hydratoituna kuumalla lämmöllä. Haluatko nauttia viileästä lasista kookosvettä, mutta lopulta olla epäilevä siitä, onko se hyvä raskauden aikana vai ei? Ymmärrätkö itsesi ihmettelemällä "Onko kookosvesi hyvä raskaudelle?"

Kookospähkinä vedetää kookospähkinästä saatavan nesteen. Se on kirkas neste, joka on raakakookin sisällä. Makealla maulla juoma on viileä ja virkistävä. Löydät pakattuja kookospähkinäpaketteja lähikaupasta. Mutta mikään ei voita sitä, että se on oikein pois viipaloituneesta avoimesta raakakookokasta. Tämä voi vähentää päivän kaiken tyhjyyden. Voit myös nauttia viipaleita kypsien kookospähkinöiden makeasta lihasta.

Juominen kookosvesi raskauden aikana:

Kookosvesi raskauden aikana auttaa sinua ylläpitämään päivittäisiä vaadittuja nesteen pitoisuuksia sekä elektrolyyttejä kehossa. Se on myös erinomainen tapa pitää itsesi hydratoituna. Se on hieno tapa nauttia mukavasta virkistävästä juomasta säilyttäen samalla hyvän terveyden.

kookospähkinä Water During Pregnancy

Edut kookosvettä raskauden aikana:

Tässä on joitakin etuja juotavaa kookosvettä raskauden aikana.

1. Päivittäisen nesteen saannin säilyttäminen:

Raskauden aikana kehosi tarvitsee enemmän nestettä, jotta voit ylläpitää ja täydentää tarvetta, jonka sinulla ja syntymälläsi on. Kun juo kookosvettä raskauden aikana, se toimittaa sinulle ylimääräiset nestetasot, joita tarvitset tässä vaiheessa. Se auttaa parantamaan ja lisäämään kehon veren määrää. Se auttaa myös ylläpitämään lapsesi nestemäisen nesteen määrää ja auttamaan syntymättömää vauvaa liikkumaan paremmin. Vaikka olet raskaana, sinun pitäisi ihanteellisesti olla noin 3 litraa vettä päivittäin. Säännölliset ruoat tarjoavat noin 20 prosenttia päivittäisestä suositellusta nesteen saannista. Lisäksi sinun pitäisi saada vähintään 2,4 litraa nestettä vedestä tai muista lähteistä, hyvä lähde on kookosvesi.

2. Tarjoaminen olennaisten elektrolyyttien kanssa:

Raskaus tarvitsee runsaasti elektrolyyttejä veden lisäksi, jotta kehosi pysyy hydratoituneena. Eri ravintoaineita, joita tarvitset tällä hetkellä ja mitä kookosvedessä on saatavilla, ovat fosfori, natrium, kalium ja kalsium. On erittäin tärkeää, että kehosi on oikea määrä elektrolyyttejä raskauden aikana. Kookosveden kulutus auttaa pitämään verenpainetasosi hallinnassa. Se myös auttaa ylläpitämään oikeaa nestemäärää elimistössä. Tämä pitää pH-tasapainon kehossasi hyvin säädeltynä ja varmistaa, että kaikki lihakset toimivat normaalisti. Raskausolosuhteet, kuten pahoinvointi, aamu- sairaus, raskas hikoilu tai ripuli, voivat johtaa raskaiden nesteiden menetykseen. Ottaa kookosvesi auttaa sinua täydentämään ruumiin nesteitä sekä saada elektrolyyttitasosi ihanteellinen laskea.

3. Juoma:

Kaikki syömät tai juovat raskauden aikana vaikuttavat suoraan syntymättömään vauvaasi. Kookosvesi on täysin luonnollinen juoma, johon ei ole lisätty makeutusaineita. Se ei sisällä mitään säilöntäaineita tai väriaineita, joten se on erittäin terveellinen juoma sinulle.

4. Matala Sokerin sisältö:

Huolimatta siitä, että makea kookosvesi sisältää paljon vähemmän sokeria kuin muut juomat. Luonnollisessa muodossaan kookosvesi sisältää vain noin kuusi grammaa sokeria. Kun olet raskaana, on erittäin tärkeää tarkistaa, kuinka paljon sokeria käytät.

Jos sinulla on suuri määrä sokeria säännöllisesti, voi olla vakavia haittavaikutuksia syntymättömän vauvan terveydelle. Ei vain se voi aiheuttaa epänormaalin lisääntymisen vauvan syntymäpainon yli suositellun, mutta se voi myös saada sinut saavuttamaan liiallinen paino kun olet raskaana Tämä voi johtaa lisäkomplikaatioihin.

Katso lisää: hummus raskauden aikana

kookospähkinä Water During Pregnancy 1

5. Infektioiden ehkäisy:

Kookosvesi sisältää kemikaalia, joka auttaa poistamaan ja vähentämään järjestelmän sisällä olevia loisia ja matoja. Se auttaa myös poistamaan märeitä, jotka ovat läsnä suolistasi. Tämän seurauksena mahdollisuutesi tartunnan saamiseen vähenee.

6. Verenpaineen ehkäisy:

Useat raskaana olevat naiset kärsivät verenpaineesta, joka voi aiheuttaa lisää terveyteen liittyviä ongelmia sekä äidille että syntymättömälle lapselle. Kookosvesi voi olla rentouttava vaikutus verenpaineeseen ja helpottaa verenpainetta.

7. Ummetus:

Ummetus on yksi tavallisimmista raskauden epämiellyttävä olosuhteista. Kookosvesi on täynnä runsaasti ravintokuituja. Tämä voi auttaa puhdistamaan ruoansulatuskanavan ja estämään ummetusta. Se voi myös auttaa helpottamaan närästystä ja mahdollisia ruoansulatushäiriöitä tai happamuutta.

Katso lisää: on jaggery hyvä raskaana naisille

8. Normaalin painon säilyttäminen:

Kookosvesi sisältää rasvaa tai kolesterolia. Juominen säännöllisesti, kun olet raskaana vähentää riskiä painoa. Juomaveden kookosvesi säännöllisesti auttaa pitämään ruumiinpainon tarkassa asennossa.

9. Antibakteeriset ja anti-sieniominaisuudet:

Kookosvesi sisältää erilaisia ​​antibakteerisia, antiseptisia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Se auttaa pitämään terveytesi hyvänä ja toimimaan luonnollisena puolustuksena. Kookosvesi sisältää myös erilaisia ​​antioksidantteja, antiparasiittisia, immunostimulantteja ja hepatoa suojaavia ominaisuuksia.

10. Terveellinen Theunborn Baby:

Juominen kookosvesi raskauden aikana pitää sinut hydratoituna ja virkistäväksi ja suojaa sinua vastaan ​​erilaisia ​​sairauksia vastaan. Se auttaa myös pitämään painosi tarkasti ja kehosi jäähtymään. Kaikki nämä tekijät ovat erittäin tärkeitä, koska ne auttavat suoraan synnyttämään vauvan terveenä.

Katso lisää: parmesanjuustoa raskauden aikana

Nämä olivat joitain kookosveden etuja raskauden aikana. Joten kookosvesi sopii hyvin raskauteen? Sen luettelo terveydellisistä eduista sanoo niin. Mutta on kuitenkin suositeltavaa ottaa asiantuntijalausuntoja kaikista sinua ja vauvan terveyttä koskevista asioista. Keskustele asiasta lääkärisi kanssa ja nauti herkullisista kookospähkinöistä raskauden aikana.

Leave A Comment

+ 50 = 60