Kauneusasiantuntija Shahnaz Husain Ehdotetut vinkit Dark Circlesille

Tummat kehät! Onko se ikääntynyt? Haluatko näyttää nuorilta? Tällä hetkellä monet ihmiset, mukaan lukien nuoret, joutuvat kohtaamaan tumma piireissä ympäri maailmaa. Tummat ympyrät häiritsevät henkilön ulkonäköä ja tekevät sinusta myös vaalea. Joskus se antaa käsityksen siitä, että olet sairas, joka ei ole totta. Joten kun saat selville, että tummat ympyrät alkavat näkyä, sinun on välittömästi kiinnitettävä huomiota siihen ja ryhdyttävä tarpeellisiin toimenpiteisiin parantamaan ja toteutettava kaikki ennaltaehkäisevät toimenpiteet niin, ettei niitä tapahdu tulevaisuudessa.

Syyt miksi tummia ympyröitä esiintyy voisi olla jokin elämäntapa virhe, perinnölliset tekijät, ravitsemukselliset puutteet, sairaus, unen puute, pitkätunnit, jos istuvat tietokoneiden edessä, vaivat ja stressi ovat vastuussa tummien piireiden esiintymisestä. Silmät ympäröivä iho on hyvin ohuempi ja hauras kuin lähes kaikki muut kasvojen alueet.

Shahnaz hussain on legendaarinen kauneudenhoitotuotteille ja kosmeettiselle gurulle. Hän keksin kasviperäisiä tuotteita, joita arvostetaan sekä Intiassa että ulkomailla. Hänen ideologiansa mukaan kaikki voivat helposti hoitaa ihon hyvin. Tummat ympyrät häiritsevät henkilön ulkoasua ja aiheuttavat myös huolta. Niinpä ihmiset, jotka ovat silmien alla olevien tummien piireiden kohteena, pitäisi käsitellä niitä kosmeettisesti samoin kuin joitakin korjaustoimenpiteitä vähentääkseen silmien alla olevia tummia piirejä. Tämä ei vain vähentäisi tummia ympyröitä vaan myös auttaisi saamaan säteilevän, kuohuvan ihon.

Shahnaz husain tips for removing dark circles

Silmien alla oleva osa vaatii erityistä huomiota huolellisesti. Joten, jotta voin käsitellä näitä tummia piirejä, tässä artikkelissa jakaan joitakin vinkkejä Shahnaz Hussainin ehdottamia. Ulkoinen ulkonäkö on erittäin tärkeä, koska sinut on ominaista siitä, miltä näytät.

Shahnaz Husain Vihjeitä poistaaksesi tummat ympyrät:

Seuraavassa luetellaan parhaita kauneusvihjeitä, jotka auttavat eroon tummista piireistä. Ne ovat seuraavat:

1. Amazing Orange Peel:

Oranssi kuori on täynnä C-vitamiinia ja hedelmähappoja, joita esiintyy kuorissa. Pese kuori ja kuivaa ne auringossa, kunnes se kuivuu kokonaan. Sitten sekoita ne kuin jauhe. Sitten jokapäiväinen tee liitä maito ja hakea vaikuttaa alueelle. Jätä se 10-15 minuutin ajaksi tavalliselle vedelle. Käytä päivittäin ja näe muutokset.

2. Hieronta makealla manteliöljyllä:

Sweet almuutin öljy on suuri kosteusvoide ja se toimii kauniisti tumman silmän alla. Öljy on myös luonnollinen valkaisuaine, se vähentää pigmentaatiota silmien alla. Se tasoittaa tasaisesti ihon rakennetta ja tuo hehkun iholle.

Voit sekoittaa samanlaisia ​​määriä sekä makeaa manteliöljyä että hunajaa ja levittää sitä kosketusalueelle, jätä se yön yli. Seuraavana päivänä pese normaali vettä, punnitaan päivittäin 15 päivän ajan ja saa huomattavia muutoksia.

Katso lisää: Kuinka eliminoida tummat ympyrät 5 päivässä

3. Sandalwood tai Chandan naamio Neem Water:

Koska neem on erittäin antiseptinen ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia, se puhdistaa silmien alla näkyvät viat ja tummat ympyrät.

Tee tahmea santelipuujauhetta, joka on saatavana markkinoilla tai keppiä, joka on helposti saatavilla. Levitä kasvot ja anna sen kuivua ja pese se pois liuoksella neem liotettua vettä ja kireä. Käytä kolme kertaa viikossa ja tee se ennen nukkumaanmenoa ja merkitse muutokset kuukaudessa.

4. Käyttämällä Rose Water:

Liota puuvillapalloja viileässä ruusuvedessä silmissä tumman piireissä. Anna tämä vähän aikaa ja säännöllisellä käytössä näet, että tummat ympyrät ovat kadonneet.

5. Tomaattipasta:

Kun kyseessä on shahnaz husainin tumma ympyrä, ota tuore ja pieni tomaatti ja sekoita se tietty määrä sitruunamehua. Sekoita tämä silmiisi tasaisesti. 10-15 minuutin kuluttua, pese kevyesti puhtaalla vedellä. Käytä tätä menetelmää 2 tai 3 kertaa viikossa. Tällä tavalla ihon sävy silmien alla muuttuu kevyemmaksi keinona häivyttää kokonaan.

6. appelsiinimehu ja glyseriini:

Yhdistä yksi osa appelsiinimehua glyseriiniksi ja pistä se päivittäin silmien päälle. Se on onnistunut tekniikka heittää pois tummat ympyrät. Se myös auttaa ihoa hehkuttamaan ja tekee ihosta silmien lähellä pehmeämpää ja tasaisempaa kuin ennen.

