Kardemumman sivuvaikutukset Tyylit elämässä

Kardemumin siemenet ovat yksi parhaista ja aromaattisista mausteista monista. Itse asiassa kardemumma on aina tunnettu "mausteiden kuningattareksi". Yhdessä suuren tuoksun ja maun kanssa, mausteeseen liittyy lukemattomia etuja. Kuitenkin luonto on saattanut ihmiskunnalle kauniin ja aromaattisen kardemumman erilaisille eduille, mutta tämän mausteen kulutuksen lisäksi voi olla oma joukko sivuvaikutuksia. On tiedettävä, että syömisen tasapainottaminen on erittäin tärkeää tehdä. Olisi määriteltävä raja, jossa käytetään saantoa.

Jotta tiedät, mitä kardemumman pimeä puoli pitää sinulle, tämä opas antaa kaiken tiedon. Tarkista, että tiedät, miksi sinun pitäisi pitää liiallisesta kardemummin saannosta.

puoli Effects of Cardamom

1. johtaa allergioihin:

On paljon ihmisiä, jotka saattavat olla allergisia mihinkään entsyymeihin, jotka ovat mausteessa. Ihon allergiat ovat yksi tavallisimmista näistä asioista. Ihottuma ja nokkosihottuma ovat osa yleisiä iho-olosuhteita, joita esiintyy. Yliherkkyys ja hengityselinten allergiat ovat taas kääreiden aiheuttamien allergioiden toinen pää. Rintakipu ja kireys, epämiellyttävä tunne ja hengästyneisyys ovat nähtävissä monilla ihmisillä sivuvaikutuksena.

Katso lisää: Saffronin öljyhaittavaikutuksia

2. Kipu sorkkuraudassa:

Useat ihmiset kokevat kardemumien saannin kipua. Tämä on yleensä sovellettavissa niille, joilla on kiviä tai ongelmia sappirakon kanssa. Tämä on yksi haittavaikutus, jonka monet ammattilaiset ovat todistaneet ja joka on ehdottomasti yksi niistä ongelmista, joita sinun pitäisi tietää.

3. Impotenssi:

Useiden tutkimusten mukaan liiallinen kardemumien saanti on osoittanut runsaasti ongelmia uroksen hedelmällisyyden kanssa. Monet ihmiset ovat valittaneet impotentin käyttäytymisestä elimistössä kardemumman vuoksi. Se ei ehkä ole täysin todistettu, mutta se on ehdottomasti yksi haittavaikutuksista, joita monet ihmiset ovat valittaneet. Yksi on tiedettävä, että minkään maustetun saannin raja on kardemumma tai muuten se alkaa antaa käänteisiä vaikutuksia.

Katso lisää: Edut Cardamom Seedistä

4. Huumeiden väliset yhteydet:

Kardemumma on otettava helposti ja asianmukaisesti, kun ihmiset käyttävät lääkkeitä. On ollut tapauksia, joissa kardemumma on nähnyt vuorovaikutusta lääkkeiden kanssa, mikä yleensä johtaa vakavaan terveysvaikutukseen. Suurin osa ihmisistä ei ole tietoinen tästä sivuvaikutuksesta ja jatkuvasti kardemummalla. Parasta mitä voit tehdä on välttää kardemummia suoraan suun makeutusaineena, kun sinulla on lääkkeitä. Seuraavien lääkkeiden lääkkeet ovat yleensä vuorovaikutuksessa kardemumman kanssa sivuvaikutusten aikaansaamiseksi: maksan lääkkeet, HIV-lääkkeet, ärtyvän suolen oireyhtymän lääkkeet, antikoagulantit, aspiriini, masennuslääkkeet, sappikivet ja anti-verihiutaleet.

5. Lisääntyy verenvuodon riskejä:

Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että paljon kardemumien saanti voi itse asiassa aiheuttaa tilanteita, joissa verenvuodon riski kasvaa korkealle tasolle. Tämä on vielä yksi haittavaikutus, joka liittyy tähän mausteeseen ja se on ylimmän saannin. On tiedettävä erityisiä tapauksia, joissa se voi lisätä verenvuotoa ja tämän vuoksi lääkäri tai ammattilainen on kuultava.

Katso lisää: Cinnamon Health Side Effects

Vaikka kardemummalla ei ole paljon sivuvaikutuksia, edellä mainitut ovat joitain, joita voi esiintyä harvinaisissa tapauksissa. Ei ole syytä olla huolissaan kardemummin saannista, koska sillä on suhteellisen pienempi riski kuin muilla mausteilla. Sinun tarvitsee vain pitää kulutuksen tarkistus. Ainoastaan ​​yli kulutus johtaa kriiseihin.

Leave A Comment

7 + 1 =