7. Perunan viipaleet ja kurkut:

Tuoreen perunan tai kurkun viipaleiden asettaminen on paras hoito tummille piireille. Se auttaa tekemään tiettyjä rauhoittavia kosketuksia silmiisi, jotka myös välttävät pimeiden merkkien taajuuden ympäri aluetta.

8. Minttulehdet:

Leikattujen minttujen asettaminen silmän yläpuolelle ja ympärille antaa rentouttavan vaikutuksen ja auttaa myös hävittämään tummat ympyrät. Anna tahnan käyttöikä 5-10 minuuttia. Seuraavaksi hiljaa puhdista se tuoreella ja kylmällä kankaalla. Tämä ei ainoastaan ​​auttaa sinua rentoutumaan, vaan myös vähentää silmäpiireissä.

11. Luontaiset öljyt:

Levitä risiiniöljyä tai manteliöljyä silmiesi alle ennen nukkumaanmenoa. Aamulla pese se pois kylmällä vedellä. Jos teet tämän säännöllisesti yhden kuukauden ajan, näet hyvän tuloksen.

Shahnaz Hussain Beauty Products for Dark Circles:

Käytä Shahnaz Hussain -tuotteita ja poista helposti tummat ympyrät ja naarmuta ihoa.

1. Shahnaz Hussain Shasmooth-Almond Silmänympärysvoide:

Tämä kerma sisältää puhdasta manteliuutetta yhdistettynä orgaanisiin ainesosiin. Se auttaa vähentämään tummia ympyröitä, puutteita ja hienoja ryppyjä. Se syvästi ravitsee ihoa ja antaa nuorekkaan ulkonäön.

Kauneusasiantuntija Shahnaz Husain Ehdotetut vinkit Dark Circlesille

Levitä kerma kosketusalueelle sormilla ja jätä se 15-20 minuutiksi ja pese se pois kylmällä vedellä tai pyyhi se puhtaalla puuvilla. Käytä kahdesti viikossa ja näet muutokset.

Se maksoi Rs 773: stä ja käyttäjille 3,5 / 5.

Katso lisää: Tumman ympyrän silmän poiston vinkkejä.

2. Shamilk Under Eye Day Lotion:

Tämä voide sisältää santelipuu-, manteli- ja oliiviöljyä, joka tehokkaasti vähentää tummia ympyröitä ja ryppyjä silmien ympärillä. Se syvästi ravitsee ihoa ja antaa tasaisen ulkoasun.

Kauneusasiantuntija Shahnaz Husain Ehdotetut vinkit Dark Circlesille

Levitä kosteusemulsio päivällä saastuneella alueella sormilla ja jätä se 15-20 minuutiksi ja pese se pois kylmällä vedellä tai pyyhi se puhtaalla puuvilla. Käytä päivittäin, saada huomattavia muutoksia.

Se maksoi Rs 735 ja se on luokiteltu 4/5 käyttäjille.

3. Shanaz Hussain Shahweeds Plus Merilevä Eye Mask:

Tämä tuote sisältää merilevää, kalkkia ja hunajaa, joka vähentää tummia piirejä tehokkaasti. Se on täydellinen kosteusvoide, joka minimoi hienojakoiset viivat ja vähentää pigmentaatiota.

Kauneusasiantuntija Shahnaz Husain Ehdotetut vinkit Dark Circlesille

Levitä naamio silmien alla ja koko kasvot ja jätä se niin, että se kuivuu. Pese sitten normaali vettä ja käytä kolme kertaa viikossa tehokkaita tuloksia varten.

Se maksoi Rs 708 / - ja se on mitoitettu 3,4 / 5 käyttäjien.

Lisävihjeet ylläpitää:-

Yoga-apu:

Jooga osana shahnaz husain vinkkejä tummille piireille, Do jooga sekä meditaatio ylläpitää mielen sekä kehon stressitöntä ja parantaa ihon hehkua. Se auttaa myös poistamaan tummia piirejä. Ylä-joogan korjaustoimenpiteet tumman ympyrän vähentämiseksi ovat Sarvangasana, sutra neti ja jal neti.

Tasapainoinen ruokavalio:

Tasapainoinen sekä ravitsemuksellinen ruokavalio on tärkeä rooli tummien pienten ympyrän vähentämisessä. Joten tee jogurtti, tuoreet hedelmät, ituja, vihreitä vihanneksia ja salaatteja tavalliseen ruokavaliosi sekaan rasvaton maito, pavut, tuorejuusto tai paneer, linssit ja jalostamattomat viljat.

Tuoreet mehut:

Kokeile tuoreita kurkkua tai perunaa sisältäviä mehuja silmiesi ympärillä pehmeillä puuvillapalloilla. Voit myös käyttää mehuja koko yön nopeammin ja tehokkaammin.

Juomavesi:

Jos haluat poistaa tummia piirejä, on tärkeää saada runsaasti vettä päivittäin. Joten, juo noin 8-10 lasillista vettä päivittäin.

Käyttämällä voiteita:

On erittäin tärkeää puhdistaa iho silmien ympärillä puhdistamalla maitoa tai uudelleenhydratoitua geeliä kostealla puuvilla. Sen jälkeen kostutetaan silmien alla. Tämä kerma sisältää lanoliinia ja manteliä, koska manteli apu päästä eroon tummista piireistä, koska se on ystävällinen luonnollinen valkaisuainetta. Poista kerma märällä puuvillalla viimeistään 10 minuuttia.

Joten nyt sinulla on luettelot silmän tummien ympyrän poistoaineiden voiteista ja vinkkeistä kauneuden asiantuntija Shahnaz Hussainilta. Levitä niitä säännöllisin väliajoin ja saat hehkuvan ihon tummilta piireiltä ja pigmenttiseltä.

Leave A Comment

6 + 2 =